שלום לכולם,
יש לי בעיה מציקה עם נגן התקליטים שלי, Denon DP-200USB.
בחלק מהתקליטים שאני מנסה להשמיע, לפי מה ששמתי לב עד היום זה תקליטים של 180 גרם, יש תקיעות/קפיצות ושאר בעיות.
בחלק (גדול) מהתקליטים האחרים, הכל עובד בוננזה.
כשהלכתי לחנות עם התקליטים הבעייתיים, הם ניגנו מעולה, ומר בחור שם הציע אפשרות שהמחט רגישה מדי, ויש להוריד אותה טיפה על התקליט (כמובן לא יותר מדי).
אז בדגם הזה לא מדובר במנוף שזז כדי לקבוע את הגובה, אלא באיזהשהו בורג שמכוון את הגובה, אבל ניראה שזה לא פותר את הבעיה.
יש למישהו רעיונות נוספים איך להתמודד עם בעיה כזו?
עזרה עם נגן תקליטים
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
ראשית, קרא אותו מכשירי Denon המיוצרים בימינו, כאן.
בדגם הנ"ל שברשותך, אין שום אפשרות לכיוון משקל (כוח עקיבה אנכי) הראש, שהוא עצמו גם חלק מהזרוע - מובנה בה.
ההימור הראשון הוא שלא מדובר בבעיה - הבעיה היא טיב הפטיפון עצמו - מדובר במקרה קיצון של המונח "מחרשת פלסטיק".
ההימור השני הוא שהמשטח עליו מונח המכשיר אינו מפולס. (בדוק באמצעות פלס - לאורך ולרוחב). או לחילופין ייתכן שמדובר במחט שעבר זמנה (משימוש) ויש להחליפה.
בדגם הנ"ל שברשותך, אין שום אפשרות לכיוון משקל (כוח עקיבה אנכי) הראש, שהוא עצמו גם חלק מהזרוע - מובנה בה.
ההימור הראשון הוא שלא מדובר בבעיה - הבעיה היא טיב הפטיפון עצמו - מדובר במקרה קיצון של המונח "מחרשת פלסטיק".
ההימור השני הוא שהמשטח עליו מונח המכשיר אינו מפולס. (בדוק באמצעות פלס - לאורך ולרוחב). או לחילופין ייתכן שמדובר במחט שעבר זמנה (משימוש) ויש להחליפה.