הפתעות בדואר?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כידוע, מדי פעם אני נוטה להזמין דברים שונים מחו"ל...
אתמול בבוקר הגיע השליח הקבוע שלי ב-FEDEX (השליחים של FEDEX, גם DHL וגם UPS, כולם מכירים אותי כבר באופן אישי כמובן) עם חבילה. הוא התלונן על זה שלאחרונה הוא לא רואה אותי כמעט (זה נכון, עברתי ל-DHL כמעט אקסקלוסיבית)...
בקיצור, חבילה באמתחתו (בקרוב סקירה).
לא רוצה להיכנס לתוכן החבילה, אבל רציתי לשאול אם גם לכם יש דגדוג של התרגשות עדיין כשאתם פותחים חבילות עם ציוד ק"ב?
אצלי זה כבר הפך לריטואל מעייף. עוד נגן DVD, עוד מזרים רשת, עוד מסך, לאט לאט הם כולם הופכים דומים.
זה האחרון דווקא היה שונה, והיה לי את הדגדוג הישן של התרגשות. עם חלק מהמסכים שבדקתי לאחרונה, הצבתי אותם והכנתי את הבדיקה והגעתי לבדיקה רק יום יומיים לאחר מכן. לפעמים יש איזה קסם למכשירים מסויימים שמושך אותי יותר מאחרים.
עדיין לא ברור לי ההבדל, אבל רציתי רק להעיר על הרגשת הכיף בבטן של קבלת חבילה מחו"ל...
אתמול בבוקר הגיע השליח הקבוע שלי ב-FEDEX (השליחים של FEDEX, גם DHL וגם UPS, כולם מכירים אותי כבר באופן אישי כמובן) עם חבילה. הוא התלונן על זה שלאחרונה הוא לא רואה אותי כמעט (זה נכון, עברתי ל-DHL כמעט אקסקלוסיבית)...
בקיצור, חבילה באמתחתו (בקרוב סקירה).
לא רוצה להיכנס לתוכן החבילה, אבל רציתי לשאול אם גם לכם יש דגדוג של התרגשות עדיין כשאתם פותחים חבילות עם ציוד ק"ב?
אצלי זה כבר הפך לריטואל מעייף. עוד נגן DVD, עוד מזרים רשת, עוד מסך, לאט לאט הם כולם הופכים דומים.
זה האחרון דווקא היה שונה, והיה לי את הדגדוג הישן של התרגשות. עם חלק מהמסכים שבדקתי לאחרונה, הצבתי אותם והכנתי את הבדיקה והגעתי לבדיקה רק יום יומיים לאחר מכן. לפעמים יש איזה קסם למכשירים מסויימים שמושך אותי יותר מאחרים.
עדיין לא ברור לי ההבדל, אבל רציתי רק להעיר על הרגשת הכיף בבטן של קבלת חבילה מחו"ל...
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
עפר , אחלה פוסט.
לי תמיד יש ריגוש כאשר אני רוכש משהו חדש , שיא הריגוש הוא כאשר אני מחליט שאני הולך להוסיף משהו למערכת. {וואי וואי אני מת על זה}.
הבעיה העיקרית היא שאין לי כבר מה לשדרג באלקטרוניקה , עכשיו אני בשידרוג ותוספות דווקא בתחום האביזרים.
אבל אין ספק שזה עושה פרפרים בבטן , אחרי הכל זהו חלק ניכבד מהחיים שלנו ... לא?
לי תמיד יש ריגוש כאשר אני רוכש משהו חדש , שיא הריגוש הוא כאשר אני מחליט שאני הולך להוסיף משהו למערכת. {וואי וואי אני מת על זה}.
הבעיה העיקרית היא שאין לי כבר מה לשדרג באלקטרוניקה , עכשיו אני בשידרוג ותוספות דווקא בתחום האביזרים.
אבל אין ספק שזה עושה פרפרים בבטן , אחרי הכל זהו חלק ניכבד מהחיים שלנו ... לא?
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
-
oferlaor
- מנהל

הדבר שמרגש אותי כל פעם מחדש
זה לדעת שהגיע עוד משלוח דיסקים
מכשירים לא עושים לי את אותו הריגוש כמו המוסיקה.
אני מקבל משלוחים פעם פעמיים בחודש ואני כמו ילד קטן שרוצה לקבל מתנת יום הולדת .

