יעוץ לגבי רכישת ממיר DVB-T עם אפשרות הקלטה
-
HananShteingart
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום,
רוצים לעזוב את הוט... נמאס לשלם הרבה על שירות גרוע.
איזה מכשיר אתם ממליצים לקליטת שידורי עידן + עם אפשרות הקלטה?
האם כדאי לייבא יבוא אישי מחו"ל או לקנות מוצר עם תפריט עברי בארץ (ואם כן איזה?).
האם אפשר לצפות בשידורים רק באמצעות האינטרנט ללא מקלט DVB?
יש לי כבר מחשב בסלון לצפיה בסרטים + DONGLE ANDORID בטלוויזיה בחדר השינה.
רוצים לעזוב את הוט... נמאס לשלם הרבה על שירות גרוע.
איזה מכשיר אתם ממליצים לקליטת שידורי עידן + עם אפשרות הקלטה?
האם כדאי לייבא יבוא אישי מחו"ל או לקנות מוצר עם תפריט עברי בארץ (ואם כן איזה?).
האם אפשר לצפות בשידורים רק באמצעות האינטרנט ללא מקלט DVB?
יש לי כבר מחשב בסלון לצפיה בסרטים + DONGLE ANDORID בטלוויזיה בחדר השינה.
שלום חנן,
אני רכז מדיה חברתית בחברת HOT. קראתי את שאלתך כאן בפורום והצטערתי לקרוא על החלטתך. במידה ואוכל לעזור לך במשהו, אנא שלח מייל לכתובת [email protected] עם פרטי המנוי ואשמח לחזור אליך.
ערב נעים.
אדי
אני רכז מדיה חברתית בחברת HOT. קראתי את שאלתך כאן בפורום והצטערתי לקרוא על החלטתך. במידה ואוכל לעזור לך במשהו, אנא שלח מייל לכתובת [email protected] עם פרטי המנוי ואשמח לחזור אליך.
ערב נעים.
אדי
תתרגל...שחר-HOT כתב:שלום חנן,
ערב נעים.
אדי...
יותר ויותר אנשים מגלים את האלטרנטיבות השפויות לרעל שהחברה שאתה מייצג הרגילה אותנו לצרוך כמו סם במשך כל כך הרבה שנים.
-
HananShteingart
- חבר שרק התחיל

@שחר-HOT
·עזוב התייאשתי ממכם.
התקנתם לי פייברבוקס שזה מכשיר נוראי ללא קליטה בכלל של WIFI בבית, הסטרימר לא עובד ולא תומך בכל הקבצים וניתקתם לי את הטלפון בכל הבית מבלי לשאול אותי קודם.
הגיע טכנאי שאמר לי במילים אלו, ציטוט: "אין תמיכה ל-WIFI אני לא מתקן את זה, אין תמיכה לסטרימר, אני לא יכול לחבר לך את הטלפון ואת הפקס כי אני טכנאי ולא מתקין". חוץ מזה הוא אמר: "אני לא עובד ב-HOT אלא בחברה חיצונית ואין לי איך לעזור לך". אחר כך ששאלתי מה לעשות הוא אמר:" תוכל להתקשר לשירות לקוחות להגיד מה הבעיה ושוב ישלחו לך טכנאי שלא יוכל לעזור לך".
·עזוב התייאשתי ממכם.
התקנתם לי פייברבוקס שזה מכשיר נוראי ללא קליטה בכלל של WIFI בבית, הסטרימר לא עובד ולא תומך בכל הקבצים וניתקתם לי את הטלפון בכל הבית מבלי לשאול אותי קודם.
הגיע טכנאי שאמר לי במילים אלו, ציטוט: "אין תמיכה ל-WIFI אני לא מתקן את זה, אין תמיכה לסטרימר, אני לא יכול לחבר לך את הטלפון ואת הפקס כי אני טכנאי ולא מתקין". חוץ מזה הוא אמר: "אני לא עובד ב-HOT אלא בחברה חיצונית ואין לי איך לעזור לך". אחר כך ששאלתי מה לעשות הוא אמר:" תוכל להתקשר לשירות לקוחות להגיד מה הבעיה ושוב ישלחו לך טכנאי שלא יוכל לעזור לך".
-
HananShteingart
- חבר שרק התחיל

תודה.
אפשר לחבר לו הרדיסק חיצוני או רק USB DONGLE (זיכרון פלאש).
מה אם אני מחפש משהו שגם כולל אפשרות לצפיה מהאינטרנט?
מה אם אני מחפש משהו שגם כולל אפשרות לצפיה מהאינטרנט?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אז אתה מחפש סטרימר.HananShteingart כתב:תודה.
מה אם אני מחפש משהו שגם כולל אפשרות לצפיה מהאינטרנט?...