תקציב - עד 15K, עדיף פחות. אם יותר אז מממממממממש צריך שיהיה שווה את זה.
נראה לי העיתוי ממש דפוק - בהיעדר תכני 4K נראים לעין ורמת מחירים מרקיעת שחקים נשאר להישאר בFHD.
ועדיין נראה שקשה למצוא סדרות גבוהות בגדלים האלה, כאילו עד 55" יש מבחר אבל כשרוצים יותר, המבחר מצטמצם דרמטית..
(כיום פיליפס 8408, ועם סיפורי הזוועה על פיליפס, עד כמה שאני אוהב את המוצרים, ישנה רתיעה טבעית)
אכן, המסך מייבוא מקביל ועד כמה שידוע לי היבואן לא מביא את המסך הזה. מסמליין במחיר הזה תקבל את הסדרה הנמוכה יותר, ה- H6400.
לגבי ה- HU8550, לפחות לדעתי הוא לא מעניין. בטח שלא לגודל הזה במחיר הזה.
בכלל, לדעתי לרכוש כרגע 4K זה די מיותר והתירוץ היחיד שיכול להיות לזה זה כדי להיות FUTURE PROOF. אין לי מושג מתי יתחילו להוציא תכנים באופן סדיר בפורמט הזה, שלא לדבר על שידורים באיכות שקרובה לזה (בקושי SD/HD איכותי יש בארץ וזה לא הולך להשתנות בשנים הקרובות). תכני FHD רגילים נראים, במקרה הטוב, כמו שהם נראים על מסכי FHD.
אז לאדם אמיד שכסף הוא לא הבעיה אצלו, למה לא. לך על זה. לאדם מן היישוב עם מגבלות תקציב, כמו רובנו, הייתי ממליץ לוותר על התוספת הזו. (אם זה היה נכנס בתקציב שלך או לפחות באזור אז ניחא) ואם אתה מכניס גם למשוואה הזו שלמרחק שלך צפייה שלך מסך 65 יהיה מעולה ו- 60 יהווה איזשהי פשרה, אז בכלל המסקנה נראית לי די ברורה.
רק גילוי נאות, כדי ליצור כאן איזה מצג שווא - אני לא מכיר מנסיון אישי את ה- 7150. ההמלצה נעשתה רק על סמך ביקורות שקראתי עליו.
אני מבין אותך, שנה אחריות זה באמת נשמע מרתיע קצת, במיוחד בסכומים האלה. אבל, בחו"ל שנה אחריות יצרן זה הסטנדרט ולא עושה רושם שזה מפריע שם למישהו. זה הכל עניין של הפרש במחיר, כמה צריך לשלם על התוספת אחריות הזו אצל יבואן רשמי ולבחון האם התוספת מוצדקת בעיניך. תחליט בעצמך מה שנראה לך, זה הכיס שלך בסופו של דבר. (סתם מסקרנות, לאיזה סיפורים את מתכוון בדיוק?)
אתה אכן די מוגבל בארץ באפשרויות בגודל הזה ובמחיר הזה. לא שולל לשקול גם דגם משנה שעברה, תלוי באיזה דגם מדובר. פלזמה לדעתי פחות מתאימה לך בגלל השימוש העיקרי כמחשב. שימוש כמחשב יכול להוות בעיה בכל הקשור לצריבות, זו גם הסיבה שבגללה אני לא רכשתי 60ST60 בעצמי לפני כחצי שנה והלכתי על לד.
סיבה נוספת, בהנחה שתצליח בכלל למצוא פלזמה שקיימת עוד במלאי - אם המסך יתקלקל לך, סתם לדגומא בעוד שנה, אז תקבל במקומו מסך LED כלשהו. לא יהיה לאף אחד מסך פלזמה חליפי לתת לך במקומו. אני מתאר פה מקרה נדיר בגדול, אבל זה גם יכול לקרות.
הסיפורים המדוברים זה לשמוע איך מוצרים של פיליפס זוכים לשירות של "נפלא" של אלקטרע.., למשל.
מסך של יורוקום מגיע עם 5 שנות אחריות. מקווה לא להשתמש בכלל. אבל המבחר דל עד מאוד.
חוץ מהAS700 שעופר מאוד אהב, אין מסכים טובים וגדולים יותר.
המבחר של סמסונג גם מוגבל..
מצד שני, אני זוכר איך לפני כשנה+- כשהיה את השוטאאוט המפורסם של מסכי הדגל מול הקורו, כל אחת מהאפשרויות שהיו שם היתה אופציה נפלאה עבורי וכנראה לו הייתי קונה אז, לא היה סיכוי לרכוש את מסכי הדגל - כשם שהיום אין סיכוי לקנות מסך דגל.
