רכישה מחנות מתמחה.
-
llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
הגיעה כבר העת לרכוש טלויזיה ואני מתלבט בין חנויות מתמחות לרשתות
גדולות. אני גר בצפון, ויש לי גישה ללגאסי, למשל, או אניגמה ועוד.
רק שחנויות כאלו יקרות יותר בד"כ מרשתות גדולות שכונות ומוכרות
בכמויות. האם יש ערך מוסף, מבחינת שירות ואחריות, לקניה
בחנות מתמחה, אשר תצדיק את הפרש המחירים, כאשר בכל
מקרה אני מתכוון לקנות דרך יבואן רשמי?
אשמח לעצה!
גדולות. אני גר בצפון, ויש לי גישה ללגאסי, למשל, או אניגמה ועוד.
רק שחנויות כאלו יקרות יותר בד"כ מרשתות גדולות שכונות ומוכרות
בכמויות. האם יש ערך מוסף, מבחינת שירות ואחריות, לקניה
בחנות מתמחה, אשר תצדיק את הפרש המחירים, כאשר בכל
מקרה אני מתכוון לקנות דרך יבואן רשמי?
אשמח לעצה!
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@llime
תופתע שלפעמים המחירים יהיו כמעט זהים בדגמים מסויימים או אפילו זולים יותר במתמחות. תעשה סקר שוק רציני ותשווה, יכול להיות שתגלה שעל המסכים שאתה מתעניין ההפרש זניח או לא קיים. לגבי השירות- אני מניח שיש ויש. יש מקומות שיעזרו לך מאד במקרה ויהיו בעיות ויש מקומות שיישלחו אותך לשבור את הראש עם היבואן, זה תלוי מאד בחנות ולא הייתי מכליל.
תופתע שלפעמים המחירים יהיו כמעט זהים בדגמים מסויימים או אפילו זולים יותר במתמחות. תעשה סקר שוק רציני ותשווה, יכול להיות שתגלה שעל המסכים שאתה מתעניין ההפרש זניח או לא קיים. לגבי השירות- אני מניח שיש ויש. יש מקומות שיעזרו לך מאד במקרה ויהיו בעיות ויש מקומות שיישלחו אותך לשבור את הראש עם היבואן, זה תלוי מאד בחנות ולא הייתי מכליל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
@jacko-il
עכשיו אני מבולבל עוד יותר..איך אדע באיזו חנות יעזרו לי ובאיזה לא?.... בשאלתי הראשונה כרחתי את
כל המתמחות יחדיו כנגד הרשתות הגדולות. עכשיו אתה אומר שגם בין המתמחות יש כאלו עם שירות
עדיף, ויש כאלו שלא, וגם ככה אין הרבה מתמחות כאן באיזור. אז איך אדע למי לפנות?
אגב, דוקא ערכתי בירור, והמחירים ברשתות הגדולות ( אם בוחרים נכון) כמעט
תמיד נמוכים יותר. כנראה שההבדל הוא בשירות, רק שאיני יודע מה טיב ההבדל
ואיזו חנות מומלצת מבחינה זו.
עכשיו אני מבולבל עוד יותר..איך אדע באיזו חנות יעזרו לי ובאיזה לא?.... בשאלתי הראשונה כרחתי את
כל המתמחות יחדיו כנגד הרשתות הגדולות. עכשיו אתה אומר שגם בין המתמחות יש כאלו עם שירות
עדיף, ויש כאלו שלא, וגם ככה אין הרבה מתמחות כאן באיזור. אז איך אדע למי לפנות?
אגב, דוקא ערכתי בירור, והמחירים ברשתות הגדולות ( אם בוחרים נכון) כמעט
תמיד נמוכים יותר. כנראה שההבדל הוא בשירות, רק שאיני יודע מה טיב ההבדל
ואיזו חנות מומלצת מבחינה זו.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
למה זה בלבל אותך? הרי צפוי שבכל חנות תמצא אנשים אחרים עם תודעת שירות אחרת ויש כאלה טובים יותר ויש כאלה טובים פחות. כך זה לגבי כל מוצר/שירות שהוא.
אני גם צפוני יחסית (קריות) ויכול לומר לך בוודאות שקבלתי בעבר הצעות מחיר טובות יותר בחנויות מתמחות. השוותי מול רשתות כמו א.ל.מ, טרקלין ומחסני חשמל וקבלתי מחיר טוב יותר על מסך של סוני בחנות מתמחה באזור (בסופו של דבר, לצערי, הלכתי על מסך אחר לגמרי ואת המחיר הנמוך ביותר, בהפרש ניכר, קבלתי בכלל בטרקלין). את הרסיבר שלי והסט רמקולים קניתי בחנות מתמחה באזור אחרי שמצאתי שהמחיר שם היה שווה למקומות אחרים ואפילו היה נמוך יותר בלא מעט מהמחיר הנמוך ביותר בזאפ בזמנו.
לגבי השירות לאחר המכירה, שזה החלק החשוב מכל כנראה, למזלי (או לצערי, תלוי איך מסתכלים על זה) אני לא יכול לעזור לך. לא הייתי צריך לקבל שירות לאחר מכירה מחנות מתמחה אז אין לי נסיון חיובי או שלילי עם זה..
אני גם צפוני יחסית (קריות) ויכול לומר לך בוודאות שקבלתי בעבר הצעות מחיר טובות יותר בחנויות מתמחות. השוותי מול רשתות כמו א.ל.מ, טרקלין ומחסני חשמל וקבלתי מחיר טוב יותר על מסך של סוני בחנות מתמחה באזור (בסופו של דבר, לצערי, הלכתי על מסך אחר לגמרי ואת המחיר הנמוך ביותר, בהפרש ניכר, קבלתי בכלל בטרקלין). את הרסיבר שלי והסט רמקולים קניתי בחנות מתמחה באזור אחרי שמצאתי שהמחיר שם היה שווה למקומות אחרים ואפילו היה נמוך יותר בלא מעט מהמחיר הנמוך ביותר בזאפ בזמנו.
לגבי השירות לאחר המכירה, שזה החלק החשוב מכל כנראה, למזלי (או לצערי, תלוי איך מסתכלים על זה) אני לא יכול לעזור לך. לא הייתי צריך לקבל שירות לאחר מכירה מחנות מתמחה אז אין לי נסיון חיובי או שלילי עם זה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".