סקר: ספקי אינטרנט ו XBMC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
סמסונג_או_LG פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

סקר: איך אתם מחוברים לאינטרנט, וכמה טובה הגלישה שלכם בXBMC?
(כמה זמן את מחכים עם "טוען 0", וכמה אתם מקבלים הודעות "החיבור נכשל יותר מדי פעמים"?).

אני מריץ openelec על Intel NUC בחיבור WiFi.
מחובר עם תשתית נזק במהירות 15, וספק הוט-נט.
בsdarot.tv הצפיה בינונית, בכל שאר הסרקריפטים די קטסטרופה.
עד לפני חודש הייתי מחובר לתשתית הוט במהירות 12 וספק הוט-נט. והמצב היה טיפ טיפונת יותר טוב.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6110
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #2 

יש כאן לא מעט תלונות על הספק הוט.נט שפוגעים בקצבי הסטרימינג וחוסמים צפייה ישירה בערוצי לייב המשודרים בפרוטוקול הידוע RTMP.
אני מציע ואתה יכול, להתחבר לספק נוסף במקביל כמו 014 - להכניס שם משתמש וסיסמה שתקבל מהם ולהריץ ניסיון ובאם תיהיה מרוצה תתנתק מהספק של הוט, כמובן 014 זה רק דוגמה, אתה יכול להתחבר לכל ספק שתמצא לנכון רק שים לא לספקיות וירטואליות.

Idpo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

אני עשיתי בדיוק את זה.
עברתי מ HOT ל 014 אחרי נסיון באותו הזמן בדיוק וקבלת קצבים שונים (באופן קיצוני לטובת 014).
מזכיר שאפשר לקבל יוזר ניסיון בקלות באתרים של 018 ו CCC

reab4u
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 406
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #4 

אני עם בזק בחבילת TOP40 ועם הוט נט והכל בסדר גמור עובד נהדר, כמובן שמראש ביקשתי שאת פרופיל המשתמש/הלקוח בבזק ובהוט ישימו כ"גיימר" וכ"משתמש הורדות ותכנים" על אף שאני לא בטוח אם קיים דבר כזה (עניין ההורדות), כמו כן בקשתי פתיחת פורטים כמה פעמים כדי לייעל את השימוש וכמובן עשיתי את כל המדריכים לשיפור ופתיחת חסימות (כגון ה 8.8.8.8 בהגדרות) וכ"ו.

מה שכן אני יכול להגיד שאף פעם לא היה מצב שקיבלתי פחות מהמהירות שסוכמה איתי ואף פעם לא הייתה חווייה של כשל בחיבור או ניתוק עקב תקלה וכ"ו לעומת תשתית הוט שדברים כגון אלו היו קורים מספר פעמים בחודש, מבחינת ספק אני יכול להמליץ מאוד על נטוויז'ן שאיתם היה לי מאוד טוב כלקוח גם מעבר לדרישות מינימאליות של לקוח בסיסי.

אז לסיכום מבחינת תשתית אין ספק בזק לוקחת בענק אמנם לפעמים יקר יותר (כשנגמרת תקופת החבילה כלקוח חדש) אבל עשרה עשרים שקל יותר שווים את זה בהתחשב בכך משהוט לא מספקים תיקונים התקנות בחינם .

מהוט אני ממליץ להתרחק (מהתשתית) , אצלהם המהירות של האינטרנט נמדדת בדרך כלל על בסיס מקום פנוי, זמני המתנה נוראיים (לפחות רבע שעה למענה). תיקונים וציוד בדרך כלל בתשלום מלא, ולרוב אין תמיכה בפתיחת פורטים ובעזרה בתוכנה.

בנוגע לספקים אני הייתי אצל טריפל C נטוויז'ן וכרגע אני בהוט נט בשלושתם לא היה לי רע והכל עבד בסדר גמור מה שכן נטוויז'ן מגלים סדר פנים יפות ומגישים עזרה לאו המעוניינים בסיוע בהגברת מהירות הורדה כשלי צפייה וכ"ו.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

אני עם תשתית בזק ועם 014

שליחה #5 

(בזב"ל :-P).

את תשתית בזק אני לא אחליף בהוט בשום מצב. אולי אם ייכנסו לשוק שחקנים חדשים יהיה על מה לחשוב. בינתיים אין תחרות. מבחינת בזב"ל הם נותנים לי קצב מצוין לכל מקום כמעט שאני מנסה ב-SPEEDTEST.

הבעיה היא, שמתי לב, שהרבה משרתי הוידאו שעליהם מאוחסנים סרטים שיש בתוספים כמו 1CHANNEL ו-ICEFILMS פשוט עמוסים בטירוף ולא נותנים קצב טוב. זה מגיע למצב שלפעמים יש סרטים שאני פשוט מעדיף להוריד בטורנטים ולשים בספריה מאשר להתחיל לבזבז זמן בלחפש מקור טוב. כמובן שהורדה בטורנטים עובדת מעולה - 20 דקות והסרט אצלך (לסרט ב-BITRATE סביר יוצא משהו כמו 1.5 ג'גה עד 2 ג'יגה - סרטים מיוחדים אני מוריד באיכויות טובות יותר).

fidler
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #6 

גם אצלי בזק 40 מגה תשתית + בזק בינ"ל 40 מגה וה- XBMC רצה מצוין כולל ערוצי לייב וסטרימים של ספורט באיכות גבוהה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”