מסך פיליפס סדרה 7108k
רכשתי טלוויזיה 55 אינץ פיליפס סדרה 7108k לבנה משקם אלקטריק , הובלתי את הטלוויזיה לבד הבית , לאחר חודשיים הזמנתי טכנאי להתקנה ( המוצר סגור באריזה ) לאחר פתיחת המוצר עי הטכנאי והדלקת הטלוויזיה הבחנו שהמסך סדוק , הטכנאי אמר שאין בעיה זה קורה תתקשר לשירות ויבוא להחליף לך מסך .
לאחר פניות לשקם ולאלקטרה תגובתם היית שאין מה לעשות לא מזכים אותך הלכו לפח 9450 ש״ח
בבקשה את עזרתכם מה לעשות ומה החוק אומר במקרה כזה האם לתבוע ?? האם ניתן לתקן שבור במסך ??
לאחר פניות לשקם ולאלקטרה תגובתם היית שאין מה לעשות לא מזכים אותך הלכו לפח 9450 ש״ח
בבקשה את עזרתכם מה לעשות ומה החוק אומר במקרה כזה האם לתבוע ?? האם ניתן לתקן שבור במסך ??
- ILANBEN
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- שם מלא: ILANBEN
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני גם רכשתי מסך בשקם אלקטריק וגם לקחתי אותו עצמאית וגם שאלתי את אותה שאלה מה קורה ויש נזק למסך???
בשקם אמרו לי שאן לי בעיה כל עוד המסך סגור וכשאתה מזמין תלית המסך עי'טכנאי והמידה והמסך סדוק האחריות על היבואן.
אצלי זה היה בצורה מידית אחרי שבוע ולא חודשיים ואולי זה עושה את ההבדל...
בשקם אמרו לי שאן לי בעיה כל עוד המסך סגור וכשאתה מזמין תלית המסך עי'טכנאי והמידה והמסך סדוק האחריות על היבואן.
אצלי זה היה בצורה מידית אחרי שבוע ולא חודשיים ואולי זה עושה את ההבדל...
בנתיים קניתי טלוויזה סדרה h6400 של סמסנוג ב 7000 ש״ח יבואן רשמי כולל הובלה והתקנה , לצערי הלכתי ליריד התערוכה של ״אלמ״ הסברתי לסוכן של פיליפס בתערוכה את בעייתי והשתלשלות האירוע שקבלתי מסך סדוק , הצעתו הייתה ישר תקח סדרה 7109 55 אינץ של פיליפס ב 6800 ש״ח במקום 9000 ש״ח , מה שמעצבן שהתחתנתי לאלקטרה שיזכו אותי או שימכרו לי טלוויזה בהנחה משמעותי או שיבוא לקראתי בתיקון אבל תקלתי באטימות מוחלטת ודווקא שכבר קניתי סמסונג והמקרה הייתי ביריד של אלמ , פניתי לסוכן בשטח לאחר בירורים התברר שיש לו מעמד בכיר בחברה , אני מתוסכל מכל הסיפור הזה
קודם כל היה פה באתר נציג של אלקטרה תנסה לפנות אליו ! דבר שני ידוע שהשרות של אלקטרה מחפיר עד לא קיים ! כרגע היבואן שהוא חברת אלקטרה נמצא בקשיים כלכליים לא פשוטים אז אני מניח שאם השרות ליפני לא היה קיים אז תחשוב לבד מה המצב עכשיו !
http://www.calcalist.co.il/markets/arti ... 40,00.html
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&u=48180
http://www.calcalist.co.il/markets/arti ... 40,00.html
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&u=48180
תסביר למה לא פתחת באותו רגע שהגיע השליח לבדוק ?לאחר חודשיים הזמנתי טכנאי להתקנה ( המוצר סגור באריזה ) לאחר פתיחת המוצר עי הטכנאי והדלקת הטלוויזיה הבחנו שהמסך סדוק , הטכנאי אמר שאין בעיה זה קורה תתקשר לשירות ויבוא להחליף לך מסך...
תקח אותם לבית משפט , הסיכוי שלך לא גבוה אבל אין לך ברירה
תלמד פעם הבאה קנה מחו"ל , רק כך ילמדו
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
לא היה שום שליח, הוא אסף את המסך מהחנות בעצמו.1oooooo כתב:תסביר למה לא פתחת באותו רגע שהגיע השליח לבדוק ?......
תקח אותם לבית משפט , הסיכוי שלך לא גבוה אבל אין לך ברירה
תלמד פעם הבאה קנה מחו"ל , רק כך ילמדו...
באיסוף עצמי חייבים לפתוח את האריזה בחנות ולבדוק פיזית את שלמות המסך.
לאחר מכן, להחתים את החנות שהאריזה נפתחה על ידם לבדיקה פיזית בלבד של המסך וזאת על מנת שהטכנאי המתקין ישלים את הבדיקה כאשר יחהר את המסך לחשמל.
ארז
לאחר מכן, להחתים את החנות שהאריזה נפתחה על ידם לבדיקה פיזית בלבד של המסך וזאת על מנת שהטכנאי המתקין ישלים את הבדיקה כאשר יחהר את המסך לחשמל.
ארז
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
זה איזשהו כלל אצבע שלך, או דרך פעולה שאתה ממליץ? או שמדובר בחוק/תנאי בתעודת אחריות או משהו דומה?ארז_וחני כתב:באיסוף עצמי חייבים לפתוח את האריזה בחנות ולבדוק פיזית את שלמות המסך.
ארז...
Micha80r,
בכל מקרה לא הייתי אומר נואש בכל כך מהירות וקלות. הייתי פונה עם זה לבית משפט לתביעות קטנות. אני לא חושב שיש להם "קייס" מפני שהטכנאי שלהם ראה בעצמו שהאריזה היתה סגורה (ואני מניח שגם היתה שלמה וללא נזק פיזי) כשהוצאתם ממנה את המסך. הכל היה במקומו ולמסך לא היה למראית עין שום נזק פיזי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
מחזק.
תגיש תביעה קטנה זה מאוד פשוט.
המסמך של הטכנאי שלהם שמעיד שפתח את האריזה עושה את ההבדל. בנוסף, במידה ובהובלה שעשית הביתה המסך לא נפל או קיבל מכה - ואתה יכול להעיד על זה ולתת תצהיר - הסיכוי שלך לקבל פיצוי גדול יותר.
בהצלחה.
תגיש תביעה קטנה זה מאוד פשוט.
המסמך של הטכנאי שלהם שמעיד שפתח את האריזה עושה את ההבדל. בנוסף, במידה ובהובלה שעשית הביתה המסך לא נפל או קיבל מכה - ואתה יכול להעיד על זה ולתת תצהיר - הסיכוי שלך לקבל פיצוי גדול יותר.
בהצלחה.
אנחנו זוג צעיר פעם ראשונה קונים טלוויזה סמכנו על חברה ידועה שקם אלקטריק , המסך הזה היה חסר בהרבה סניפים עד שהגיע המסך לסניף שקם אלקטריק באור יהודה התקשרו אלינו ואמר לנו לבוא לאסוף את המסך , אף אחד לא טרח לעשות איתנו פתיחה של המסך בחנות . בנתיים קניתי מסך 55 אינץ של סמסנוג 6400 וזו התוצאה