טוב, כנראה שאין מנוס מלהתחבר ליס.. אנא שתפו אותי במחיר לחבילה הרצויה:
קודם כל שאלה, יש חבילה ביס עם אינטרנט וטלפון של בזק?
ולגבי העניין העיקרי,
מעוניין בממיר מקס טוטאל ועוד 3 ממירים (hd +תמיכה בהקלטות מקס טוטאל)
vod, רוב החבילות, גם פירמיום, מדיה סנטר.. שכחתי משהו?
כמה זה אמור לעלות לי?
ולגבי העניין העיקרי,
מעוניין בממיר מקס טוטאל ועוד 3 ממירים (hd +תמיכה בהקלטות מקס טוטאל)
vod, רוב החבילות, גם פירמיום, מדיה סנטר.. שכחתי משהו?
כמה זה אמור לעלות לי?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
magichd למה שלא תתקשר לחברת יס ותשאל את כל זה? אנחנו נראים לך כמו מוקד המכירות?
אגב... כל המידע גם מפורסם באתר יס למצטרפים החדשים: https://www.yes.co.il/sale/deals/new
ולא אין טריפל ביס, אתה מתחבר ליס והמוקדן לכל היותר מחבר אותך למכירות נכנס בבזק כדי להתחבר אליהם, לא הנחות ולא קיצורי דרך - שתי חברות נפרדות עם חשבוניות חודשיות נפרדות גם.
אגב... כל המידע גם מפורסם באתר יס למצטרפים החדשים: https://www.yes.co.il/sale/deals/new
ולא אין טריפל ביס, אתה מתחבר ליס והמוקדן לכל היותר מחבר אותך למכירות נכנס בבזק כדי להתחבר אליהם, לא הנחות ולא קיצורי דרך - שתי חברות נפרדות עם חשבוניות חודשיות נפרדות גם.
·Mrshmelo כתב:אם הדבר החשוב לך זה המחיר,אין לך מה לחפש ביס,
ב210 לא תמצא חבילה ביס,בטח על בטח לא טריפל...
הציעו לי מה שפירטתי למעלה (מבחינת ממירים חבילות וכו') ב269 ש"ח, זה טווח המחירים?
מה שאותי מעניין האם יש משתמשים שהתחברו לאחרונה וקיבלו דילים אחרי שחזרו אליהם מיס וכו'?
לדעתי הוט ויס הפכו ללא רלוונטים.
בעולם של היום נדרש אינטרנט בלבד.
עידן פלוס עם XBMC\מדיה פורטל מסדר את המשפחה שלנו מעל ומעבר.
לשיקולך
בעולם של היום נדרש אינטרנט בלבד.
עידן פלוס עם XBMC\מדיה פורטל מסדר את המשפחה שלנו מעל ומעבר.
לשיקולך
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
10 חברים ומכרים כולם עברו ל XMBC ,אפשר לומר YES ו HOT הם לשעבר ...
אתם לא תאמינו כמה זה קל ופשוט ואתם נושמים לרווחה ,הרי את כל הסדרות יש ברשת ,
אפילו ערוצים מחו"ל יש היום ברשת
ואני מדבר על ערוצי דיסקברי כל ערוצי NG , ערוצי FOX ועוד.... ,כל סדרות הילדים ב YOUTUBE .
לא חבל 300 שקל ..........
מה שחשוב שיהיה לכם קו אינטנרט טוב ,יותר מ 50 מגה .
ואני מדבר על ערוצי דיסקברי כל ערוצי NG , ערוצי FOX ועוד.... ,כל סדרות הילדים ב YOUTUBE .
מה שחשוב שיהיה לכם קו אינטנרט טוב ,יותר מ 50 מגה .
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
לא פירטת למה אתה חייב לעבור ליס ולא להישאר עם הוט
תכל'ס במחיר יס לא יכולים להתחרות בכלל במיוחד עם אתה אחד שעובר על החשבוניות ומטלפן כל שבועיים לבדוק שהכל טיפ טופ.
תנסה למצוא משווקים של יס, נציג שיגיע אליך הביתה. נראה לי שהוא יכול לתת את המחיר הכי טוב.
תנסה למצוא משווקים של יס, נציג שיגיע אליך הביתה. נראה לי שהוא יכול לתת את המחיר הכי טוב.
מה עם ערוצי הספורט?סופר חשוב לי ליגה ספרדית וליגת האלופות בhdeluXMBC כתב:10 חברים ומכרים כולם עברו ל XMBC ,אפשר לומר YES ו HOT הם לשעבר ...
מה שחשוב שיהיה לכם קו אינטנרט טוב ,יותר מ 50 מגה ....
