מסך פיליפס סדרה 7108k

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Micha80r פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

רכשתי טלוויזיה 55 אינץ פיליפס סדרה 7108k לבנה משקם אלקטריק , הובלתי את הטלוויזיה לבד הבית , לאחר חודשיים הזמנתי טכנאי להתקנה ( המוצר סגור באריזה ) לאחר פתיחת המוצר עי הטכנאי והדלקת הטלוויזיה הבחנו שהמסך סדוק , הטכנאי אמר שאין בעיה זה קורה תתקשר לשירות ויבוא להחליף לך מסך .
לאחר פניות לשקם ולאלקטרה תגובתם היית שאין מה לעשות לא מזכים אותך הלכו לפח 9450 ש״ח
בבקשה את עזרתכם מה לעשות ומה החוק אומר במקרה כזה האם לתבוע ?? האם ניתן לתקן שבור במסך ??

ILANBEN
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
שם מלא: ILANBEN
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

אני גם רכשתי מסך בשקם אלקטריק וגם לקחתי אותו עצמאית וגם שאלתי את אותה שאלה מה קורה ויש נזק למסך???
בשקם אמרו לי שאן לי בעיה כל עוד המסך סגור וכשאתה מזמין תלית המסך עי'טכנאי והמידה והמסך סדוק האחריות על היבואן.
אצלי זה היה בצורה מידית אחרי שבוע ולא חודשיים ואולי זה עושה את ההבדל...

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #3 

סתם שאלה ‚ למה רק אחרי חודשיים הוזמן טכנאי ?

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #4 

אם הטכנאי יוכל לאשר שזה היה כך ישר אחרי שהוא פתח את הקופסא, אולי זה יעזור. חבל שלא פתחת את המסך מהר יותר. אני לא יודע מה אומר החוק, כדאי לקרוא, אבל גם אם אין משהו קונקרטי לא יזיק לנסות תביעה קטנה.

Micha80r פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

המתנה של חודשיים כי התחתנתי ונסעתי לחו״ל ורציתי שכל המוצרי החשמל יהיו בבית שאחזור מחול , אגב כל המוצרי החשמל שלי מאלקטרון. כולל מזגנים , לא היה לי גם סלון אז התעכבתי עם טלוויזה פחדתי שתלכלך :((((

Micha80r פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

יש לי אישור טכנאי בהשגתי בדרכים לא דרכים והרבה מאמצים , ניתן לראות שכותב בכתב יד המכשיר נפתח על ידי טכנאי המסך שבור יש להחליפו

Micha80r פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

בנתיים קניתי טלוויזה סדרה h6400 של סמסנוג ב 7000 ש״ח יבואן רשמי כולל הובלה והתקנה , לצערי הלכתי ליריד התערוכה של ״אלמ״ הסברתי לסוכן של פיליפס בתערוכה את בעייתי והשתלשלות האירוע שקבלתי מסך סדוק , הצעתו הייתה ישר תקח סדרה 7109 55 אינץ של פיליפס ב 6800 ש״ח במקום 9000 ש״ח , מה שמעצבן שהתחתנתי לאלקטרה שיזכו אותי או שימכרו לי טלוויזה בהנחה משמעותי או שיבוא לקראתי בתיקון אבל תקלתי באטימות מוחלטת ודווקא שכבר קניתי סמסונג והמקרה הייתי ביריד של אלמ , פניתי לסוכן בשטח לאחר בירורים התברר שיש לו מעמד בכיר בחברה , אני מתוסכל מכל הסיפור הזה

Micha80r פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

יש לך במקרה את הדוח שאוכל להגיד תביעה ויהיה לי משהו ביד לטענה
·

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #9 

קודם כל היה פה באתר נציג של אלקטרה תנסה לפנות אליו ! דבר שני ידוע שהשרות של אלקטרה מחפיר עד לא קיים ! כרגע היבואן שהוא חברת אלקטרה נמצא בקשיים כלכליים לא פשוטים אז אני מניח שאם השרות ליפני לא היה קיים אז תחשוב לבד מה המצב עכשיו !
http://www.calcalist.co.il/markets/arti ... 40,00.html
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&u=48180

1oooooo
טרול
טרול
תגובות: 10
קיבל תודות: 0

שליחה #10 

לאחר חודשיים הזמנתי טכנאי להתקנה ( המוצר סגור באריזה ) לאחר פתיחת המוצר עי הטכנאי והדלקת הטלוויזיה הבחנו שהמסך סדוק , הטכנאי אמר שאין בעיה זה קורה תתקשר לשירות ויבוא להחליף לך מסך
...
תסביר למה לא פתחת באותו רגע שהגיע השליח לבדוק ?
תקח אותם לבית משפט , הסיכוי שלך לא גבוה אבל אין לך ברירה

