STREAMER - אני יודע מה אני רוצה - מבקש חוות דעת

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1213
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

חברים ,
לאחר שהיתי בטוח לפני כמה ימים שה-TVIX4000 הוא המכשיר שאני צריך כנגן תוכן HD , לאחר שראיתי כאן את תגובותכם התחלתי להבין את התמונה הכוללת הרבה יותר טוב .
הבנתי קודם כל שיש שני סוגים עיקריים של SREAMERS HD :
1.כאלה שמכילים כונן DVD התומך במדיות DVD\CD מכל סוד שהוא שיש להם אופציה של חיבור חיצוני דרך USB2 לדיסק קשיח נייד . הנגנים האלה טובים במיוחד לכאלה שאוספים את תכני ה-HD עם מדיות DVD ולא על דיסק הקשיח .
2.נגנים שמבוססים על דיסק קשיח פנימי , שאין להם כונן DVD מובנה כשהנגנים האלה מיועדים יותר לכל אלה שמעדיפים לשמור את תכני ה-HD שלהם על דיסק הקשיח של המכשיר . כאן קיימת אופציה לחבר כונן DVD חיצוני ( מגדיש - כונן שהוא לא בהכרח בעל כל התכונות של נגן DVD ) דרך USB2 .

היה טוב אם היתה קיימת כאן אופציה שלישית של נגן עם כונן DVD מובנה ועם דיסק קשיח מובנה כבר מהמפעל אבל עד כמה שהבנתי אין כיום חיה כזו .

אז לקחתי את ההמלצה של מרטין והכנתי הכנתי לעצמי רשימה של דרישות וציפיות מנגן שכזה :
1.שיהי נגן DVD איכותי מאוד שידע לעשות UPSCALE ברמה גבוהה . אם רמתו של ה-UPSCALE לסרטי SDTV כדי שאוכל למכור את ה-OPPO שלמרות שהוא מכשיר נפלא ( באמת אני סופר מרוצה ממנו אחרי חודש של שימוש) עלול להיות קצת מיותר .
2.שידע לנגן כל מדיה DVD עם תוכן HD בצורה מעולה , ללא תקיעות , ישר מכונן ה-DVD . יש לי הרבה דיסקים DVD שכבר צרבתי עם תכני HD ואני מתכנן לשמור את התכנים העתידים של HD גם על גבי דיסקי DVD , כך שכרגע אין לי צורך בכונן חיצוני . עדיין אופציה להוספת דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB2 .
3.תמיכה בפורמטים השונים : צריך נגן DVD שידע לקרוא מכונן ה-DVD שלו את כל הפורמטים של HD הנפוצים היום בצורה החלקה ביותר : WM , TS , VOB , XVID .
4.אודויו : תמיכה אם אפשר בפורמט FLAC . יש לי הרבה מאוד דיסקים בפורמט הזה ויהיה מאוד נחמד אם אוכל לשמוע אותם ישירות במערכת ללא צורך בהמרה ל-MP3 או WMA .
5.אודיו : תמיכה בפורמט DTS : יש לי כמה סרטים ב-DTS והרבה מאוד דיסקי DVD-AUDIO בפורמט DTS .
6.תמיכה בעברית : כאן למעשה הבנתי שאני צריך נגן בעל אפשרות חיבור עתידי לדיסק קשיח ולא דיסק קשיח בעל חיבור עתידי לנגן DVD .
הסיבה : אני משתמש הרבה מאוד בתוכנת ה-AVISUB להדבקת כתוביות עבריות לסרטי AVI\DIVX ודרך זה לא כל כך מעניין אותי אם למכשיר יש FIRMWARE תומך בכתוביות עבריות או לא . אבל יש פה בעיה . הקובץ הנוצר לאחר ההמרה דרך AVISUB הוא קובץ שרק נגני ה-DVD יודעים לקרוא אותו ונגני המדיה של המחשב לא !!!! כלומר , אני משוכנע ב-100% שלא ניתן להריץ קובץ כזה מכונן DVD חיצוני בחיבור USB2 . זה מבחינתי פוסל לחלוטין את אופציית הרכישה STREAMER מבוסס על דיסק קשיח + חיבור עתידי לכונן DVD חיצוני .

בקיצור , כרגע אני מחפש STREAMER , הכי איכותי שקיים מבחינת VIDEO ו-AUDIO , שיודע לתמוך ב-HD בצורה מלאה ( חוץ מ-264) , הכל דרך כונן ה-DVD המובנה .
אני מוכן להשקיע במכשיר שכזה כ-$350 לא כולל משלוח מחו"ל .

האם ה-Z500 זה המכשיר בשבילי ? מה לגבי מכשירי NEODIGIT סדרה HELIOS ?

מה דעתכם ?
תודה !
Hagi
נערך לאחרונה על ידי hagi ב 16/12/2006 10:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35100
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

ה-Z500 מתאים לרוב מה שרשמת
לדעתי הוא ינגן לך את הסרטים עם הכיתוביות המודבקות שלך, אבל צריך לבדוק את זה קודם.
כיתוביות לסירטי HD זו בעיה בשלב זה, אם כי יתכן שהיא תיפתר בעתיד

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

ב-TVIX 5000 יש דרך לנגן סרטים DIVX עם כתוביות בעברית ?
כלומר אם יש לי קובץ AVI יש דרך להוסיף כתובית עבריות לסרט AVI או TS ולצפות בזה בטלויזיה?

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

גיא ,
תודה על התגובה .
האם נגן מסוג TVIX יתמוך בכתוביות עבריות בפורמט TS ?

guyezra כתב:ה-Z500 מתאים לרוב מה שרשמת
לדעתי הוא ינגן לך את הסרטים עם הכיתוביות המודבקות שלך, אבל צריך לבדוק את זה קודם.
כיתוביות לסירטי HD זו בעיה בשלב זה, אם כי יתכן שהיא תיפתר בעתיד
...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #5 

HAGI,

אין מכשיר שכולל את *כל* מה שאתה רוצה. יש לכל מכשיר חלק ממה שאתה רוצה...

לגבי כתוביות בעברית עם ה-TVIX - חיפוש...

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

עופר ,
בדיוק עכשיו נתקלתי בשרשור הזה http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=75
ראיתי שבגרסה האחרונה של TVIX יש תמיכה ב-FLAC שזה קצת משנה את דעתי .

רציתי לשאות אותכם מה לגבי התמיכה ב-DTS ? יש תמיכה , כלומר ה-TVIX כולל DTS DECODER ?

לגבי התמיכה בעברית שלחת אותי לחפש אבל לא מצאתי , כולל לא בסקירה המורחבת שלך על המכשיר . אשמח לכיוון נוסף .

תודה
HAGI

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46427
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #7 

יש תמיכה בעברית (מצריך דקה עבודה ממך עבור כל סרט).
לגבי DTS - בכל מקרה אתה הולך להשתמש ביציאה הדיגיטלית, לא?
גם אם לא, הוא יכול להוציא STEREO דרך היציאות האנלוגיות כאשר אתה מזין אותו ב DTS.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #8 

DTS בקבצי WAV? זה אין לי מושג, מעולם לא ניסיתי.

ב-DTS בסרטים (כמו DVD) הוא פשוט מעביר DTS דרך חיבור SPDIF והרסיבר שלך מפענח את זה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”