שאלה בנושא RMA בארץ

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
talmarsh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

מה נהוג במקרה של RMA למוצר שהוזמן דרך האינטרנט?

רכשתי מוצר מחברה ישראלית שהגיע מת (DOA), בהתקשרות איתם הם מוכנים לשלוח חדש. אבל אני צריך לשלוח אליהם חזרה ובעצם ללכת עוד פעמיים לדואר.. לא מוכנים לשמוע על איסוף המוצר / שליח למוצר החדש.
לא מדובר במכשיר של אלפי שקלים, אבל גם 300 זה לא כסף קטן.
אני תמים מדי שהאמנתי שהמינימום הנדרש הוא איסוף? (הרי שליח יכול לקחת את המוצר התקול והרגת שתי ציפורים במכה).

מה דעתכם?

תודה ושבת שלום :)

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #2 

תלוי בחברה ובמוצר.... אני הזמנתי מגהץ מוואלה שופס שהגיע במצב עגום, דיברתי עם וןאלה שופס שתיאמו עם הספק משלוח של חדש ואיסוף הישן ממני עם שליח
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

talmarsh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #3 

יכול להיות שזה ההבדל, אני רכשתי ישירות מהיצרן (מוצר טכנולוגי) וכנראה שתפיסת השירות שונה מארגון מכירות כמו וואלה שופס.
אלא אם אני אקנה את אותו המוצר אני כנראה לא אצטרך אותם בחיים יותר... וואלה שופס רוצים שאחזור.

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #4 

האמת לא הייתי מצפה למכשיר של 300 ש"ח שיאספו ממני את הישן וישלחו חדש עם שליח, אבל הדואר קרוב אלי ואין שם תורים אז אולי אני יותר גמיש. לחברה זה בטוח לא משתלם.

היו לי מספר מכשירים במחיר דומה לשלך שטרטרו עד מעבדה/נקודת איסוף בעיר אחרת בכלל, שלא לדבר על דואר. חשבתי שזה נורמלי משום מה ותמיד מוודה שיש לפחות אחת בצפון.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”