קפסולות חלשות

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
kallaw פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי כבר שנה את המכונה של נספרסו דגם citizen & milk אני נהנה בד"כ מקפה 1-2ביום ,הבעיה היא עם חוזק הקפה, אני מרגיש שהוא לא מספיק חזק, אע"פ שהם הוציא מס' קפסולות חדשות.
רציתי להתייעץ עם טובים וחכמים ממני האם כדאי לעבור לקפסולות תואמות נספרסו? מישהו ניסה ויכול לתת חוו"ד?

mennys1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

קפסולות הקפה של נספרסו מכילות 5 גרם קפה, רצוי לעבור לקפסולות המכילות 7 או 8 גרם ( כמו של לוואצה למשל, הבעיה שהם לא מתאימות למכונות הקפה של נספרסו) או בכלל לשדרג למכונה טוחנת

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #3 

קפסולות הקפה של נספרסו מכילות בין 5 ל-8 גרם קפה, תלוי בקפסולה.

השאלות שצריך לשאול הן:
1. אילו קפסולות ניסית בדיוק?
2. למה אתה קורא חזק? ההגדרה יכולה להשתנות מאדם לאדם, וצריך לוודא שמדברים באותה שפה.

doron_boogie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #4 

הקפסולה היחידה שאני שותה מדי פעם היא השחורה - 'ריסטרטו'. לדעתי הכי טעימה וגם הכי חזקה. אם אתה מוסיף הרבה מים או חלב קח בחשבון שקפסולה היא מנה בודדת, ובהפוך גדול אתה צריך שתי מנות = שתי קפסולות

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7039
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #5 

doron_boogie כתב:הקפסולה היחידה שאני שותה מדי פעם היא השחורה - 'ריסטרטו'. לדעתי הכי טעימה וגם הכי חזקה. אם אתה מוסיף הרבה מים או חלב קח בחשבון שקפסולה היא מנה בודדת, ובהפוך גדול אתה צריך שתי מנות = שתי קפסולות
...
·

(Y)
+1

kallaw פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה. מישהו יכול לצלם לי היכן על האריזה מופיע כמה גרם קפה יש בקפסולה? לא מוצא. אני משתמש בליוונטו ובקולומביה כרגע. איזה קפסולו כם תואמות נספרסו חוץ מלאבאצה?

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #7 

לא רשום. אתה יכול לקבל מושג מדרגת החוזק שרשומה על הקפסולות.

שתי הקפסולות שציינת מאוד חלשות יחסית.
ממליץ לך לקפוץ לחנות נספרסו. יתנו לך לטעום ולנסות בהתאם, ואני בטוח שתמצא משהו שתאהב.

קפסולות מומלצות למי שמחפש קפה חזק יותר: קאזאר, דרקאן, אינדרייה, ריסטרטו.

mennys1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
קיבל תודות: 1 פעם

עדיין חלש לך

שליחה #8 

כפי שציינתי לנספרסו יש 5 גרם בקפסולה, או שתשים בכוס 2 קפסולות ( ככה תזמין מהם גם יותר קפסולות ותשלם להם יותר) ואז יהיה לך קפה חזק, יחד עם זאת אני בהחלט מסכים שחוזק הוא עניין של טעם, אם אתה מחפש קפה מר יותר אתה צריך לחפש קפסולות עם יותר רובוסטה קלייה כהה וטחינה מאוד דקה, לטעמי לנספרסו יש בקפסולות האלה טעם שרוף ( לצערי אני בכלל לא נהנה לשתות את הקפה שלהם כי רוב הקפסולות שלהם עם טעם שרוף ולחילופין אני לא נהנה מתוספות הטעם שיש להם בחלק מהקפסולות התרגלתי למכונה טוחנת )·

EitanKatz
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה #9 

תנסה את הקפסולות של קפה ג'ו.. הם התחילו לשווק קפסולות לנספרסו והאמת שטעימות. אני ניסיתי את "לוקה" וזה חזק, אולי תאהב..

kallaw פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

תודה חברים. אני אנסה את כל מה שהמלצתם!

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”