רמקולים של סוראונד לדירה שכורה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
akira פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

שלום,
בעבר שכרתי דירה עם סלון גדול ואז היה לי מקום לשים רמקולים של סוראונד Paradigm Titan. עברתי דירה לסלון יותר קטן, שהספה צמודה לקיר ואין ממש מקום לשים רמקול כזה ענק עליו.
צרפתי סקיצה גסה של הסלון, ומחפש זוג רמקולים לסוראונד , המערכת שלי כיום:
מגבר קולנוע ביתי - Yamaha 861
רמקולים קדמיים - פאראדיים מוניטור 9
רמקול סנטר - פאראדיים CC-390

כמו שאתם רואים, הבמה הקדמית היא של פאראדיים, להבנתי לא קריטי שהסוראונד יהיה מחברה אחרת. רוצה להרגיש סוראונד בסרטים, זה חסר. לא הכרחי איכות מדהימה, תקציב עד 1000 ש"ח, אם פחות מה טוב. אשמח לקנות בארץ, אבל אין בעיה לרכוש מחו"ל.
חשוב לי שהם יהיו קטנים יחסית (עדיף עד 25 על 25 ס"מ), ושיהיה ניתן להצמיד אותם כמה שאפשר לקיר (אין תשתית לכבלים). הספה גם צמודה לקיר, ועיקר הישיבה זה בספה הגדולה, פחות חשוב לי איך שומעים בספה הצדית.
(יש גם ילדים בבית, אז עדיף משהו שלא קל להרוס).

כמה רמקולים שראיתי בבדיקה זריזה באמזון/כיו"ב:
Polk Audio TL 1 - מאמזון, מחיר משלוח 400 ש"ח מ buy2.
Polk audio OWM5 - מאמזון ~1000 ש"ח דרך שילוח
Klipsch KS-14 - מאמזון, ~1000 ש"ח.

אני אתקשר בקרוב לחנויות מקומיות, להבין מה המחירים בארץ. אשמח לשמוע המלצות נוספות ודעות - עד כמה להשקיע ברמקולים בהינתן המצב הנוכחי שלי?
(כמובן שאשמח אם הרמקולים ישארו איתי שנים, אבל לא יפריע לי להחליף עוד 2-3 שנים כשאעבור לסלון נורמלי).

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

חפש בארץ מורל SP1 או וורפידייל דיאמונד 10SR

haimpk
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #3 

אני משתמש בowm3של פולק אודיו בתור אחוריים ולטעמי מספיקים לאפקטים, אפשר לתלות אותם על הקיר.
שים לב שהowm5 יותר ארוכים ממה שציינת.
כמובן שנכנסים לתקציב שלך...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”