כתמים בהירים ב-SAMSUNG UE48H6400
-
d12
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
שלום לכולם,
אני יודע שפורסמו שרשורים קודמים בנושא זליגת אור, אך אני סבור שהבעיה שלי שונה, לפחות בצורה (או שלא ואז אחכים לדעת).
רכשתי SAMSUNG UE48H6400 ושמתי לב שעל גבי רקע חלק בהיר כגון שמים, קיר לבן ובעיקר מגרש כדורגל, מופיעים כתמים לבנים בצורה אחידה לכל אורכו ורוחבו של המסך. (סביר להניח שהם נוכחים כל הזמן, אך רק רקעים אלה מאפשרים להבחין בהם). ניסיתי לצמצם תאורה אחורית, ניגודיות וכן הלאה, אך זה לא פותר את הבעיה. אני מצרף תמונה אשר צולמה לאחר איפוס תמונה על-מנת להציג את הבעיה לפני ששיחקתי עם הערכים (אם התמונה לא ברורה, אעלה תמונה נוספת). עוד יצויין, כי הטלויזיה נרכשה לפני חודשיים לערך.
השאלה המרכזית היא האם אני צריך לפנות לשירות או שזו כלל לא בעיה?
אודה מאוד למשיבים.
אני יודע שפורסמו שרשורים קודמים בנושא זליגת אור, אך אני סבור שהבעיה שלי שונה, לפחות בצורה (או שלא ואז אחכים לדעת).
רכשתי SAMSUNG UE48H6400 ושמתי לב שעל גבי רקע חלק בהיר כגון שמים, קיר לבן ובעיקר מגרש כדורגל, מופיעים כתמים לבנים בצורה אחידה לכל אורכו ורוחבו של המסך. (סביר להניח שהם נוכחים כל הזמן, אך רק רקעים אלה מאפשרים להבחין בהם). ניסיתי לצמצם תאורה אחורית, ניגודיות וכן הלאה, אך זה לא פותר את הבעיה. אני מצרף תמונה אשר צולמה לאחר איפוס תמונה על-מנת להציג את הבעיה לפני ששיחקתי עם הערכים (אם התמונה לא ברורה, אעלה תמונה נוספת). עוד יצויין, כי הטלויזיה נרכשה לפני חודשיים לערך.
השאלה המרכזית היא האם אני צריך לפנות לשירות או שזו כלל לא בעיה?
אודה מאוד למשיבים.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- tall101
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 239
חלק מהבעיות במסכי LED
יש כאלה שאצלם יותר גרוע ויש שפחות
לא יודע עד כמה השירות יעזור לך בזה אבל שווה לנסות
יש כאלה שאצלם יותר גרוע ויש שפחות
לא יודע עד כמה השירות יעזור לך בזה אבל שווה לנסות
-
d12
-
- חבר שרק התחיל

תודה, טל.
אשמח לשמוע אם מישהו פנה לשירות לגבי בעיה דומה.
אם אכן מדובר בעניין של מזל וכל אדם שרוכש טלוויזיה מקבל מוצר פגום יותר או פחות או כלל לא, לא הייתי ממליץ להמר.
זה ממש יוצר תמונה עכורה.
אשמח לשמוע אם מישהו פנה לשירות לגבי בעיה דומה.
אם אכן מדובר בעניין של מזל וכל אדם שרוכש טלוויזיה מקבל מוצר פגום יותר או פחות או כלל לא, לא הייתי ממליץ להמר.
זה ממש יוצר תמונה עכורה.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
דבר עם השירות ותחליף את זה. זה לא נראה לי אפילו כמו בעיות האחידות "הרגילות" של LCD.
- drdray
-
- טרול

- תגובות: 30
רכשתי SAMSUNG UE48H6400 ושמתי לב שעל גבי רקע חלק בהיר כגון שמים, קיר לבן ובעיקר מגרש
מקריאה של אחריות של סמסונג , יציאו לך להוסיף פי 2 כסף ששילמת כדי לקבל אותו מסך בשם אחר .
יש לך בעיה ברורה של תאורה אחורית פגומה ....
-
d12
-
- חבר שרק התחיל

@drdray
האם זה רלוונטי שתעודת האחריות שברשותי היא של נ.ס אלקטרוהום או שזה בכפוף לאחריות של סמסונג?
אתה יכול להפנות אותי להיכן שקראת את זה?·
מקריאה של אחריות של סמסונג , יציאו לך להוסיף פי 2 כסף ששילמת כדי לקבל אותו מסך בשם אחר .
יש לך בעיה ברורה של תאורה אחורית פגומה ....
האם זה רלוונטי שתעודת האחריות שברשותי היא של נ.ס אלקטרוהום או שזה בכפוף לאחריות של סמסונג?
- messiah
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
מה שכתב האחריות של סמסונג אומר זה תקף לגבי יבואן רשמי שזה סמליין
אתה רכשת מיבואן פרללי ז״א אתה נתון לחסדיו
אתה רכשת מיבואן פרללי ז״א אתה נתון לחסדיו
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
פשוט פנה לחנות/ספק אחריות. למה לדאוג לפני שדיברת איתם? אני לא חושב שמישהו יעשה בעיות בתיקון/החלפה של מסך חדש שמפוזרים עליו בצורה אחידה כתמים בהירים.
אל תתייחס ל-drdray, אין שום הגיון במה שהוא אומר (הוא אחד שפותח כאן חשבונות משתמש חדשים כל יום, עד שנועלים אותם).
אל תתייחס ל-drdray, אין שום הגיון במה שהוא אומר (הוא אחד שפותח כאן חשבונות משתמש חדשים כל יום, עד שנועלים אותם).
-
d12
-
- חבר שרק התחיל

חחחח תודה על התגובה המרגיעה. אפנה מחר ואעדכן בתגובתם למען אלו שימצאו עצמם במצב דומה.
- drdray
-
- טרול

- תגובות: 30
jtk תשמע חצוף קטן אני לא חבר שלך , תשטוף את הידיים לפני שאתה כותב עלי
[/quote]
[/quote]
אתה היחידי כאן שמאיים מעל אנשים ומשקר לאנשים , אתה היחידי שפותח חשבונות וכותב כאן ימים שלמים שטויות......
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46461
- shldenon
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 299
נראה כמו בעיה ברפלקטור/ פולריזטור המונע מתאורת לד להופיע כפי שהיא באמת.
תפקידו "לפזר" את התאורה הנקודתית כדי שתיראה אחידה.
לפחות אצלך גם זה LED ARRAY כך שהשחורים בתמונה אמורים להיות טובים
תפקידו "לפזר" את התאורה הנקודתית כדי שתיראה אחידה.
לפחות אצלך גם זה LED ARRAY כך שהשחורים בתמונה אמורים להיות טובים
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי