שתי שאלות ...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
davesh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מתלבט בין 2 טלוויזיות:
ה-48H6400 של סמסונג, וה-50W705 של סוני (כן, ידוע לי שהסוני גדולה יותר).
איכות התמונה של הסוני טיפה טובה יותר מהסמסונג, אבל הסמארט שלה (לפי מה שהבנתי) לא להיט ...

אחת היתרונות שיש לסמסונג, זה השלט שהוא גם עכבר אויר, וגם ה-VOD שמספקת סמליין.
שאלה ראשונה שלי היא בקשר לתכנים ב-VOD. האם זה משהו שצריך בכלל לתת משקל להחלטה?

שאלה שניה, לא קשורה ממש למכשירים, האם הקנייה באולסייל בטוחה? האם מקבלים מהם טלויזיות חדשות, ולא "מחודשות"?
ראיתי שניתן להגיש הצעות. האם יש בכלל סיכוי לזכות בטלויזיה במחיר ההתחלתי? או שזה מין פיתיון כדי שאיש מכירות אח"כ יתקשר אלייך לנסות למכור לך במחיר גבוה יותר?

תודה.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #2 

ב-W7 אין 3D, אולי יש פחות אפשרויות החלקת תנועה/הפחתת מריחות (אם זה מעניין אותך בכלל, אותי לא). לעומת זאת, נראה לי שיש כרגע 4 שנים אחריות, אולי עד סוף החודש אלא אם יאריכו את זה כמו שעשו כמה פעמים בחודשים האחרונים. גם אני שמעתי שה-smart לא משהו. בבדיקה שטחית מאוד נתקלתי בתמונות JPEG שהיא לא רצתה להציג, PNG בכלל לא נתמך. היא גם בררנית לגבי MKV. ניסיתי אחד עם h264 ובלי ערוץ סאונד, והוא לא הופעל.

מבחינתי VOD, או כל תכונת אינטרנט אחרת של המסך, היא בכלל לא שיקול. אבל כל אחד וטעמו.

אם לא כתוב "מחודש" אז אמור להיות חדש.

"הצעות" זה קשקוש. אתה יכול להגיע פחות או יותר לטווח המחירים הרגיל בשוק, שתמצא גם בחנויות אחרות. אם ההצעה שלך לא תתקבל, כנראה יתקשרו אליך כדי להציע את המחיר האמיתי שלהם. מזה אולי תוכל להוריד עוד כמה אחוזים. בדיוק כמו חנויות שמפרסמות מחיר אמיתי.

davesh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה. יש אולי דגמים אחרים ששוווה עליהם? במחיר סביב 4500.
דרישה יחידה, שיהיו לפחות 4 כניסות hdmii..

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

נראה לי חבל לבחור מסך לפי דבר כל כך משני. אני חושב שזה אמור לפעול כדי להוסיף כניסות HDMI:
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c- ... erby=price

davesh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

התנסתי בכמה HDMI SWITCHES שהזמנתיב-EBAY, ALIEXPRESS וב-DX. גם אקטיביים (עם מקור מתח חיצוני ושלט רחוק) וגם "פסיביים" (מקבלים מתח מהטלויזיה ומחליפים מקור בעזרת כפתור על ה-SWITCH). בשורה התחתונה, זה לא עובד טוב.
יש לפעמים רעשים בתמונה (בעיקר משום מה ממכשיר אחד ספציפי), צריך להחזיק שלט נוסף כדי לשלוט על ה-SWITCH, ויש לי מכשיר אחד שפשוט לא מעביר תמונה דרך ה-SWITCH (כנראה בעיה של קריאת EDID).
הפרמטר הכי חשוב עבוריבמסך הוא כמובן איכות התמונה, אבל גם על מספר כניבות HDMI אני לא מוכן להתפשר. וכיום לרוב המכשירים יש 3-4 כניסות. רק לזולות עדיין יש 2.
תהרוג אותי, אני לא מבין למה על מסכים מודרניים עדיין שמים חיבורי SCART ו-RCA, או VGA רחמנא ליצלן.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

כנראה שיש אנשים שמשתמשים בחיבורים אנלוגיים וזה זול מספיק להוסיף.

רעשים? מוזר. זה אמור פשוט לחבר "חוטים" שונים כדי להעביר את המידע הדיגיטלי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”