כתמים בהירים ב-SAMSUNG UE48H6400
שלום לכולם,
אני יודע שפורסמו שרשורים קודמים בנושא זליגת אור, אך אני סבור שהבעיה שלי שונה, לפחות בצורה (או שלא ואז אחכים לדעת).
רכשתי SAMSUNG UE48H6400 ושמתי לב שעל גבי רקע חלק בהיר כגון שמים, קיר לבן ובעיקר מגרש כדורגל, מופיעים כתמים לבנים בצורה אחידה לכל אורכו ורוחבו של המסך. (סביר להניח שהם נוכחים כל הזמן, אך רק רקעים אלה מאפשרים להבחין בהם). ניסיתי לצמצם תאורה אחורית, ניגודיות וכן הלאה, אך זה לא פותר את הבעיה. אני מצרף תמונה אשר צולמה לאחר איפוס תמונה על-מנת להציג את הבעיה לפני ששיחקתי עם הערכים (אם התמונה לא ברורה, אעלה תמונה נוספת). עוד יצויין, כי הטלויזיה נרכשה לפני חודשיים לערך.
השאלה המרכזית היא האם אני צריך לפנות לשירות או שזו כלל לא בעיה?
אודה מאוד למשיבים.
אני יודע שפורסמו שרשורים קודמים בנושא זליגת אור, אך אני סבור שהבעיה שלי שונה, לפחות בצורה (או שלא ואז אחכים לדעת).
רכשתי SAMSUNG UE48H6400 ושמתי לב שעל גבי רקע חלק בהיר כגון שמים, קיר לבן ובעיקר מגרש כדורגל, מופיעים כתמים לבנים בצורה אחידה לכל אורכו ורוחבו של המסך. (סביר להניח שהם נוכחים כל הזמן, אך רק רקעים אלה מאפשרים להבחין בהם). ניסיתי לצמצם תאורה אחורית, ניגודיות וכן הלאה, אך זה לא פותר את הבעיה. אני מצרף תמונה אשר צולמה לאחר איפוס תמונה על-מנת להציג את הבעיה לפני ששיחקתי עם הערכים (אם התמונה לא ברורה, אעלה תמונה נוספת). עוד יצויין, כי הטלויזיה נרכשה לפני חודשיים לערך.
השאלה המרכזית היא האם אני צריך לפנות לשירות או שזו כלל לא בעיה?
אודה מאוד למשיבים.
-
- התמונה לא מייצגת את חומרת הכתמים.
@drdray
האם זה רלוונטי שתעודת האחריות שברשותי היא של נ.ס אלקטרוהום או שזה בכפוף לאחריות של סמסונג?
אתה יכול להפנות אותי להיכן שקראת את זה?·
מקריאה של אחריות של סמסונג , יציאו לך להוסיף פי 2 כסף ששילמת כדי לקבל אותו מסך בשם אחר .
יש לך בעיה ברורה של תאורה אחורית פגומה ....
האם זה רלוונטי שתעודת האחריות שברשותי היא של נ.ס אלקטרוהום או שזה בכפוף לאחריות של סמסונג?
פשוט פנה לחנות/ספק אחריות. למה לדאוג לפני שדיברת איתם? אני לא חושב שמישהו יעשה בעיות בתיקון/החלפה של מסך חדש שמפוזרים עליו בצורה אחידה כתמים בהירים.
אל תתייחס ל-drdray, אין שום הגיון במה שהוא אומר (הוא אחד שפותח כאן חשבונות משתמש חדשים כל יום, עד שנועלים אותם).
אל תתייחס ל-drdray, אין שום הגיון במה שהוא אומר (הוא אחד שפותח כאן חשבונות משתמש חדשים כל יום, עד שנועלים אותם).
jtk תשמע חצוף קטן אני לא חבר שלך , תשטוף את הידיים לפני שאתה כותב עלי
[/quote]
[/quote]
אתה היחידי כאן שמאיים מעל אנשים ומשקר לאנשים , אתה היחידי שפותח חשבונות וכותב כאן ימים שלמים שטויות......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
נראה כמו בעיה ברפלקטור/ פולריזטור המונע מתאורת לד להופיע כפי שהיא באמת.
תפקידו "לפזר" את התאורה הנקודתית כדי שתיראה אחידה.
לפחות אצלך גם זה LED ARRAY כך שהשחורים בתמונה אמורים להיות טובים
תפקידו "לפזר" את התאורה הנקודתית כדי שתיראה אחידה.
לפחות אצלך גם זה LED ARRAY כך שהשחורים בתמונה אמורים להיות טובים
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי