מערכת HTPC ותוכנת MEEDIO
שלום לכל החברים,
אני עוקב בשקיקה כבר זמן מה אחרי הפורום הזה. אני שמח לציין שיש כאן חומר רב והרבה אינפורמציה מקצועית
הבעיה היא ששום דבר לא חד משמעי . (מרוב עצים ....)
אני מנסה להרכיב מערכת HTPC בתקציב של כ4000 ש"ח.
אשמח לשמוע מהמנוסים , מה דעתכם על תצורת המחשב הזו:
לוח אם Gigabyte
מעבד AMD Athlon 64 Bit 3500 AM2
זיכרון 512MB
כ. מסך 7300TC PCI
דיסק קשיח WD 250GB SATA II
כרטיס לכידת וידאו PVR 150
שלט רחוק Microsoft MCE
צורב DVD-RW x16 Philips
מה לגבי מארז סלוני וספק שקט? צריך המלצות
לגבי תוכנה, מה ניתן לומר על meedio? יש לי את הגירסא האחרונה 1.41
לפני שהפכו לyahoo.
האם מישהו כאן משתמש בתוכנה הזו? האם היא תומכת ב-pvr 150? אשמח לקבל המלצות לגבי plugins
וסיקינים מותאמים לעברית.
תודה
אני עוקב בשקיקה כבר זמן מה אחרי הפורום הזה. אני שמח לציין שיש כאן חומר רב והרבה אינפורמציה מקצועית
הבעיה היא ששום דבר לא חד משמעי . (מרוב עצים ....)
אני מנסה להרכיב מערכת HTPC בתקציב של כ4000 ש"ח.
אשמח לשמוע מהמנוסים , מה דעתכם על תצורת המחשב הזו:
לוח אם Gigabyte
מעבד AMD Athlon 64 Bit 3500 AM2
זיכרון 512MB
כ. מסך 7300TC PCI
דיסק קשיח WD 250GB SATA II
כרטיס לכידת וידאו PVR 150
שלט רחוק Microsoft MCE
צורב DVD-RW x16 Philips
מה לגבי מארז סלוני וספק שקט? צריך המלצות
לגבי תוכנה, מה ניתן לומר על meedio? יש לי את הגירסא האחרונה 1.41
לפני שהפכו לyahoo.
האם מישהו כאן משתמש בתוכנה הזו? האם היא תומכת ב-pvr 150? אשמח לקבל המלצות לגבי plugins
וסיקינים מותאמים לעברית.
תודה
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני משתמש ב Meedio 1.41 ואני מאוד מרוצה ממנה. היא תומכת ב PVR-150 ואני משתמש בכרטיס כבר יותר משנה.
יכולות ה PVR שלה פחות טובות משל Sage אבל מספקות אותי ודי נוח להשתמש בה.
היתרון הגדול של התוכנה הוא יכולות שלה בניהול ספריות מדיה.
אני משתמש בעיקר ביכולות אלו ושם פחות דגש על PVR.
את רוב התוכן בו אני צופה אני מוריד מ newsgroups - שילוב של סדרות טלוויזיה ו images של DVD.
Meedio מאפשרת לי לארגן את החומר בספריות לפי מבנה שנוח לי ולנגן את כל התכנים יחד עם כתוביות. אני לא משתמש בנגן הפנימי של Meedio אלא ב TheaterTek האיכותית יותר.
לתוכנה עשרות Plugins שמאפשרים לי להוריד עטיפות של סרטים, תקצירים ודירוג.
לגבי סדרות הטלוויזיה יש גם plugin שמאפשר הורדה של images של הסדרות והעונות השונות וכן תקציר של הפרק וכו''.
אני לא עיברתי את הממשק כי נוח לי להשתמש בו באנגלית.
דרך אגב, או feature נחמד שיש ל PVR של Meedio הוא web interface שמאפשר לך לגשת למחשב דרך כל browser מכל מקום ולתזמן הקלטות. אני משתמש בזה המון.
מקווה שעזרתי.
אורן.
יכולות ה PVR שלה פחות טובות משל Sage אבל מספקות אותי ודי נוח להשתמש בה.
היתרון הגדול של התוכנה הוא יכולות שלה בניהול ספריות מדיה.
אני משתמש בעיקר ביכולות אלו ושם פחות דגש על PVR.
את רוב התוכן בו אני צופה אני מוריד מ newsgroups - שילוב של סדרות טלוויזיה ו images של DVD.
Meedio מאפשרת לי לארגן את החומר בספריות לפי מבנה שנוח לי ולנגן את כל התכנים יחד עם כתוביות. אני לא משתמש בנגן הפנימי של Meedio אלא ב TheaterTek האיכותית יותר.
