דרסתי את גות'האם 13.2 הרשמי בקודי RC1 ולהלן הממצאים:
למה אתה אומר "דרסתי" ? לפי הפורום של KODI ההתקנה של KODI לא מחליפה את GOTHAM, היא נעשית בתיקיה מקבילה מבלי למחוק או להוריד את GOTHAM, כך שאם לא תהיה מרוצה פשות תוכל למחוק את KODI וחזרת למה שהיה לך.
·שי-כ כתב:תודה על השיתוף, למרות שיהיה מעניין לשמוע יותר פירוט.
יש המלצה למדריך כיצד להתקין גרסה זאת עם שמירה על ההגדרות?...
זה נעשה אוטומטית בהתקנה. ישנה הודעה על כך שזוהתה גרסה קודמת מותקנת ועל מנת לחסוך את כל ההגדרות מחדש התוכנה בעת ההתקנה תעביר למעשה את כל הפרופיל עם כל ההגדרות לגרסה החדשה.
היי,gvooli כתב:·......
זה נעשה אוטומטית בהתקנה. ישנה הודעה על כך שזוהתה גרסה קודמת מותקנת ועל מנת לחסוך את כל ההגדרות מחדש התוכנה בעת ההתקנה תעביר למעשה את כל הפרופיל עם כל ההגדרות לגרסה החדשה....
האם זה נכון גם לגבי OPENELEC ?
כי אני שדרגתי לקודי (ע"י הוספת קובץ TAR לתיקיית UPDATE) וכל ההגדרות התאפסו לי.
·
עם איזה גרסאות? הישנה והחדשה היו רשמיות או של TheWiz?gvooli כתב:·......
זה נעשה אוטומטית בהתקנה. ישנה הודעה על כך שזוהתה גרסה קודמת מותקנת ועל מנת לחסוך את כל ההגדרות מחדש התוכנה בעת ההתקנה תעביר למעשה את כל הפרופיל עם כל ההגדרות לגרסה החדשה....
אצלי במעבר מגרסת 13.2 לקודי הוא יצר הכל בתיקיות חדשות, כולל ב-userdata ולכן הכל היה מאפס.
איך אפשר לדרוס?
·אופיר28 כתב:היי,......
האם זה נכון גם לגבי OPENELEC ?
כי אני שדרגתי לקודי (ע"י הוספת קובץ TAR לתיקיית UPDATE) וכל ההגדרות התאפסו לי.
Openelec תעדכן רגיל וזהו. יש לי רספברי וזה מה שעשיתי ועובד מצויין....
אתה בטוח שהגרסה החדשה לא נוצרה תחת תיקיה KODI?זה מה שעשיתי והכל התאפס, כולל הסקינים, תוספים שהיו לי ותמיכה בעברית. כאילו גרס את כל התכולה הקודמת....
הגרסה הישנה אמורה היה להישאר תחת תיקית XBMC. והאם משך ההתקנה לא נשאלת שאלות (היית אמור להישאל האם להעתיק את ההגדרות מ-XBMC)?
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
חברים, גירסת קודי מותקנת בספריה חדשה בשם "kodi", גרסאות קודמות יושבות בספריית "XBMC". קודי מאפשר שדרוג מגירסה XBMC לקודי ע"י המרה שהוא מבצע והתאמות לגירסה החדשה. בגירסה שלי זה לא קיים. אולי בעתיד.
נוצרת ספרייה חדשה גם ב OPENELEC ?TheWiz כתב:חברים, גירסת קודי מותקנת בספריה חדשה בשם "kodi", גרסאות קודמות יושבות בספריית "XBMC". קודי מאפשר שדרוג מגירסה XBMC לקודי ע"י המרה שהוא מבצע והתאמות לגירסה החדשה. בגירסה שלי זה לא קיים. אולי בעתיד....
לגבי הגירסה שלך - מה זה אומר ,שבשדרוג לקודי נתקין ידנית מחדש את כל מה שהחבילה שלך מכילה ?
·
·לא זכור שנשאלתי לגבי העתקה מ XBMC אבל אני אבצע שוב את התהליך היום. יכול להיות שפספסתי משהוmark13 כתב:אתה בטוח שהגרסה החדשה לא נוצרה תחת תיקיה KODI?......
הגרסה הישנה אמורה היה להישאר תחת תיקית XBMC. והאם משך ההתקנה לא נשאלת שאלות (היית אמור להישאל האם להעתיק את ההגדרות מ-XBMC)?...
- SilverStone
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אוקי עכשיו זה ברור לי כי אני עשיתי את המעבר נשאלתי אם אני רוצה להעתיק את התיקיות אישרתיאופיר28 כתב:נוצרת ספרייה חדשה גם ב OPENELEC ?......
לגבי הגירסה שלך - מה זה אומר ,שבשדרוג לקודי נתקין ידנית מחדש את כל מה שהחבילה שלך מכילה ?
·...
הכל עבר לקודי והגירסה הישנה 13.2 נשארה ריקה ומאופסת
·