fire tv ב 74$
לא הצלחתי להרשם לBEST BUY....
אבל שימו לב באמאזון אפשר לקנות את הFIRETV ולהוסיף 99 ואז לקבל פריים לשנה ויורד 40$ ממחיר החבילה. הייתי איתם בצאט ונאמר לי שמכיוון שהחבילה שולחים קבלה רק על המוצר שבתוך האריזה, פריים זה שרות ולא מוצר ולכן בעצם בקבלה יהיה כתוב 60$ עבור המוצר מה שאומר שאם משתמשים בשירות כמו USHOP אז אין מיסים כי זה פחות מ75 דולר.
בערב יהיה לי זמן ואז אני אזמין ואשלח להם. מכיוון שלא הזמנתי אצלהם לא הבנתי איך עובד המבצע שלהם. כשתגיע החבילה אז אני משלם ומקבל את ההנחת BF שלהם?
מה אתם אומרים על הנ"ל? עולה קצת יותר ומקבלים פריים לשנה
תיקון: ההנחה יורדת חצי על המכשיר וחצי על השירות אז זה לא פחות מ75$
אבל שימו לב באמאזון אפשר לקנות את הFIRETV ולהוסיף 99 ואז לקבל פריים לשנה ויורד 40$ ממחיר החבילה. הייתי איתם בצאט ונאמר לי שמכיוון שהחבילה שולחים קבלה רק על המוצר שבתוך האריזה, פריים זה שרות ולא מוצר ולכן בעצם בקבלה יהיה כתוב 60$ עבור המוצר מה שאומר שאם משתמשים בשירות כמו USHOP אז אין מיסים כי זה פחות מ75 דולר.
בערב יהיה לי זמן ואז אני אזמין ואשלח להם. מכיוון שלא הזמנתי אצלהם לא הבנתי איך עובד המבצע שלהם. כשתגיע החבילה אז אני משלם ומקבל את ההנחת BF שלהם?
מה אתם אומרים על הנ"ל? עולה קצת יותר ומקבלים פריים לשנה
תיקון: ההנחה יורדת חצי על המכשיר וחצי על השירות אז זה לא פחות מ75$
- Vitaly
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- שם מלא: Vitaly
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
·ניסיתי כרגע להזמין משם, הם חוסמים פייפל ישראלי וכרטיסי אשראי ישראליםmoranab כתב:מה אתם אומרים?
http://www.bestbuy.com/site/amazon-fire ... Id=5782223...