מבצע ב טויסראס - אקסבוקס 360 - שווה ?
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
זה לא סתם 500 גיגה - זה דגם חדש - 504 גיגה...
לקחו XBOX 4GB ודחפו אותו לתוך XBOX 500GB ויצא להם 504GB.
בכל מקרה אני מצטרף לדעת קודמי - אם אתה לא מתכוון לפרוץ אז אל תקנה 500GB - קח 250GB או אפילו 4GB ותוסיף דיסק משלך.
לי יש XBOX 360 לא פרוץ שכבר חודשים לא השתמשתי בו ויושב כמו עציץ בסלון - מצד שני יש לי PS3 פרוץ אז מובן מאליו למה זה המצב...
לקחו XBOX 4GB ודחפו אותו לתוך XBOX 500GB ויצא להם 504GB.
בכל מקרה אני מצטרף לדעת קודמי - אם אתה לא מתכוון לפרוץ אז אל תקנה 500GB - קח 250GB או אפילו 4GB ותוסיף דיסק משלך.
לי יש XBOX 360 לא פרוץ שכבר חודשים לא השתמשתי בו ויושב כמו עציץ בסלון - מצד שני יש לי PS3 פרוץ אז מובן מאליו למה זה המצב...
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
תבדוק גם איזה שיטת שידור PAL\NTSC
לא כזה ברור שהם ימכרו רק PAL. צריך לבדוק איזו אחריות הם נותנים.
אם זו אחריות של אחד היבואנים המקבילים (קאיה, בנדא) יש סיכוי לא רע שהמכשיר לא אירופאי.
לשואל השאלה -
זה לא מחיר שחיטה, אבל גם לא מי יודע מה משתלם.
יש חנויות בארץ שניתן להשיג בהן מחיר טוב יותר. תעשה קצת סקר שוק ותגלה.
למשל בדומינייטור אתה יכול לקבל מכשיר עם כונן 500GB פרוץ RGH, שני שלטים, ושתי ערכות הטענה ב-1700 ש״ח.
אמנם זה מגיע ללא משחקים, אבל ברגע שיש לך פריצת RGH אתה יכול להוריד מה שאתה רוצה ללא צורך בצריבת דיסקים.
אם זו אחריות של אחד היבואנים המקבילים (קאיה, בנדא) יש סיכוי לא רע שהמכשיר לא אירופאי.
לשואל השאלה -
זה לא מחיר שחיטה, אבל גם לא מי יודע מה משתלם.
יש חנויות בארץ שניתן להשיג בהן מחיר טוב יותר. תעשה קצת סקר שוק ותגלה.
למשל בדומינייטור אתה יכול לקבל מכשיר עם כונן 500GB פרוץ RGH, שני שלטים, ושתי ערכות הטענה ב-1700 ש״ח.
אמנם זה מגיע ללא משחקים, אבל ברגע שיש לך פריצת RGH אתה יכול להוריד מה שאתה רוצה ללא צורך בצריבת דיסקים.