רכישת מכשיר בגרמניה
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
שלום חברים.
חבר טס לגרמניה לכמה ימים. האם משתלם לרכוש מכשיר סלולרי שם? האם המחירים שם יותר זולים מהארץ למכישירם כגון ה LG G3, הנקסוס 6 וכדומה? אם כן היכן ניתן לרכוש מכשירים אלו במדינה (או באתר ששולח פנימית כדוגמאת אמזון גרמניה)?
חבר טס לגרמניה לכמה ימים. האם משתלם לרכוש מכשיר סלולרי שם? האם המחירים שם יותר זולים מהארץ למכישירם כגון ה LG G3, הנקסוס 6 וכדומה? אם כן היכן ניתן לרכוש מכשירים אלו במדינה (או באתר ששולח פנימית כדוגמאת אמזון גרמניה)?
הכי נוח להיכנס לאחת משתי הרשתות הגדולות: Saturn או Mediamarkt.
תוכל לברר מחירים באתרים שלהן ולהשוות לאמזון. יש סניפים בכל חור אפשרי.
שים לב שהחבר שלך יבקש טופס החזר מע"מ - בלי זה אי אפשר לקבל החזר בשדה (תהליך פשוט שלוקח בדיוק 5 דקות)
תוכל לברר מחירים באתרים שלהן ולהשוות לאמזון. יש סניפים בכל חור אפשרי.
שים לב שהחבר שלך יבקש טופס החזר מע"מ - בלי זה אי אפשר לקבל החזר בשדה (תהליך פשוט שלוקח בדיוק 5 דקות)
קניתי בקיץ האחרון את סוני Z2 בסניף של saturn בפרייבורג.
המחיר בארץ המחיר היה 3300 ולי עלה 600 יורו (כ- 3000) ש"ח.
בנוסף קיבלתי צמיד כושר של סוני בעלות של כ 500 ש"ח (הוא לא היה בתכנון לרכישה אבל נחמד לקבל).
בשדה התעופה קיבלתי במזומן (!) החזר של קרוב ל 70 יורו.
בשורה התחתונה הפרש של קרוב ל 25 אחוזים מהמחיר בארץ וזאת ללא הצמיד.
בקיצור, אם אתה יודע על איזה דגם אתה הולך ויודע בוודאות את מחירו בארץ, אין סיבה שלא להשיג מחיר טוב. אני עשיתי שיעורי בית דרך האתר של saturn כך שידעתי מראש את המחיר.
בהצלחה.
המחיר בארץ המחיר היה 3300 ולי עלה 600 יורו (כ- 3000) ש"ח.
בנוסף קיבלתי צמיד כושר של סוני בעלות של כ 500 ש"ח (הוא לא היה בתכנון לרכישה אבל נחמד לקבל).
בשדה התעופה קיבלתי במזומן (!) החזר של קרוב ל 70 יורו.
בשורה התחתונה הפרש של קרוב ל 25 אחוזים מהמחיר בארץ וזאת ללא הצמיד.
בקיצור, אם אתה יודע על איזה דגם אתה הולך ויודע בוודאות את מחירו בארץ, אין סיבה שלא להשיג מחיר טוב. אני עשיתי שיעורי בית דרך האתר של saturn כך שידעתי מראש את המחיר.
בהצלחה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ב-KSP אילת ה-Z2 עולה 2250 ש"ח...
הובר, תוריד מהמחיר שאתה רואה באתר של סאטורן כ-10% - החזר מע"מ שמקבלים בשדה"ת.
הובר, תוריד מהמחיר שאתה רואה באתר של סאטורן כ-10% - החזר מע"מ שמקבלים בשדה"ת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
בדקתי קצת (LG G3 למשל) והמחירים קרובים מאוד או לעיתים יקרים יותר מהמחיר ארץ. אחרי החזר המס המחיר בגרמניה קצת יותר נמוך אבל לא ברמה שמצדיקה רכישה בחו"ל לדעתי.
שים לב שהמכשירים הזולים בארץ שהם זהים למחירי חו"ל הם לא באחריות יבואן רשמי, והמכשירים מיבואן רשמי יקרים משמעותית. אותם מכשירים (לא יבואן רשמי) מגיעים לעתים ללא מטען מקורי קופסא פתוחה אין לך כמעט דרך לדעת אם זה היה אצל מישהו קודם. לכן אני באופן אישי תמיד יעדיף לקנות מכשיר בחו"ל, תמיד יהיה לי שקט שאני מקבל מוצר חדש עם כל האבזרים המקוריים אפילו שיעלה לי אותו דבר בארץ.