·
- fidler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- נתן תודות: 121 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
Re: לא פירטת למה אתה חייב לעבור ליס ולא להישאר עם הוט
@miko79
תוסף מעולה לשידורי ספורט לייב ל XBMC/KODI בשם P2P STREAMS , עושה אצלי את העבודה נהדר, קל להפעלה רק לבחול משחק ואיכות שידור..
תוסף מעולה לשידורי ספורט לייב ל XBMC/KODI בשם P2P STREAMS , עושה אצלי את העבודה נהדר, קל להפעלה רק לבחול משחק ואיכות שידור..
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
Re: לא פירטת למה אתה חייב לעבור ליס ולא להישאר עם הוט
·fidler כתב:@miko79
תוסף מעולה לשידורי ספורט לייב ל XBMC/KODI בשם P2P STREAMS , עושה אצלי את העבודה נהדר, קל להפעלה רק לבחול משחק ואיכות שידור.....
באמת? אצלי זה מגמגם, מקרטע ועף באמצע. אני לא אומר את זה כי אני לא מאמין שאצלך זה רץ חלק. העניין הוא שעדיין XBMC עם תוספים זה משהו שאצל חלק מהאנשים עובד יופי, ואצל חלק אחר לא. אין אחידות ואין למי לבוא בתלונות כשזה לא זז. גם בעניין שאר התוספים למיניהם..שימו לב כמה חבילות שונות יש, כמה פרויקטים שונים יש, ומה קורה כשאיזה משתמש מטורף (שלא אזכיר את שמו) מחליט לצאת למסע צלב נגד יוצרי התוספים.
השורה התחתונה - להוט או יס משלמים בשביל נוחות. בגלל זה אמא שלי עדיין ביס, ואני כבר שנים עובד רק עם סטרימינג.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
מחיר כמו בהוט אתה בחיים לא תקבל ביס אז כמו שאמרו פה אם המחיר הוא העניין אז תשאר בהוט.
ראיתי שקיבלת מחיר של 269 שקל עבור החבילות והממירים שאתה מעוניין אז אני ממליץ לך לחפש מספר של משמר שטח אולי הוא יציע לך מחיר טוב למרות שאתה עדיין לא לקוח שלהם.
אני לא מבין את המשתמשים פה שמתי לב שכל מי שרושם משהו על הוט הוא אוטומטית נכנס לרשימת הטרולים של חברת הוט אבל אם ירשמו משהו על יס לא יאמרו כלום.
אני מבין ורואה שבעבר היו פה כמה טרולים מחברת הוט שאין מצב שאתה אומר ש"הוא לא קשור לחברה" אבל אתם מכלילים את כולם כמקושרים לחברת הוט.
חבר'ה למה להגיע למצב הזה? תנהלו שרשור בוגר ותעזרו אחד לשני אם לא מתאים לכם השרשור אז אל תגיבו פה מהתחלה וככה לא נגיע למצב הזה ומי שמעוניין לעזור שיגיב.
ראיתי שקיבלת מחיר של 269 שקל עבור החבילות והממירים שאתה מעוניין אז אני ממליץ לך לחפש מספר של משמר שטח אולי הוא יציע לך מחיר טוב למרות שאתה עדיין לא לקוח שלהם.
אני לא מבין את המשתמשים פה שמתי לב שכל מי שרושם משהו על הוט הוא אוטומטית נכנס לרשימת הטרולים של חברת הוט אבל אם ירשמו משהו על יס לא יאמרו כלום.
אני מבין ורואה שבעבר היו פה כמה טרולים מחברת הוט שאין מצב שאתה אומר ש"הוא לא קשור לחברה" אבל אתם מכלילים את כולם כמקושרים לחברת הוט.
חבר'ה למה להגיע למצב הזה? תנהלו שרשור בוגר ותעזרו אחד לשני אם לא מתאים לכם השרשור אז אל תגיבו פה מהתחלה וככה לא נגיע למצב הזה ומי שמעוניין לעזור שיגיב.
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
יש ספורט ישראלי בXBMC בתוסף sportlive היכנסו ל Sportsevil
אפשר להיכנס לקבוצה הזאת לעדכונים איפה כל דבר משודר ובאיזה איכות
קבוצת ספורט ב XBMC
אני ראיתי עכשיו את המשחק של חיפה נגד נתניה באיכות SD סבבה לגמרי.
אפשר להיכנס לקבוצה הזאת לעדכונים איפה כל דבר משודר ובאיזה איכות
קבוצת ספורט ב XBMC
אני ראיתי עכשיו את המשחק של חיפה נגד נתניה באיכות SD סבבה לגמרי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים