חווית רכישה (עגומה) של סוני דרך P1000

קומפקטיות, Prosumer, DSLR, עדשות ומה שבינהם.
שלח תגובה
offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #1 

קיבלתי המלצה לעבור לשרשור ייעוד כדי לקבל עצות או התייחסות מגורם רשמי
הזמנתי RX100 II דרך P1000 בזמן מבצעי בלאק פריידי. אצלהם לא היה מבצע אבל הם רצו למכור לי כשבוואלה שופס היה מבצע ללא מעמ לכבוד בלאק פריידי אז קיבלו אישור לתת לי מחיר מיוחד. 2300 שקל
למחרת התקשרו להגיד שאין במלאי ליבואן ולכן הם רוצים או להטל את העסקה או להעביר אותי למכירות כדי למכור לי מוצר אחר.
אמרתי להם שאני מעוניין בדגם הזה ובט במחיר הזה אז אם אין במחסן אז שהיבואן ייבא כי זה מה שהוא עושה בחיים.
חזרו אלי ואמרו שאין להם מה לעשות כי היבואן טוען שהמוצר לא מיוצר יותר.
אמרתי להם שזה לא הגיוני כי אפילו הדגם הראשון עדיין מיוצר וכשיש מוצר שהוא discontinued by the manufacturer זה מייד מופיע באתרים כמו B&H בעמוד המוצר. הם ביקשו לבטל את המכירה ואמרתי להם שלא.
חזר אלי מנהל ספקים ואמר שמחינתם אם היבואן אמר שאין במלאי וזה לא מיוצר יותר אז הם מקבלים את זה ואני אצךהם לא אקבל את המוצר.
מן הסתם את אותו מחיר אני לא אקבל בשום מקום אחר עכשיו כי נגמרו מבצעי בלאק פריידי ועל פי מה שידוע לי בחוק הם מחוייבים לעסקה.
בדקתי עם צטים של סוני העולמית ואמרו לי שזה שטות והמכשיר ממש לא הופסק לייצר.
אני מתקשה להאמין שישפאר יישקרו עבור משהו שכל כך קל לבדוק ויותר סביר שP1000 מנסים להתחמק מהמכירה.
שלחתי פנייה לישפאר דרך האינטרנט ולא חזרו אליי עדיין כדי לדעת אם זה מגיע מהם או מספק רשמי שלהם כל הסיפור העגום הזה.
מאד מאוכזב...

giladk123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #2 

מעניין באמת אם החוק מאפשר להם לבטל את העסקה בכזאת קלות, במיוחד בזמן הבלק פריידי כשברור שבכל החנויות יש מבצעים שווים.
תעדכן מה נסגר עם זה..

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #3 

פשוט מזעזע..זה bait and switch קלאסי! השאלה האם יש משהו בחוק בנושא הזה? וגם אם לא, עדין צריך לעשות עם זה רעש ולהוקיע חברות שמשתמשות בתרגילים כאלו מסריחים.

offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

התקשרה אליי יערה מישפאר שירות לקוחות 099711700
אמרה לי בקשר לפניה שלי. אין להם במחסן. אמרתי, אתם ייבואן, תייבאו, אתם לא יצרן ואין במחסן זה מאד פתיר.
תשובתה הייתה שאי אפשר לייבא אותה יותר ולכן שאני אבקש מ P1000 לבטל את העסקה. אמרתי לה שזה לא נכון כי המצלמה עדיין מיוצרת. תשובתה הייתה אנחנו לא סוני, אנחנו ייבואן פרטי ואין לנו אפשרות לייבא את המצלמה יותר. אמרתי לה שיש להם אפשרות אם זה עדיין קיים. היא אמרה אני רק שרות לקוחות ואני אומרת מה שאמרו לי להגיד וזה שאין במחסן ולא יכולים לייבא ושאני אעשה עם זה מה שאני רוצה.
אמרתי לה שלא יכול להיות שאין אפשרות כי ניתן לקנות את זה דרך מליארד מקומות אחרים. אמרה אז תקנה שם. אמרתי שאני לא מעוניין לבטל את העסקה כי קיבלתי מחיר טוב מP1000. אמרה שזה לא קשור אליה הם לא יכולים יותר לייבא את המצלמה הזו.
תיקנתי אותה מלא יכולים ללא מעוניינים ונפרדנו לדרכנו.
בקיצור מצד אחד מציגים את עצמם כמושיע הישראלי שהביא את סוני לישראל ומצד שני עושים מה שהם רוצים ולא עומדים מאחורי המותג.
אני מאד מאוכזב שיבואן רשמי מתחבא מאחורי אנחנו חברה פרטית ונעשה מה שאנחנו רוצים. אם הם עושים מה שהם רוצים אז לא ברור לי איזה ייתרון יש להם על כל יבואן פרטי אחר שמביא סוני.

לא רואה שאני יוצא מזה. אמשיך לקנות סוני. כנראה שייקח זמן על שאתקרב לישפאר וP1000. נראה שאצטרך לקנות דרך מקום אחר.

לא סליחה, לא פיתרון הולם, כלום.

Ben_p
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 781
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #5 

זאת אחת הבעיות שלנו בארץ.. לא יודעים לתת שירות ברמה כזאת שהלקוח יצא מרוצה.
יש אלף ואחד פתרונות לבעיה מהסוג הזה אבל בארץ פשוט מעדיפים לתת שירות גרוע .

giladl
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 964
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #6 

@offerbk1
אם יש דגם חדש יותר במלאי, תדרוש אותו באותו מחיר...אם יסרבו פנה לייעוץ אצל עורך דין.

