שלום , האם ישנה אפלקצייה (גם בתשלום) לשידור "סטריימינג" ל IPAD ?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
יש לאייפד את VLC PLAYER שיכול להציג MKV, ואם הוא פרוץ אפשר להתקין עליו XBMC/KODI ולעשות איזה סטרימינג שרק רוצים דרך התוספים שלו
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
אני אנצל את השרשור הנ"ל מכיוון שהבעיה שלי די דומה.
אני מחפש תוכנה חינמית שמסוגלת להזרים וידאו (MKV ו-DTS/AC3) דרך הרשת (ללא מחשב) לאייפד על מנת לצפות בסדרות טלויזיה באיכות 720P.
ניסיתי את MediaConnect, 8Player Lite, MCPlayer, Fusion Stream, Infuse - אף אחת מהן לא תומכת בקודקים של האודיו הנדרשים ורק אחת מהן (8Player Lite) בכלל הריצה לי את הוידאו (בצורה מקרטעת למדי) ללא סאונד.
יש תוכנה שתענה על הצורך הבסיסי הזה שלי או שעדיף פשוט לפרוץ את האייפד וזהו ?
אני מחפש תוכנה חינמית שמסוגלת להזרים וידאו (MKV ו-DTS/AC3) דרך הרשת (ללא מחשב) לאייפד על מנת לצפות בסדרות טלויזיה באיכות 720P.
ניסיתי את MediaConnect, 8Player Lite, MCPlayer, Fusion Stream, Infuse - אף אחת מהן לא תומכת בקודקים של האודיו הנדרשים ורק אחת מהן (8Player Lite) בכלל הריצה לי את הוידאו (בצורה מקרטעת למדי) ללא סאונד.
יש תוכנה שתענה על הצורך הבסיסי הזה שלי או שעדיף פשוט לפרוץ את האייפד וזהו ?
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
ניסיתי אותה במשך כמה דקות והיא לא עושה את מה שאני צריך שזה הזרמה דרך הרשת ולא דרך המחשב (או שאולי התייאשתי ממנה מהר מדי ולא חיפשתי מספיק טוב).
בכל מקרה הסתדרתי בינתיים עם תוכנה בשם nPlayer שעושה את מה שרציתי באופן מושלם (בינתייים
).
בכל מקרה הסתדרתי בינתיים עם תוכנה בשם nPlayer שעושה את מה שרציתי באופן מושלם (בינתייים
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לפי מה שכתוב It's Playing Pro כן תומכת ב- AC-3
כלומר Dolby Digital and Dolby Digital Plus - Enhanced AC-3
It's Playing Pro by Addition, Lda
https://appsto.re/us/1mtzA.i
כלומר Dolby Digital and Dolby Digital Plus - Enhanced AC-3
It's Playing Pro by Addition, Lda
https://appsto.re/us/1mtzA.i