התלבטות בין שתי אוזניות IN EAR

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Shaked_10 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אני מתלבט בין שתי אוזניות, ה Vsonic GR07 classic/bass edition לבין ה Shure SE215
אני חושב לקנות את ה Vsonic, יש עכשיו מחיר טוב ב LMUE על שתי האוזניות ויש לי כמה שאלות בנושא

ראיתי שה impedance של הויסוניק זה 50 ohm, ושל ה shure זה 20 ohm והבנתי שככל שהתנגדות נמוכה יותר, העוצמה גבוהה יותר
השאלה היא עם התנגדות של 50ohm אני אצטרך שימוש במגבר? אני לא מבין בזה יותר מידי, אני מחבר את האוזניות לסנסה קליפ.
שווה להוסיף 100 שקל בערך ל bass edition?
חשובה לי אטימה טובה של האוזניות ושיהיו נוחות , יש הבדל רציני ביניהם?

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #2 

Shaked_10 כתב:אני מתלבט בין שתי אוזניות, ה Vsonic GR07 classic/bass edition לבין ה Shure SE215
אני חושב לקנות את ה Vsonic, יש עכשיו מחיר טוב ב LMUE על שתי האוזניות ויש לי כמה שאלות בנושא

ראיתי שה impedance של הויסוניק זה 50 ohm, ושל ה shure זה 20 ohm והבנתי שככל שהתנגדות נמוכה יותר, העוצמה גבוהה יותר
השאלה היא עם התנגדות של 50ohm אני אצטרך שימוש במגבר? אני לא מבין בזה יותר מידי, אני מחבר את האוזניות לסנסה קליפ.
שווה להוסיף 100 שקל בערך ל bass edition?
חשובה לי אטימה טובה של האוזניות ושיהיו נוחות , יש הבדל רציני ביניהם?
...
רציתי לקנות את הGR07 בזמנו והתכבתי עם משתמשים מHEAD FI שטענו שה07 ממש קלות להנעה גם מפלאפון ניייד.
הסאנסה קליפ חזק יותר מרוב הטלפונים הניידים כך שלא אמורה להיות בעיה

*שים לב- ה07 שנמכרים ב99 דולר(קלאסיק) הם יחסית נחותים בסאונד יחסית לגרסאות היקרות (MK1 MK2 BASS EDITION), ולא סתם הם זולים יותר. לדעתי שווה להשקיע עוד.
·

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #3 

50 אוהם זה גבולי, אבל אפשרי.
הקליפ די שטוח, ולכן באמת עדיף את הבאס-אדישן לחובבי באס קצת מודגש.

הויסוניק
- אוכלות מבחינת נוחות את השור 215.. בלי מלח ובלי פלפל... yummy yummy

holyj
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #4 

התחדשתי בSHURE SE215 לפני שבועיים (קניתי מאילת ב350 ש"ח)
עד היום השתמשתי באטימוטיק HF2
ל215 מידים נעימים, הרבה יותר באס, איכות בניה יותר טובה וקצת פחות פירוט מלאטימוטיק.
לגבי הנוחות. לוקח קצת זמן להתרגל לאיך לשים אותם כמו שצריך. אבל הם יושבות טוב ונוח באוזן.

הייתי שמח לקצת יותר פירוט. אבל בגדול הם אחלה אוזניות לon the go/חדר כושר/נסיעות
ובשבילי זה היה יתרון שהמחיר שלהם מעולה בארץ. לא להתעסק עם הזמנות מחו"ל וזה נחמד גם שיש אחריות מהארץ

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”