כרטיס HDMI הלך ברסיבר ימאהה - איפה לתקן?
לאחרונה הימאהה שלי עושה בעיות. יש קטיעות בהעברת הסיגנל למקרן וזה הולך ונהיה גרוע יותר עד שאי אפשר לראות סרט בשקט.
בדקתי ואם אני מעביר ישירות מהסטרימר למקרן הסגנל עובר היטב., נראה לי שנדפק כרטיס ה-HDMI ברסיבר.
הרסיבר הגיע מארה"ב אז לא נראה לי שווה להשתמש באחריות יצרן - יש מעבדה משתלמת בארץ שכדאי לפנות אליה להחליף את הכרטיס?
מדובר במכשיר חדש יחסית - 1030 RXA.
בדקתי ואם אני מעביר ישירות מהסטרימר למקרן הסגנל עובר היטב., נראה לי שנדפק כרטיס ה-HDMI ברסיבר.
הרסיבר הגיע מארה"ב אז לא נראה לי שווה להשתמש באחריות יצרן - יש מעבדה משתלמת בארץ שכדאי לפנות אליה להחליף את הכרטיס?
מדובר במכשיר חדש יחסית - 1030 RXA.
עדכון קטן למעוניינים
צלצלתי לג ו אלקטרוניקה. לא הכי חביבים שנתקלתי. הבחור לא הסכים להגיד כמה תעלה החלפת כרטיס. כן הסכים לומר שבדיקה תעלה 120ש"ח.
צלצלתי לס ג אלקטרוניקה, הבחור במעבדה היה חיובי, עלות החלפה מעל 1000 ש"ח (לא ידע בדיוק להגיד ואין להם כרטיס חלופי במלאי), בנוסף אמר שכדאי להביא לבדיקה בעלות של 80 ש"ח כי אולי ימצא מה לעשות.
שליחה לתיקון בארה"ב לפי המוכר שקניתי ממנו לא מעשית, כי המעבדה שם לרוב מבקשת לשלוח את כל המכשיר וזה הופך את זה ליקר בהרבה.
בשני המקרים עלות הבדיקה נראית לי בסדר, אבל למרות שג ו קרובים אלי פיזית אני אשים אותו בבדיקה בס ג ואעדכן אם יהיה משהו מעניין..
צלצלתי לג ו אלקטרוניקה. לא הכי חביבים שנתקלתי. הבחור לא הסכים להגיד כמה תעלה החלפת כרטיס. כן הסכים לומר שבדיקה תעלה 120ש"ח.
צלצלתי לס ג אלקטרוניקה, הבחור במעבדה היה חיובי, עלות החלפה מעל 1000 ש"ח (לא ידע בדיוק להגיד ואין להם כרטיס חלופי במלאי), בנוסף אמר שכדאי להביא לבדיקה בעלות של 80 ש"ח כי אולי ימצא מה לעשות.
שליחה לתיקון בארה"ב לפי המוכר שקניתי ממנו לא מעשית, כי המעבדה שם לרוב מבקשת לשלוח את כל המכשיר וזה הופך את זה ליקר בהרבה.
בשני המקרים עלות הבדיקה נראית לי בסדר, אבל למרות שג ו קרובים אלי פיזית אני אשים אותו בבדיקה בס ג ואעדכן אם יהיה משהו מעניין..
סתם למי שמעניין אותו, בינתיים חיברתי מחדש את הימאהה הישן שלי מ-1999, בן 15 ועדיין עובד כמו שצריך. למען האמת לא מרגיש שינוי בחוויה.
קניתי את החדש כי רציתי משהו טוב עם יציאות HDMI. גם קיויתי לאיזשהו שיפור איכותי עם YPAO משודרג לעומת הסטאפ הבסיסי מ-99. אני חייב להגיד שאני לא ממש מרגיש בהבדל, לא שאני אודיופיל גדול, אבל קיויתי לשידרוג אחרי 15 שנה של פיתוח. ה-HDMI עובר ישירות למקרן והרסיבר מקבל רק את האודיו מפוענח כבר והכל נשמע אחלה.
לפעמים אין מה לרוץ לקנות חדש..
קניתי את החדש כי רציתי משהו טוב עם יציאות HDMI. גם קיויתי לאיזשהו שיפור איכותי עם YPAO משודרג לעומת הסטאפ הבסיסי מ-99. אני חייב להגיד שאני לא ממש מרגיש בהבדל, לא שאני אודיופיל גדול, אבל קיויתי לשידרוג אחרי 15 שנה של פיתוח. ה-HDMI עובר ישירות למקרן והרסיבר מקבל רק את האודיו מפוענח כבר והכל נשמע אחלה.
לפעמים אין מה לרוץ לקנות חדש..
אולי
אני לא חבר שלהם
הייתי שם פעמיים בחיי
פעם אחת למסור ופעם אחת לקחת...
התשובות שלך מאוד לא אמינותממש לא נכון.
לפחות לא במקרים שאני מכיר
מתקנים במקום. את שלי תיקנו במקום וגם אחרים שפנו אלייהם.
זמני תיקון היו יומיים - שלושה.
אולי במקרה שלך המתינו לחלק...
טענת שהיית שם בסה"כ פעמים בחיים למסור ולקחת
עפ"י מה החלטת מקצועיים ?
אחרי זה אתה מספר על ספורים שאתה מכיר ואתה יודע על זמנים ....
המעבדה מבורדקת , אין להם שיטה , אין להם פיקוח על זמנים , המון סיפורים ששלחו את המכשיר לבדיקה אצל היבואן
ולא נשלח כלום , שוכב במעבדה , על יום גוזלים עוד כסף ,שלא עשו כלום .
לא הייתי נותן להם רסיברים או סטריאו לתקן .
אין להם תוכנות ושרטוטים לתקן רסיברים גדולים
אין להם תוכנה טסט שמריצים לבדיקת תקינות סטריאו או רסיבר , פשוט בדיחה
בסה"כ לוקחים מכשיר ושולחים לדילרים לתיקון וגוזרים קופון שמן .