עברתי לסטאליטים
הכל התחיל בחמישי שעבר,
המזנון שחיכינו לו חודשיים הגיע סוף סוף (נכנסנו לדירה לפני 3.5 חודשים).
בחמישי שעבר התקשרתי לאשה לוודא שהגיע המזנון. הגיע ענתה אשתי.
נו איך הוא? שאלתי בחשש קל. מדהים ענתה לי אשתי, הגיע מזנון מדהים, רק יש בעיה קלה
(אני מוכן להשבע שהרגשתי את האבל הזה מגיע), אבל הרמקולים לא מתאימים.
היא בטח מגזימה חשבתי לעצמי. הגעתי הביתה לבחון בעצמי, ואויה, אכן הרמקולים אינם מסתדרים במראה הכללי, פשוט לא שייכים. גדולים מדי והצבע שלהם לא תואם את המזנון.
לקחתי את האשה למחשב, חיפשתי לה כמה דגמים של סטאליטים , ובשלב שכבר התחלתי לחשוב לעצמי כיצד לא גיליתי לפני החתונה שלאשה יש אלרגיה לקופסאות עץ, נמצא הפתרון באתר של מורל. יש אישור עקרוני. מזל טוב. "רק עוד דבר אחד: אמרה האשה. "הפעם שלא יקח לך שוב חודשיים לבצע". מה שנכון, סשיין בחירת ציוד הסטריאו ערך בפעם הקודמת המון זמן כולל המון התרוצצויות בחנויות טלפונים וקריאת חומר באינטרנט.
אז כך, זה היה יום חמישי. ביום ראשון כבר הגיע החשמלאי להנמיך כמה שקעים שבלטו מעל לקו המזנון, על הדרך הוא הריץ עוד שתי תעלות לרמקולים הקדמיים (ברוך מי שהמציא את קירות הגבס) למחרת הגיע הטייח לסתום ולטייח. היום בשעה טובה עשיתי טרייד אין אצל אייל פור. החזרתי את ציוד הסטריאו ויצאתי עם מגבר קולנוע ביתי של nad. בשבילי זאת היתה אופציה מצויינת להשתחרר באופן מהיר מציוד טוב אך כבר לא רלבנטי עבורי, ועבורו אפשרות מצויינת להפטר מציוד קולנוע ביתי, שלפי תחושתי אינו בדיוק התחום בו הוא מצטיין (לעומת זאת מי שמחפש ציוד סטריאו בכלל וסטריאו היי אנד בפרט, שווה שישים פעמיו לירושלים לאודיו פידלטי)
ביום ראשון או שני אמור להגיע סט הסטאליטים. ונוכל סוף סוף לראות דיג דיגדוג 3 בסראונד
(וכל זאת בקצת יותר משבוע)
רן
המזנון שחיכינו לו חודשיים הגיע סוף סוף (נכנסנו לדירה לפני 3.5 חודשים).
בחמישי שעבר התקשרתי לאשה לוודא שהגיע המזנון. הגיע ענתה אשתי.
נו איך הוא? שאלתי בחשש קל. מדהים ענתה לי אשתי, הגיע מזנון מדהים, רק יש בעיה קלה
(אני מוכן להשבע שהרגשתי את האבל הזה מגיע), אבל הרמקולים לא מתאימים.
היא בטח מגזימה חשבתי לעצמי. הגעתי הביתה לבחון בעצמי, ואויה, אכן הרמקולים אינם מסתדרים במראה הכללי, פשוט לא שייכים. גדולים מדי והצבע שלהם לא תואם את המזנון.
לקחתי את האשה למחשב, חיפשתי לה כמה דגמים של סטאליטים , ובשלב שכבר התחלתי לחשוב לעצמי כיצד לא גיליתי לפני החתונה שלאשה יש אלרגיה לקופסאות עץ, נמצא הפתרון באתר של מורל. יש אישור עקרוני. מזל טוב. "רק עוד דבר אחד: אמרה האשה. "הפעם שלא יקח לך שוב חודשיים לבצע". מה שנכון, סשיין בחירת ציוד הסטריאו ערך בפעם הקודמת המון זמן כולל המון התרוצצויות בחנויות טלפונים וקריאת חומר באינטרנט.
אז כך, זה היה יום חמישי. ביום ראשון כבר הגיע החשמלאי להנמיך כמה שקעים שבלטו מעל לקו המזנון, על הדרך הוא הריץ עוד שתי תעלות לרמקולים הקדמיים (ברוך מי שהמציא את קירות הגבס) למחרת הגיע הטייח לסתום ולטייח. היום בשעה טובה עשיתי טרייד אין אצל אייל פור. החזרתי את ציוד הסטריאו ויצאתי עם מגבר קולנוע ביתי של nad. בשבילי זאת היתה אופציה מצויינת להשתחרר באופן מהיר מציוד טוב אך כבר לא רלבנטי עבורי, ועבורו אפשרות מצויינת להפטר מציוד קולנוע ביתי, שלפי תחושתי אינו בדיוק התחום בו הוא מצטיין (לעומת זאת מי שמחפש ציוד סטריאו בכלל וסטריאו היי אנד בפרט, שווה שישים פעמיו לירושלים לאודיו פידלטי)
ביום ראשון או שני אמור להגיע סט הסטאליטים. ונוכל סוף סוף לראות דיג דיגדוג 3 בסראונד
(וכל זאת בקצת יותר משבוע)
רן
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ran30 כתב:לא, לא מסקרן.
מפחיד
תאר לעצמך שהילדים מתרגלים מגיל 0 לצפות ב HD. מה יהיה הלאה?
כשהילדה שלי נוגסת בקבב טלה, אני חושש שבגיל שלוש היא תתמכר לסושי...
ראה תמונה מצורפת ... פשוט הייתי חייב !
אבי.
-
- קבב טלה בגיל שנה וחצי
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
אמור אסקלופ ולא שניצל וזה כבר הפך להיות גורמהran30 כתב:חמודים לאללה
תשמע, ביננו שניצל וצ'יפס זה האוכל הכי טעים שאפשר לאכול תמיד...
אבי ורון