עובר ליחידת דיור בה יש אינטרנט אלחוטי של הוט. הראוטר נמצא אצל בעלת הבית
אני מעוניין לגלוש גם ביחידה שלי שבמרתף בצורה קווית ולא רק אלחוטית. האם אפשרי ? האם ניתן לחבר ראוטר נוסף מהוט אצלי ביחידה ?
במידה וזה לא ניתן האם אפשר לקחת את האינטרנט האלחוטי ולהקים רשת קווית אצלי ביחידה ? האם אני צריך ראוטר לזה או אקסס פונינט ?
במידה וזה לא ניתן האם אפשר לקחת את האינטרנט האלחוטי ולהקים רשת קווית אצלי ביחידה ? האם אני צריך ראוטר לזה או אקסס פונינט ?
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
Hot Moca - הפתרון הכי טוב בשבילך
·אם אני מבין נכון בהצעה הזו אני נדרש למשוך כבל רשת מהראוטר שנמצא אצל בעלת הדירה אלי ליחידה נכון ?ValorHeart כתב:Hot Moca - הפתרון הכי טוב בשבילך...
אני רוצה פתרון על גבי החוט של הוט שמגיע אלי ליחידה ולא עם כבל רשת שאדרש לסלול.
ואם לא הבנתי נכון והמוקה הוא בעצם הרכיב שיעביר אלי את הרשת הקווית על גבי הקו הפיזי של הוט וללא צורך בסלילת קו רשת אז השאלה השניה היא האם המוקה יודע לפצל כמו סוייץ למספר מחשבים ו nas ואם לא אז האם סוייץ רגיל ידע לפצל את מה שנקבל מהמוקה ?
תודה רבה
נערך לאחרונה על ידי kobbi ב 28/11/2014 22:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה , למה נדרש תלת פזי ?זורו44 כתב:אם אתה רוצה קוית ,אז PLC
שזה שני יחידות המעבירות את האינטרננט קוית על ידיי שקעי החשמל.
רק לברר שייש תלת פאזי,ואז צריך לבדוק התאמה....
איך המוצר מתחבר לראוטר של בעלת הבית ?
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
בתלת פאזי זה לא עובד תמיד.רצוי מכשיר שתומך בתלת פאזי.
תריץ גוגל ,מתאם רשת על החשמל.
יחידה אחת ליד הנתב של בעלת הבית ויחדה שניה ליד המחשב שלך
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=849577
תריץ גוגל ,מתאם רשת על החשמל.
יחידה אחת ליד הנתב של בעלת הבית ויחדה שניה ליד המחשב שלך
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=849577
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אם בבית יש תלת פאזי 99.999999 שזה לא יעבוד
שאל את בעלת הדירה
שאל את בעלת הדירה
- ValorHeart
- חבר ותיק

זה בדיוק הפתרון שאתה מחפש, העברת רשת על גבי החיבור של הוט, ולא, זה לא נתב או סוויצ', את זה תצטרך בנפרד.kobbi כתב:·אם אני מבין נכון בהצעה הזו אני נדרש למשוך כבל רשת מהראוטר שנמצא אצל בעלת הדירה אלי ליחידה נכון ?......
אני רוצה פתרון על גבי החוט של הוט שמגיע אלי ליחידה ולא עם כבל רשת שאדרש לסלול.
ואם לא הבנתי נכון והמוקה הוא בעצם הרכיב שיעביר אלי את הרשת הקווית על גבי הקו הפיזי של הוט וללא צורך בסלילת קו רשת אז השאלה השניה היא האם המוקה יודע לפצל כמו סוייץ למספר מחשבים ו nas ואם לא אז האם סוייץ רגיל ידע לפצל את מה שנקבל מהמוקה ?
תודה רבה...
·
·אוקי מעולה.ValorHeart כתב:זה בדיוק הפתרון שאתה מחפש, העברת רשת על גבי החיבור של הוט, ולא, זה לא נתב או סוויצ', את זה תצטרך בנפרד.......
·...
אז נזמין אחד כפול מוקה.
ובנוסף אחרי המוקה אצלי ביחידה אני יכל לחבר סוויץ וממנו לצאת עם : חיבורים קווים וכן אקסס פוינט ואיתו לייצר רשת אלחוטית ?
כמה עולה מוקה כזה ? האם יש תשלום חודשי או עלות חד פעמית ?
- ValorHeart
- חבר ותיק

חיובי, לגבי המוקה, זה מוצר של הוט ולכן אם יש לבעלת הבית פייבר בוקס אז היא יכולה לקבל אותו בחינם,אם לא אז אין לי מושג מה המחיר..
http://fiberbox.hot.net.il/tutorials/internet/moca
http://fiberbox.hot.net.il/tutorials/internet/moca
מתאם על רשת החשמל עובד על תלת פאזי.
אצלי יש אחד זול של TP-Link (ב100 ש"ח ליחידה). כאשר הם לא על אותה הפאזה יש פשוט ירידת מהירות דרסטית מאוד (הכי נמוך שראיתי זה 8MBIT). אבל עדיין, זה עובד.
סביר להניח כי כל הפאזות מתחברות בסוף ביחד לפחת הראשי.
אצלי יש אחד זול של TP-Link (ב100 ש"ח ליחידה). כאשר הם לא על אותה הפאזה יש פשוט ירידת מהירות דרסטית מאוד (הכי נמוך שראיתי זה 8MBIT). אבל עדיין, זה עובד.
סביר להניח כי כל הפאזות מתחברות בסוף ביחד לפחת הראשי.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
לפי מיטב ידיעתי הוט לא מספקים מוקה למי שאין ממיר פייבר בוקס אך אשמח לדעת שאני טועה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אולי אפשר פשוט להעביר כבל רשת בתעלה של הכבלים.
בדקתי עם הוט. לטענתם המוקה עובד רק עם פיבר בוקס אשר לא קיים ברשות בעלת הבית והיא לא תתקין שכן ישנה עלות חודשית של 30 שח.
מצאתי באמזון מכשיר שמיועד לנושא וכתוב שהוא ספציפי לממיר ללא מוקה . הבעיה שהוא יקר כ 500 שח ולך תדע עם יעבוד מול הוט.
בקיצור נשאר עם אלחוטי אל מול האינטרנט והקמתי רשת ביתית פנימית קווית עם סוויץ בלבד. האמת שהופתעתי שמיתן לעבוד עם מספר רכיבים ברשת בחיבור ישיר לסוויץ ללא ראוטר או אקסס פוינט. מי מחלק להם ip הסוויץ ?!?!
מה שכן משום מה ה nas ווהרדיסק רשת לא עוברים למצב ממוחה וכל כ 10 שניות אני שומע את ההרדיסק בנאס נותן איזה סוג של קריאה של מתונים למרות שאף אחד לא ניגש אליו. לא יודע אם זה קשור.
מצאתי באמזון מכשיר שמיועד לנושא וכתוב שהוא ספציפי לממיר ללא מוקה . הבעיה שהוא יקר כ 500 שח ולך תדע עם יעבוד מול הוט.
בקיצור נשאר עם אלחוטי אל מול האינטרנט והקמתי רשת ביתית פנימית קווית עם סוויץ בלבד. האמת שהופתעתי שמיתן לעבוד עם מספר רכיבים ברשת בחיבור ישיר לסוויץ ללא ראוטר או אקסס פוינט. מי מחלק להם ip הסוויץ ?!?!
מה שכן משום מה ה nas ווהרדיסק רשת לא עוברים למצב ממוחה וכל כ 10 שניות אני שומע את ההרדיסק בנאס נותן איזה סוג של קריאה של מתונים למרות שאף אחד לא ניגש אליו. לא יודע אם זה קשור.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
כן, 99% שכן...
ציינו פה שיש מקרים שזה עבד על תלת פאזי
מהניסיון שלי נדיר, אם תוכל להשאיל מחבר לבדוק סבבה, אבל אני הייתי לוקח בעירבון מוגבל אם יש לה תלת-פאזי בדירה
ייתכן וזה לא יעבוד
ציינו פה שיש מקרים שזה עבד על תלת פאזי
מהניסיון שלי נדיר, אם תוכל להשאיל מחבר לבדוק סבבה, אבל אני הייתי לוקח בעירבון מוגבל אם יש לה תלת-פאזי בדירה
ייתכן וזה לא יעבוד