אם כולנו ננהג כך, אולי השירות בארץ ישתפר...פעם היה הרבה יותר גרוע.

Ben_p
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 781
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #7 

@giladl
·
זה אחד הפתרונות שניתן להציע , דגם מקביל או טוב יותר באותו המחיר..

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #8 

אני כמעט ולא כותב לאחרונה, אתה לא מצטייר כאדם זועם אלא כאדם מאוכזב.
מבין מה אתה מרגיש.
במקומך הייתי מתעניין על דגם מקביל או מחליף או חוקר קצת ומבקש דגם אחר בתוספת לפיצוי או משהו.
כדאי לבדוק חוקית מה מגיע לך.
באשר לתשובת ישפאר - הם יבואן ולא נציג, כאן נעוצה הבעיה. לא יודע אם זה באשמתם או לא, הנקודה היא שאתה רוצה מוצר מסויים במחיר מסויים.
עשיתי קצת בדיקות ולדעתי הם טעו בתמחור כי היא מוצגת ברוב המקומות במחיר יקר יותר מזה שהשגת.

מצאתי לך קישור אחד, לא חושב שם שילוח: http://www.gadgetcircuit.com/viewproduc ... leShopping - אתה יכול לשלם שם ב PayPal בתשלום בינלאומי (לא מקבלים כרטיסי אשראי בינלאומיים אבל יש שילוח בינלאומי.
http://www.eglobalcentral.com/sony-cybe ... ign=google עוד קישור

אני רק מנסה להציע חלופות.
מאחל לך שתהנה ברכישה שלך !
לי באופן אישי יש מצלמת פנסוניק TZ40 והיא אחלה, אני לא יודע איך היא עומדת ביחס לזו שמצאת.
Vocare Ad Regnum

offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

@TANDBERG
·
אכן מאד מאוכזב. תודה על המאמץ עם הלינקים. המחיר היה זול ממה ניתן למצוא מכיוון שזה היה במבצעי BF ללא מע"מ. אם תוסיף 18% תראה שאתה בטווח המחירים שניתן למצוא בכל העולם. פה בעצם האכזבה שהובטח מחיר טוב עם אחריות לשלוש שנים. אם אני מזמין מחו"ל אני מגיע גם למחיר הרגיל וגם ללא אחריות כך שזה לא משתלם ואז נותר בעצם להזמין בארץ במחיר גבוה ממה שהובטח לי ופה האכזבה. יוצא שבעצם ישפאר עושים מה שהם רוצים ובלי קשר למצב האמיתי של מוצרי סוני ואם נציגת שרות שלהם אומרת שמצלמה כבר לא מיוצרת למרות שזה שקר זה מאכזב מאד שחברה כמו סוני קושרת את עצמה עם חברה כמו ישפאר שפשוט משקרת.
שוב תודה על המאמץ

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #10 

בכיף איש יקר. ניסו לעשות לי את אותו הקטע עכשיו עם מערכת מיני קולנוע (זו פשרת ביניים עד לרכישה הגדולה שתבוא עם הדירה). הציגו דגם מסויים (אינני זוכר את שמו) ואז אמרו שיש משהו אחר, טיפה יותר יקר.
חייכתי, אמרתי תודה, ביטלתי את העיסקה עוד לפני שנסגרה והלכתי לסטריאו עיני ביבנה. גם קניתי על המקום, גם מחיר יותר נמוך ממה שתכננתי להוציא וגם מתוך מלאי.
Vocare Ad Regnum

offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

עדכון, מכיוון שאני צריך מצלמה לחג קניתי דרך מקום אחר. לגבי P1000 שלחתי שאילתה למועצה הישראלית לצרכנות עם הפרטים ושאלתי לעצתם. היום הייתי מכותב למייל בזו הלשון:
לכבוד
תומר גובס מנהל שירות לקוחות
פי אלף - הנהלה - P1000
טוליפמן 7
אזור תעשיה ישן
ראשון לציון , 75100

הנידון : תלונת (שמי)

שלום רב
במשרדי המועצה הישראלית לצרכנות התקבלה התלונה הצרכנית המצ"ב.
המועצה לצרכנות פועלת במטרה להגן על זכויות הצרכנים ולייצגם בפני העוסקים ונותני הישרותים.
בטרם תגבש המועצה את החלטתה באשר לאופן הטיפול בתלונה זו, ומתוך ההגינות לה אנו מחויבים, אנו פונים אליכם לקבלת עמדתכם לגבי התלונה.

נודה לכם, איפוא, אם תמציאו לידינו בתוך 14 יום את התייחסותכם בכתב לתלונה.
בתום תקופה זו תחליט המועצה על דרכי תגובתה.

בכבוד רב,
שי רוזן
מטפל בתלונות
המועצה הישראלית לצרכנות.

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #12 

מעולה! כל הכבוד על הנחישות. פניות כאלו זה מה שכולנו צריכים לעשות (גם לי יצא בעבר). גם אם אנחנו חושבים שלא יעזור, ויכול להיות שלא, אם כולנו רק נשב ונתלונן, באמת שום דבר לא ישתנה.

שלח תגובה

חזור אל “מצלמות ועדשות”