זה לדעת שהגיע עוד משלוח דיסקים
מכשירים לא עושים לי את אותו הריגוש כמו המוסיקה.
אני מקבל משלוחים פעם פעמיים בחודש ואני כמו ילד קטן שרוצה לקבל מתנת יום הולדת .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
-
oferlaor
- מנהל

Nissim,
תלוי איך אני מזמין. יש לי אחות שגרה בארה"ב וכרטיס אשראי שרשום על הכתובת שלה (בהחלט מקל על העניינים)...
כשאני מזמין ישירות לארץ, אז תלוי איך וממי ועם מי הם עובדים. לרוב יש לי טיפה מרחב פעולה.
תלוי איך אני מזמין. יש לי אחות שגרה בארה"ב וכרטיס אשראי שרשום על הכתובת שלה (בהחלט מקל על העניינים)...
כשאני מזמין ישירות לארץ, אז תלוי איך וממי ועם מי הם עובדים. לרוב יש לי טיפה מרחב פעולה.
אני הזמנתי את האלמנטים שלי מארהב.. פרפרים והתלהבות יותר מבילדותי 
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

המלך,
יש לי כבר 4 כאלה (שניים שלי, שניים בניסויים). לא מספיק מכשירים?
יש לי כבר 4 כאלה (שניים שלי, שניים בניסויים). לא מספיק מכשירים?
-
oferlaor
- מנהל

המלך,
כאמור, יש לי 4 נגני HDTV, אני צריך יותר?
אולי אתה מדבר על נגני HD DVD או BD. לדעתי לרכוש כאלה בשלב הזה בזמן זה טפשי:
1. עדיין לא ברור מי "מנצח"
2. אין מספיק תוכן
3. לא נתמך באירופה
4. המחירים יקרררררים
לכן, כמו רבים אחרים, אני על הגדר ממתין בסבלנות.
כאמור, יש לי 4 נגני HDTV, אני צריך יותר?
אולי אתה מדבר על נגני HD DVD או BD. לדעתי לרכוש כאלה בשלב הזה בזמן זה טפשי:
1. עדיין לא ברור מי "מנצח"
2. אין מספיק תוכן
3. לא נתמך באירופה
4. המחירים יקרררררים
לכן, כמו רבים אחרים, אני על הגדר ממתין בסבלנות.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
לגבי שלושת הסעיפים הראשונים שלך אין לי ויכוח אבל נגני ה HD הם לא כל כך יקרים.
אכן נגני ה BD יקרים.
אבל יש את הנגן החיצוני של ה XBOX שהוא לא יקר ממש ויש כבר יותר סרטים כמובן לקנייה.
בשביל מה לך 4?
תלווה לי אחד
אכן נגני ה BD יקרים.
אבל יש את הנגן החיצוני של ה XBOX שהוא לא יקר ממש ויש כבר יותר סרטים כמובן לקנייה.
בשביל מה לך 4?
תלווה לי אחד
-
oferlaor
- מנהל

המלך,
זה די יקר אם מוסיפים גם XBOX 360 לנגן...
לגבי מחירים של BD, דווקא ה-PS3 לא הכי יקר בעולם (או לפחות לא יהיה יקר כשיהיו מספיק חלקים לייצר אותו.
בכל אופן, אין הרבה טעם להשקיע כרגע כי זה הימור (אני לא אוהב להמר בכסף שלי) . תוסיף לזה את העובדה שבאירופה שני הפורמטים עדיין לא הושקו ואין גירסאת 50HZ עדיין (אפילו לא ברור נושא ה-ZONES לחלוטין). זה כרגע דומה יותר למה שהיה בזמנו עם DVHS. היו כמה שרכשו מכשירים והרבה סרטים עד שהפורמט לאט לאט גווע.
לגבי מזרימי הרשת, יש לי 4. אחד שרכשתי ראשון, אחרי שהבנתי שיש טובים ממנו, רכשתי אחד טוב ממנו. כרגע אני משתמש באחד מהם באופן קבוע ואת השני אני לוקח איתי לבדיקות ומשתמש בו בחדר הבדיקות. שני האחרים בבדיקות (כלומר, לא שלי) ואני ממתין לשדרוגי תוכנה שאמורים לשפר אותם.
זה די יקר אם מוסיפים גם XBOX 360 לנגן...
לגבי מחירים של BD, דווקא ה-PS3 לא הכי יקר בעולם (או לפחות לא יהיה יקר כשיהיו מספיק חלקים לייצר אותו.
בכל אופן, אין הרבה טעם להשקיע כרגע כי זה הימור (אני לא אוהב להמר בכסף שלי) . תוסיף לזה את העובדה שבאירופה שני הפורמטים עדיין לא הושקו ואין גירסאת 50HZ עדיין (אפילו לא ברור נושא ה-ZONES לחלוטין). זה כרגע דומה יותר למה שהיה בזמנו עם DVHS. היו כמה שרכשו מכשירים והרבה סרטים עד שהפורמט לאט לאט גווע.
לגבי מזרימי הרשת, יש לי 4. אחד שרכשתי ראשון, אחרי שהבנתי שיש טובים ממנו, רכשתי אחד טוב ממנו. כרגע אני משתמש באחד מהם באופן קבוע ואת השני אני לוקח איתי לבדיקות ומשתמש בו בחדר הבדיקות. שני האחרים בבדיקות (כלומר, לא שלי) ואני ממתין לשדרוגי תוכנה שאמורים לשפר אותם.