מלחמת הקוריאניות - מה עדיף samaung ua48h6400 או LG 50lb659y
הרוב יגידו שהסמסונג אבל אני חושב שזה לגמרי עניין של העדפה אישית. מציע לך לקחת DOK עם כמה סרטים לחנויות שמתמחות ויכולות להציע לך טלוויזיה עם הגדרות נכונות יחסית בסביבה חשוכה יחסית ואז תוכל לשפוט בעצמך איזה תמונה אתה אוהב יותר.
לגבי הסמארט, אני חושב שיש לסמארט של LG עדיפות כולה בסטרימינג ואילו כל השאר זה לגמרי שטויות.
לגבי הסמארט, אני חושב שיש לסמארט של LG עדיפות כולה בסטרימינג ואילו כל השאר זה לגמרי שטויות.
איכות צפייה HD - לפי מה שראיתי ב-2 הTV הללו היא די זהה .
מבחינת תלת מימד - סמסונג לוקחת ובגדול. ב-LG תקבל חצי רזולוציה לעומת הסמסונג כיוון שKG עובדת בשיטה פאסיבית וסמסונג בשיטה אקטיבית.
מבחינת סמארט - סמסונג ולא רק בסטרימינג , כיוון שלסמסונג יש VOD משלה ולפי מה שאני יודע ל-LG אין .
בעיקרון - אם רק איכות תמונה בדו-מימד מענינת אותך - אין כמעט הבדל.
מציע לך ללכת לחנות לראות את שניהם ולהחליט.
מבחינת תלת מימד - סמסונג לוקחת ובגדול. ב-LG תקבל חצי רזולוציה לעומת הסמסונג כיוון שKG עובדת בשיטה פאסיבית וסמסונג בשיטה אקטיבית.
מבחינת סמארט - סמסונג ולא רק בסטרימינג , כיוון שלסמסונג יש VOD משלה ולפי מה שאני יודע ל-LG אין .
בעיקרון - אם רק איכות תמונה בדו-מימד מענינת אותך - אין כמעט הבדל.
מציע לך ללכת לחנות לראות את שניהם ולהחליט.
זה נכון אבל יש הרבה מאד אנשים שלא סובלים את המקפים האקטיבים בגלל המשקל או כאבי ראש. מאד אינדיבידואלי.מבחינת תלת מימד - סמסונג לוקחת ובגדול. ב-LG תקבל חצי רזולוציה לעומת הסמסונג כיוון שKG עובדת בשיטה פאסיבית וסמסונג בשיטה אקטיבית....
בקשר לאקטיבי מול פאסיבי, הבנתי שאקטיבי נותנת תמונה מעט טובה יותר אבל מצד שני יש אנשים שזה גורם להם לבחילות וכו' וזה גם מסבך עם המשקפיים ככה זה יתרון מול חיסרון...
איך מבחינת הסמארט? שמעתי המון ענין על הwebos, וזה יחסית מייקר את המסך. השאלה אם זה באמת טוב יותר מסאמסונג כמו שאמרו לי בחנות?
איך התמיכה בעברית? אמרו לי שסאמסונג היא ממש טובה, על lg לא שמעתי?
דבר אחרון, אפשר להתקין מקלדת, עכבר אלחוטיים בlg?
מוכר אמר לי שבסאמסונג אפשר בlg הוא לא ידע.
איך מבחינת הסמארט? שמעתי המון ענין על הwebos, וזה יחסית מייקר את המסך. השאלה אם זה באמת טוב יותר מסאמסונג כמו שאמרו לי בחנות?
איך התמיכה בעברית? אמרו לי שסאמסונג היא ממש טובה, על lg לא שמעתי?
דבר אחרון, אפשר להתקין מקלדת, עכבר אלחוטיים בlg?
מוכר אמר לי שבסאמסונג אפשר בlg הוא לא ידע.
מה עם הדגם הזה ? טלויזיה Sony KDL50W815 LED 50 אינטש סוני . יש אחריות יבואן 4 שנים .
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876037
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876037