קפסולות חלשות
יש לי כבר שנה את המכונה של נספרסו דגם citizen & milk אני נהנה בד"כ מקפה 1-2ביום ,הבעיה היא עם חוזק הקפה, אני מרגיש שהוא לא מספיק חזק, אע"פ שהם הוציא מס' קפסולות חדשות.
רציתי להתייעץ עם טובים וחכמים ממני האם כדאי לעבור לקפסולות תואמות נספרסו? מישהו ניסה ויכול לתת חוו"ד?
רציתי להתייעץ עם טובים וחכמים ממני האם כדאי לעבור לקפסולות תואמות נספרסו? מישהו ניסה ויכול לתת חוו"ד?
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
הקפסולה היחידה שאני שותה מדי פעם היא השחורה - 'ריסטרטו'. לדעתי הכי טעימה וגם הכי חזקה. אם אתה מוסיף הרבה מים או חלב קח בחשבון שקפסולה היא מנה בודדת, ובהפוך גדול אתה צריך שתי מנות = שתי קפסולות
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
·doron_boogie כתב:הקפסולה היחידה שאני שותה מדי פעם היא השחורה - 'ריסטרטו'. לדעתי הכי טעימה וגם הכי חזקה. אם אתה מוסיף הרבה מים או חלב קח בחשבון שקפסולה היא מנה בודדת, ובהפוך גדול אתה צריך שתי מנות = שתי קפסולות...
+1
לא רשום. אתה יכול לקבל מושג מדרגת החוזק שרשומה על הקפסולות.
שתי הקפסולות שציינת מאוד חלשות יחסית.
ממליץ לך לקפוץ לחנות נספרסו. יתנו לך לטעום ולנסות בהתאם, ואני בטוח שתמצא משהו שתאהב.
קפסולות מומלצות למי שמחפש קפה חזק יותר: קאזאר, דרקאן, אינדרייה, ריסטרטו.
שתי הקפסולות שציינת מאוד חלשות יחסית.
ממליץ לך לקפוץ לחנות נספרסו. יתנו לך לטעום ולנסות בהתאם, ואני בטוח שתמצא משהו שתאהב.
קפסולות מומלצות למי שמחפש קפה חזק יותר: קאזאר, דרקאן, אינדרייה, ריסטרטו.
עדיין חלש לך
כפי שציינתי לנספרסו יש 5 גרם בקפסולה, או שתשים בכוס 2 קפסולות ( ככה תזמין מהם גם יותר קפסולות ותשלם להם יותר) ואז יהיה לך קפה חזק, יחד עם זאת אני בהחלט מסכים שחוזק הוא עניין של טעם, אם אתה מחפש קפה מר יותר אתה צריך לחפש קפסולות עם יותר רובוסטה קלייה כהה וטחינה מאוד דקה, לטעמי לנספרסו יש בקפסולות האלה טעם שרוף ( לצערי אני בכלל לא נהנה לשתות את הקפה שלהם כי רוב הקפסולות שלהם עם טעם שרוף ולחילופין אני לא נהנה מתוספות הטעם שיש להם בחלק מהקפסולות התרגלתי למכונה טוחנת )·