לתוכנה עשרות Plugins שמאפשרים לי להוריד עטיפות של סרטים, תקצירים ודירוג.
לגבי סדרות הטלוויזיה יש גם plugin שמאפשר הורדה של images של הסדרות והעונות השונות וכן תקציר של הפרק וכו''.
אני לא עיברתי את הממשק כי נוח לי להשתמש בו באנגלית.
דרך אגב, או feature נחמד שיש ל PVR של Meedio הוא web interface שמאפשר לך לגשת למחשב דרך כל browser מכל מקום ולתזמן הקלטות. אני משתמש בזה המון.
מקווה שעזרתי.
אורן.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
הי אורן
תודה על התשובה.
אודה לך אם תוכל לפרט מה הבעיה עם הPVR . האם התוכנה תומכת ב time shift?
כמו שאתה אומר אכן לתוכנה המון plugins וכאן יתרונה ע"ג תוכנות אחרות . אשמח לשמוע ממך במה אתה משתמש , מה יציב מבחינת עבודה. ככלל אני רוצה להוסיף info מ-imdb לפרקים של הסדרות והסרטים ולהוסיף תמונות לכל סדרה באופן אוטומטי.
אני גם מחפש plugin שיאפשר לקטלג תחנות רדיו וטליוזיה אינטרנטיות .
plugin RSS לעידכוני חדשות , שירותי רשת לדוגמא קטעי וידאו מגוגל וכו'.
ושוב תודה על עזרתך.
תודה על התשובה.
אודה לך אם תוכל לפרט מה הבעיה עם הPVR . האם התוכנה תומכת ב time shift?
כמו שאתה אומר אכן לתוכנה המון plugins וכאן יתרונה ע"ג תוכנות אחרות . אשמח לשמוע ממך במה אתה משתמש , מה יציב מבחינת עבודה. ככלל אני רוצה להוסיף info מ-imdb לפרקים של הסדרות והסרטים ולהוסיף תמונות לכל סדרה באופן אוטומטי.
אני גם מחפש plugin שיאפשר לקטלג תחנות רדיו וטליוזיה אינטרנטיות .
plugin RSS לעידכוני חדשות , שירותי רשת לדוגמא קטעי וידאו מגוגל וכו'.
ושוב תודה על עזרתך.
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אין שום בעיה עם תוכנת ה PVR. היא תומכת ב Time Shift ועובדת בסדר. החיסרון שלה הוא תמיכה בכמות קטנה יחסית של כרטיסי טלויזיה ומכיוון שלא מפתחים אותה יותר היא לא תתמוך בכרטיסים חדשים וטכנולוגיות עתידיות.
יש ב PVR של sage יותר יכולות אבל אני לא יודע אם הן באות לידי ביטוי בארץ. לדוגמה הקלטה של כל הפרקים של סידרה מסוימת בעונה. יש משהו דומה לזה אבל פחות מפותח ב Meedio אבל זה לא עובד בגלל ה EPG שלנו שכנראה לא מסמן את הפרקים כמו שצריך.
יכול להיות שמבחינת יציבות אז sage יציבה יותר מ meedio למרות שאצלי היא רצה לפעמים שבועות רצוף בלי restart ואין בעיות.
לגבי מידע על סדרות, baners ו images של עונות אני משתמש ב meeTVshowsimporter ו meeTVshowsmodule.
למידע על סרטים וכרזות של סרטים אני משתמש ב imdbmee.
לגבי כל שאר הצרכים שציינת אני יודע שיש להם plugins אבל אני לא משתמש בהם.
אתה יכול להיכנס ל http://www.meedio.com/maid ולחפש שם.
תיכנס גם לפורומים http://www.meedio.com/forum יש שם המון מידע.
אורן.
יש ב PVR של sage יותר יכולות אבל אני לא יודע אם הן באות לידי ביטוי בארץ. לדוגמה הקלטה של כל הפרקים של סידרה מסוימת בעונה. יש משהו דומה לזה אבל פחות מפותח ב Meedio אבל זה לא עובד בגלל ה EPG שלנו שכנראה לא מסמן את הפרקים כמו שצריך.
יכול להיות שמבחינת יציבות אז sage יציבה יותר מ meedio למרות שאצלי היא רצה לפעמים שבועות רצוף בלי restart ואין בעיות.
לגבי מידע על סדרות, baners ו images של עונות אני משתמש ב meeTVshowsimporter ו meeTVshowsmodule.
למידע על סרטים וכרזות של סרטים אני משתמש ב imdbmee.
לגבי כל שאר הצרכים שציינת אני יודע שיש להם plugins אבל אני לא משתמש בהם.
אתה יכול להיכנס ל http://www.meedio.com/maid ולחפש שם.
תיכנס גם לפורומים http://www.meedio.com/forum יש שם המון מידע.
אורן.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't