האם Smart TV יכול לשמש כסטרימר?
-
IdanDavidi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
היי,
עלתה במוחי שאלה:
Smart TV מבוסס אנרואיד מאפשר לי להתקין אפליקציות ובעצם באופן טכני לעשות כל מה ש-Streamer מבוסס אנרואיד יכול לעשות. האם ההנחה שלי נכונה? מה ההיתרון של Streamer על פני Smart TV?
עלתה במוחי שאלה:
Smart TV מבוסס אנרואיד מאפשר לי להתקין אפליקציות ובעצם באופן טכני לעשות כל מה ש-Streamer מבוסס אנרואיד יכול לעשות. האם ההנחה שלי נכונה? מה ההיתרון של Streamer על פני Smart TV?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
IdanDavidi כל מוצר בעל כניסת USB ויכולת פענוח מדיה נקרא מזרים מדיה
לשאלתך, תלוי בתוכנות שאתה יכול להתקין בטלוויזיה ומה המגבלות שלה כי הגרסה של האנדרואיד במסכים היא די מעוקרת בשונה מסטיק שאתה קונה מסין, דוחף ל-HDMI ופתוח להכל.
החוויה לא תיהיה מאה אחוז זהה לסטרימר standalone אך זה עשוי להספיק לך, אם הדרישות גבוהות יותר אז תחשוב לכיוון סטיק אנדרואיד/מחשב
זרקתי הימור בכיוון LG, והנה דוגמה למשל במסכי LG לשלל התוכנות שניתנות להתקנה ולמה הן פותחות לך את המסך
http://appcrawlr.com/iphone-apps/best-a ... &offset=12
לשאלתך, תלוי בתוכנות שאתה יכול להתקין בטלוויזיה ומה המגבלות שלה כי הגרסה של האנדרואיד במסכים היא די מעוקרת בשונה מסטיק שאתה קונה מסין, דוחף ל-HDMI ופתוח להכל.
החוויה לא תיהיה מאה אחוז זהה לסטרימר standalone אך זה עשוי להספיק לך, אם הדרישות גבוהות יותר אז תחשוב לכיוון סטיק אנדרואיד/מחשב
זרקתי הימור בכיוון LG, והנה דוגמה למשל במסכי LG לשלל התוכנות שניתנות להתקנה ולמה הן פותחות לך את המסך
http://appcrawlr.com/iphone-apps/best-a ... &offset=12
-
IdanDavidi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
השאיפה היא בעיקר להזרים מדיה מהמחשב לטלויזיה.
האם לא אוכל להריץ על המערכת הפעלה xbmc לדוגמא?
האם לא אוכל להריץ על המערכת הפעלה xbmc לדוגמא?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הכי קרוב שיש זה פלקס (לדעתי זמין רק בסמסונג ו LG) - למרבית האנשים זה פתרון מספיק בהחלט