אני מתלבט בין שתי אוזניות, ה Vsonic GR07 classic/bass edition לבין ה Shure SE215
אני חושב לקנות את ה Vsonic, יש עכשיו מחיר טוב ב LMUE על שתי האוזניות ויש לי כמה שאלות בנושא
ראיתי שה impedance של הויסוניק זה 50 ohm, ושל ה shure זה 20 ohm והבנתי שככל שהתנגדות נמוכה יותר, העוצמה גבוהה יותר
השאלה היא עם התנגדות של 50ohm אני אצטרך שימוש במגבר? אני לא מבין בזה יותר מידי, אני מחבר את האוזניות לסנסה קליפ.
שווה להוסיף 100 שקל בערך ל bass edition?
חשובה לי אטימה טובה של האוזניות ושיהיו נוחות , יש הבדל רציני ביניהם?
התלבטות בין שתי אוזניות IN EAR
רציתי לקנות את הGR07 בזמנו והתכבתי עם משתמשים מHEAD FI שטענו שה07 ממש קלות להנעה גם מפלאפון ניייד.Shaked_10 כתב:אני מתלבט בין שתי אוזניות, ה Vsonic GR07 classic/bass edition לבין ה Shure SE215
אני חושב לקנות את ה Vsonic, יש עכשיו מחיר טוב ב LMUE על שתי האוזניות ויש לי כמה שאלות בנושא
ראיתי שה impedance של הויסוניק זה 50 ohm, ושל ה shure זה 20 ohm והבנתי שככל שהתנגדות נמוכה יותר, העוצמה גבוהה יותר
השאלה היא עם התנגדות של 50ohm אני אצטרך שימוש במגבר? אני לא מבין בזה יותר מידי, אני מחבר את האוזניות לסנסה קליפ.
שווה להוסיף 100 שקל בערך ל bass edition?
חשובה לי אטימה טובה של האוזניות ושיהיו נוחות , יש הבדל רציני ביניהם?...
הסאנסה קליפ חזק יותר מרוב הטלפונים הניידים כך שלא אמורה להיות בעיה
*שים לב- ה07 שנמכרים ב99 דולר(קלאסיק) הם יחסית נחותים בסאונד יחסית לגרסאות היקרות (MK1 MK2 BASS EDITION), ולא סתם הם זולים יותר. לדעתי שווה להשקיע עוד.
·
- holyj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
התחדשתי בSHURE SE215 לפני שבועיים (קניתי מאילת ב350 ש"ח)
עד היום השתמשתי באטימוטיק HF2
ל215 מידים נעימים, הרבה יותר באס, איכות בניה יותר טובה וקצת פחות פירוט מלאטימוטיק.
לגבי הנוחות. לוקח קצת זמן להתרגל לאיך לשים אותם כמו שצריך. אבל הם יושבות טוב ונוח באוזן.
הייתי שמח לקצת יותר פירוט. אבל בגדול הם אחלה אוזניות לon the go/חדר כושר/נסיעות
ובשבילי זה היה יתרון שהמחיר שלהם מעולה בארץ. לא להתעסק עם הזמנות מחו"ל וזה נחמד גם שיש אחריות מהארץ
עד היום השתמשתי באטימוטיק HF2
ל215 מידים נעימים, הרבה יותר באס, איכות בניה יותר טובה וקצת פחות פירוט מלאטימוטיק.
לגבי הנוחות. לוקח קצת זמן להתרגל לאיך לשים אותם כמו שצריך. אבל הם יושבות טוב ונוח באוזן.
הייתי שמח לקצת יותר פירוט. אבל בגדול הם אחלה אוזניות לon the go/חדר כושר/נסיעות
ובשבילי זה היה יתרון שהמחיר שלהם מעולה בארץ. לא להתעסק עם הזמנות מחו"ל וזה נחמד גם שיש אחריות מהארץ