שרשור תגובות: KEF Q Series – רמקולים עם משהו Uni-Q
תודה על הסקירה הניפלאה ממש כייף לקרא אותה 
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
@HazooM
·
וואו 2x , איזו השקעה, כיף לקרוא.....לי באופן אישי עוזרים מאוד הגרפים של ה- FR כדי להבין מעט את חווית הרמקול.
מהנסיון שלי גם החומר שממנו עשויות הממברנות של הדרייברים עוזרות לי "להרגיש" ו"לשמוע בדמיוני" את אופי הצליל של הרמקול כמו גם החומר ממנו עשוי ה-Surround של הוופר (ספוג, גומי, בד.... וברמקול זה נראה לי חומר לא קונבנציונאלי), אודה לך אם תפרט לגבי חומרים אלו.
ושוב, תודה על הסקירה.
·
וואו 2x , איזו השקעה, כיף לקרוא.....לי באופן אישי עוזרים מאוד הגרפים של ה- FR כדי להבין מעט את חווית הרמקול.
מהנסיון שלי גם החומר שממנו עשויות הממברנות של הדרייברים עוזרות לי "להרגיש" ו"לשמוע בדמיוני" את אופי הצליל של הרמקול כמו גם החומר ממנו עשוי ה-Surround של הוופר (ספוג, גומי, בד.... וברמקול זה נראה לי חומר לא קונבנציונאלי), אודה לך אם תפרט לגבי חומרים אלו.
ושוב, תודה על הסקירה.
1. קדמיים: Q900 – למה לא עשיתם עליהם ביקורת רצינית
3. יש תלונות על הסדרה הזאת שהרמקולים לא מוציאים בס טוב מהקדמיים וסנטר
4. לאיזה רסיבר אתה ממליץ רמקולים אלו או של KEF
6. רסיבר פיוניר מוצא לבד את האום הנכון לרמקולים או צריך לכוון אום ברסיבר
7. רסיבר שיכול להגיע רק עד 6 אום , מה זה אומר שלא יכול לתת 3.3 אום ואני יפגע איך בסאונד
2. האם "ציר הישיר" הכוונה איך הרמקולים עומדים/ זוית מול האדם השומע אותםגרפים:
##גרף אדום: מייצג את ה Frequency Response בציר הישיר (On Axis).
##גרף ירוק: מייצג את ה Frequency Response מחוץ לציר הישיר (Off Axis) ב 15 מעלות.
##גרף כחול: מייצג את ה Frequency Response מחוץ לציר הישיר (Off Axis) ב 45 מעלות...
3. יש תלונות על הסדרה הזאת שהרמקולים לא מוציאים בס טוב מהקדמיים וסנטר
4. לאיזה רסיבר אתה ממליץ רמקולים אלו או של KEF
5. לא מבין את תדר האום הנמוך , את הרסיבר אני צריך לכוון ל- 4אום ? 2 אום כדי לקבל 3.3 אוםImpedance: ה Q700 יותר קשה להנעה מהממוצע (מינימום 3.3Ω),...
6. רסיבר פיוניר מוצא לבד את האום הנכון לרמקולים או צריך לכוון אום ברסיבר
7. רסיבר שיכול להגיע רק עד 6 אום , מה זה אומר שלא יכול לתת 3.3 אום ואני יפגע איך בסאונד
גם לי יש את אותם הרמקולים שנקנו לפני חודשיים, Q700 קדמיים Q300 סראונד ו-Q200c סנטר הרמקולים משודכים לאונקיו 636. במפרט הטכני של הרמקולים מצויין שהעכבה שלהם היא 8 אום http://www.kef.com/html/en/showroom/hi- ... index.html ואילו במאמר פה מצויין אחרת, האם האונקיו 636 שיש לי מספיק לרמקולים האלה?
בהמשך השאיפה שלי היא להשלים את המערכת ולצרף להם את ה-Q400b (סאב) ואולי אפילו Q100, האם האונקיו 636 מתאים לשאיפות שלי?
בהמשך השאיפה שלי היא להשלים את המערכת ולצרף להם את ה-Q400b (סאב) ואולי אפילו Q100, האם האונקיו 636 מתאים לשאיפות שלי?
מומלץ שתקרא קצת על נושא העכבה פה. האונקיו שלך מספיק. האם הוא אידיאלי? לא יודע.במפרט הטכני של הרמקולים מצויין שהעכבה שלהם היא 8 אום ואילו במאמר פה מצויין אחרת, האם האונקיו 636 שיש לי מספיק לרמקולים האלה?...