תלמד פעם הבאה קנה מחו"ל , רק כך ילמדו

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #11 

ואם היה קונה בחו"ל והיתה אותה בעיה? אולי יש יתרונות בקניה מחו"ל, אבל לא במקרה שכזה.

llime
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 334
שם מלא: llime
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #12 

1oooooo כתב:
...
...
תסביר למה לא פתחת באותו רגע שהגיע השליח לבדוק ?
תקח אותם לבית משפט , הסיכוי שלך לא גבוה אבל אין לך ברירה

תלמד פעם הבאה קנה מחו"ל , רק כך ילמדו
...
לא היה שום שליח, הוא אסף את המסך מהחנות בעצמו.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #13 

באיסוף עצמי חייבים לפתוח את האריזה בחנות ולבדוק פיזית את שלמות המסך.
לאחר מכן, להחתים את החנות שהאריזה נפתחה על ידם לבדיקה פיזית בלבד של המסך וזאת על מנת שהטכנאי המתקין ישלים את הבדיקה כאשר יחהר את המסך לחשמל.
ארז

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #14 

ארז_וחני כתב:באיסוף עצמי חייבים לפתוח את האריזה בחנות ולבדוק פיזית את שלמות המסך.
לאחר מכן, להחתים את החנות שהאריזה נפתחה על ידם לבדיקה פיזית בלבד של המסך וזאת על מנת שהטכנאי המתקין ישלים את הבדיקה כאשר יחהר את המסך לחשמל.
ארז
...
זה איזשהו כלל אצבע שלך, או דרך פעולה שאתה ממליץ? או שמדובר בחוק/תנאי בתעודת אחריות או משהו דומה?

Micha80r,
בכל מקרה לא הייתי אומר נואש בכל כך מהירות וקלות. הייתי פונה עם זה לבית משפט לתביעות קטנות. אני לא חושב שיש להם "קייס" מפני שהטכנאי שלהם ראה בעצמו שהאריזה היתה סגורה (ואני מניח שגם היתה שלמה וללא נזק פיזי) כשהוצאתם ממנה את המסך. הכל היה במקומו ולמסך לא היה למראית עין שום נזק פיזי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

kleinimrod
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #15 

מחזק.
תגיש תביעה קטנה זה מאוד פשוט.
המסמך של הטכנאי שלהם שמעיד שפתח את האריזה עושה את ההבדל. בנוסף, במידה ובהובלה שעשית הביתה המסך לא נפל או קיבל מכה - ואתה יכול להעיד על זה ולתת תצהיר - הסיכוי שלך לקבל פיצוי גדול יותר.

בהצלחה.

1oooooo
טרול
טרול
תגובות: 10
קיבל תודות: 0

שליחה #16 

לא היה שום שליח, הוא אסף את המסך מהחנות בעצמו.
...
עדיין התשובה נשארת , לפתוח את החבילה .
ותלמד מה שווה אחריות בישראל .

Stich
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #17 

איסוף עצמי-חסכתה בהובלה,אין מה לעשות - הייתה צריך לפתוח אותה בחנות,מכשיר מאוד אדין

Micha80r פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

אנחנו זוג צעיר פעם ראשונה קונים טלוויזה , הגיע המסך התקשרו אלינו ובקשו אמנתו לבוא לקחת , אף אחד לא טרח לעדכן אותנו לגבי אחריות בהובלה , ובנוסף לא עשו איתנו פתיחת מוצר

Micha80r פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

קניתי בנתיים מסך סמסנוג סדרה 6 וגם במסך זה יש תקלה פיקסל שרוף מחר אמור לבוא אליי טכנאי של חברת סמליין , הטלוויזה בת חצי יום נראה מה יגידו כבר התאיישתי

Micha80r פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #20 

אנחנו זוג צעיר פעם ראשונה קונים טלוויזה סמכנו על חברה ידועה שקם אלקטריק , המסך הזה היה חסר בהרבה סניפים עד שהגיע המסך לסניף שקם אלקטריק באור יהודה התקשרו אלינו ואמר לנו לבוא לאסוף את המסך , אף אחד לא טרח לעשות איתנו פתיחה של המסך בחנות . בנתיים קניתי מסך 55 אינץ של סמסנוג 6400 וזו התוצאה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”