אכן קצת חושש מחיבור של המחשב קבוע לפלזמה, אם כי אין כ"כ תמונה סטטית אם זה משנה...
כיום יש לי 42" ככה שהקפיצה בגודל מול 60 או 65 עדיין תהיה משמעותית ועדיין אני משוכנע שתוך זמן קצר אפשר יהיה להגיד שאפשר קצת יותר גדול..
מבחינתי לפחות, אופציה של רשת חשמל כלשהי איננה אפשרות, רק חנות מתמחה. כזו שבמידה וחלילה יש משהו לא בסדר, ההתנהלות שלי תהיה מול החנות, שלה יש מן הסתם הרבה יותר כח מול היבואן.זה מבחינתי לישון בשקט.
אם זה לא ככה בייבוא מקביל, אז נראה לי שהאופציה הזו תרד, ואשאר עם מוצרים עם ייבוא רסמי.
למישהו יש ניסיון עם זה?
באמת נראה שכל החברות אכזבו השנה והביאו הרבה פחות דגמים.
שלום
אני רכשתי לפני כחודשיים 7559 פיליפס 65 PFS בשקם אלקטריק.. צבעים מדהימים אלגנטית,מתמודדת יפה מאוד גם עם שידורי ערוצים רגילים כמו 2 ו10
שידורי HD יפיפיים. מרחק צפייה בדרך כלל הוא 4.5 מטר.
SMART TV - אומנם לא עובד הרבה עם "החוכמה " שלה אבל בכל הפעמים שפעלתי יו טיוב היה ממש ממש.נהדר.
3D- גם כאן לא צופה הרבה בכאלה אבל בפעמים שצפיתי בסרטי 3D נהנתי.יש לקחת בחשבון שהשמקפיים אקטיביות(עם סוללות)
אני מניח שכרגע היא נמכרת בסביבות התקציב שלך.
היא מגיעה עם אחריות של שנתיים,ושרות האחריות כמובן הוא של רטפון (אלקטרה העבירה השרות אלייהם מייד עם תחילת השימוש במסך)
הרחבת אחריות לשלוש שנים נוספות עולה 1900 ש"ח נוספים.
לא מצטער על הרכישלמרות שההשקעה היתה גדולה.
מסך זה מחליף מסך LCD של פיליפס .
ודבר חשוב לכל הספקנים: עד לרגע ההדלקה שלה בבית,היא נראתה מפלצתית. לאחר זמן קצר של פחות משבוע היא מדהימה,נאני רכשתי אותה אחרי שראיתי 55 בבית של חבר באותו מרחק צפייה שלי . היא נוחה מאוד לצפייה,אפילו רעייתי שתחייה כבר נהנת ממנה ולא אומרת יו המסך ענק.
בהצלחה.
ממש מעצבן שבמחיר כל כך גבוה לא ניתן לרכוש רק מסך כמו ה6400 של סמסונג שהוא בהחלט רחוק מלהיות מסך מרשים!!!
חבל שאלקטרה לא משנה את כל נושא התמחור שלהם והשרות שלהם כי אז הם באמת יכלו לצאת מנצחים גדולים כי הסידרה 7 ומעלה שלהם פשוט מסכים מצויינים.
לדעתי תקנה מסך 50 ותוסיף מקרן !!!!
@claudia5
·
מקרן? זה רק בבית הבא שנדאג מראש לעשות את כל ההכנות הדרושות, ואז כבר זה יהיה 4K.
בינתיים, נהנה ללא המקרן.. אפילו אם הייתי אומר שתקציב לחוד ומתפרעים, עדיין אין באמת אופציה קלאסית מובילה?!
איך הסוני 65W955 לעומת סמסונג 65H8000 או סמסונג אחרת מסדרה 7?
לדעתי עדיף להמנע מה- W955. פאנל IPS עם שחורים גרועים ובעיות עננות וחוסר אחידות קטסטרופה.
זה אחלה בתור טלויזיה כשיש אור בחדר אבל זה פשוט לא זה לצפייה בסרטים בחדר חשוך. http://www.rtings.com/reviews/tv/lcd-led/sony/w950b
This is one of the poorest black-level response we have on record, and the 55in W955 desperately needs help in this department.
...
What does it all mean? Even with [LED Dynamic Control] enabled, the blacks on the KDL-55W955B will appear greyish in a dimly lit room at night, robbing the on-screen image of any depth and dynamism, therefore making the TV unsuitable for high-quality home theatre viewing.
...
Unfortunately our KDL55W955 sample exhibited quite severe backlight consistency issues that would irk any video enthusiast. There was backlight bleed from the bottom left and top right corners, with some discolouration affecting the latter area too.