כי זה מה שקיבלנו לביקורת.קדמיים: Q900 – למה לא עשיתם עליהם ביקורת רצינית...
כן, למרות שזה יותר מורכב מזה.האם "ציר הישיר" הכוונה איך הרמקולים עומדים/ זוית מול האדם השומע אותם...
יש תלונות על הסדרה הזאת שהרמקולים לא מוציאים בס טוב מהקדמיים וסנטר...
לא הבנתי.לאיזה רסיבר אתה ממליץ רמקולים אלו או של KEF...
מומלץ שתקרא קצת על נושא העכבה פה.5. לא מבין את תדר האום הנמוך , את הרסיבר אני צריך לכוון ל- 4אום ? 2 אום כדי לקבל 3.3 אום סימן שאלה
6. רסיבר פיוניר מוצא לבד את האום הנכון לרמקולים או צריך לכוון אום ברסיבר סימן שאלה
7. רסיבר שיכול להגיע רק עד 6 אום , מה זה אומר שלא יכול לתת 3.3 אום ואני יפגע איך בסאונד...
לא הבנתי.
המלצת על רמקולים במאמר 700 ו-600 סנטר איזה רסיבר הכי טוב יניע אותם
מצד אחד טוען אתה שעכבה יורדת ל- 3.3 , דורש רסיבר מיוחד כדי לנצלם , איזה הכי טוב והאם בדקת ?
איכות הבמה ופירוט שתיארת ברמקולים דרך איזה רסיבר מומלץ ?
[behave]נערך על ידי ziv_r: פניה לגופו של אדם.[/behave]
הרמקולים מסדרה 700 קדמיים וסנטר הבס יוצא מרוח ולא איכותי והורס את הסאונד , מצריך לעבוד עם קרוס אובר 100hz או 150 hz ,כי הרמקול לא מטפל טוב בבס
ציטוט:
יש תלונות על הסדרה הזאת שהרמקולים לא מוציאים בס טוב מהקדמיים וסנטר
ציטוט:
לאיזה רסיבר אתה ממליץ רמקולים אלו או של KEF
...
המלצת על רמקולים במאמר 700 ו-600 סנטר איזה רסיבר הכי טוב יניע אותם
מצד אחד טוען אתה שעכבה יורדת ל- 3.3 , דורש רסיבר מיוחד כדי לנצלם , איזה הכי טוב והאם בדקת ?
איכות הבמה ופירוט שתיארת ברמקולים דרך איזה רסיבר מומלץ ?
[behave]נערך על ידי ziv_r: פניה לגופו של אדם.[/behave]
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
drdray,
נרשמת לפני מספר ימים בודדים עם שם המשתמש הנוכחי (יש לך עוד כמה ששכחת להם את הססמה?), אני מציע כי תהיה פחות אגרסיבי ויותר עינייני בתגובות שלך. אחת מהמטרות המוצהרות של השרשורים בפורום זה להשכיל משאר החברים, לא להטיח בהם דברים צורמים לקריאה אשר לא פותחים דיון אינפורמטיבי.
זהו Strike 1, בשני מקבלים תקופת צינון מהפורום.
נרשמת לפני מספר ימים בודדים עם שם המשתמש הנוכחי (יש לך עוד כמה ששכחת להם את הססמה?), אני מציע כי תהיה פחות אגרסיבי ויותר עינייני בתגובות שלך. אחת מהמטרות המוצהרות של השרשורים בפורום זה להשכיל משאר החברים, לא להטיח בהם דברים צורמים לקריאה אשר לא פותחים דיון אינפורמטיבי.
זהו Strike 1, בשני מקבלים תקופת צינון מהפורום.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
HazooM
תודה רבה על סקירה מקיפה ומהנה
ממש אפשר לשמוע את הרמקולים במבחן ההאזנה שלך.
כחובב רמקולים של KEF אני שמח לשמוע שהם ממשיכים במסורת האיכותית שלהם
שוב תודה רבה
תודה רבה על סקירה מקיפה ומהנה
ממש אפשר לשמוע את הרמקולים במבחן ההאזנה שלך.
כחובב רמקולים של KEF אני שמח לשמוע שהם ממשיכים במסורת האיכותית שלהם
שוב תודה רבה
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
כהרגלך בקודש, יופי של סקירה.
יישר כח(Y)
יישר כח(Y)
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"