במסגרת פיצוי- סמסונג מציעה לי כמה דגמים להחלפה- אשמח לייעוץ בבקשה
יש לי פלזמה 51D550 של סמסונג שאני מרוצה ממנה בכללי, אבל בתקופה האחריות היא הייתה 4 פעמים במעבדה, פעמיים נשרף לוח ראשי, ופעמיים תקלות מוזרות שלא נמצא להם פיתרון.
עכשיו היא שוב במעבדה והיצרן לא מוכן לתקן את הבעיה. לאחר שסירבתי לקבל אותה חזרה מהמעבדה הציעו לי החלפה לחדש עם 3 שנים אחריות.
ההצעה היא:
48H6400
50F5500
שתי אלה ללא עלות מצידי.
55H6400 - תוספת של 2800
דגמים אחרים שאני יכול להציע להם- הם יגידו לי כמה צריך להוסיף.
כמה דברים - יש לי קיר גבס מלא עם כוך ל 51" הקודמת שלי אז 55 לא תיכנס לשם. 48 זה קטן לי מידי...
מה דעתכם על 50F5500 ?
שווה החלפה על מה שהיה לי לפני, מבחינת איכות תמונה? פיצרים?
יש דגם אחר של 50/51 אינץ מומלץ?
תודה.
עכשיו היא שוב במעבדה והיצרן לא מוכן לתקן את הבעיה. לאחר שסירבתי לקבל אותה חזרה מהמעבדה הציעו לי החלפה לחדש עם 3 שנים אחריות.
ההצעה היא:
48H6400
50F5500
שתי אלה ללא עלות מצידי.
55H6400 - תוספת של 2800
דגמים אחרים שאני יכול להציע להם- הם יגידו לי כמה צריך להוסיף.
כמה דברים - יש לי קיר גבס מלא עם כוך ל 51" הקודמת שלי אז 55 לא תיכנס לשם. 48 זה קטן לי מידי...
מה דעתכם על 50F5500 ?
שווה החלפה על מה שהיה לי לפני, מבחינת איכות תמונה? פיצרים?
יש דגם אחר של 50/51 אינץ מומלץ?
תודה.
דגם ה- 50F5500 אמנם עדכני יותר בשנתיים (אם אינני טועה) מה-D550 אך מדובר במסך LED ולא פלזמה .
כפי שאני מבין הם מציעים לך מסך עם 3 שנות אחריות מלאות - ובמידה ואין לך בעיה עם מסך LED במקום פלזמה , הייתי מציע לך לשקול את זה לחיוב.
כן מומלץ לוודא איתם כי מדובר במסך חדש ולא מתצוגה או משומש וכו'..
כפי שאני מבין הם מציעים לך מסך עם 3 שנות אחריות מלאות - ובמידה ואין לך בעיה עם מסך LED במקום פלזמה , הייתי מציע לך לשקול את זה לחיוב.
כן מומלץ לוודא איתם כי מדובר במסך חדש ולא מתצוגה או משומש וכו'..
המסך שאקבל חדש ולא מחודש, סגור באריזה עם 3 שנות אחריות חדשות.
הסבירו לו שלא אוכל לקבל מעל 50 אינץ כי 55 ומעלה יש מיסוי גבוהה וזה לא משתלם להם.
הציעו לי לבחור דגם אחר אם ארצה, והם יבדקו אם יש תוספת וכמה.
התרגלתי לתמונה החלקה של פלזמה, אין להם לתת לי אלא רק LCD.
בגדול אין לי הרבה ברירות. זה לקבל את המסך שלי חזרה עם התקלה (יש כתמים אדומים באמצע,בזמן שהמסך בהיר), או לקבל מסך זהה מחודש או לקחת דגם חדש שזה עדיף.
אני רגיל ל 51 נכון לא אהיה מוכן לרדת ל 48 (החלופית שהביאו היא 47 וזה קטן)
ל50F5500 יש סמארט והיא נראית לי חדישה עם פיצרים מעניינים. השאלה איך האיכות? האם שווה החלפה בעצם על המסך "המיושן" שלי.
אם יש דגם אחר בגודל 50/51 שטוב יותר בטווח מחיר זהה אשמח אם תכתבו.
תודה
הסבירו לו שלא אוכל לקבל מעל 50 אינץ כי 55 ומעלה יש מיסוי גבוהה וזה לא משתלם להם.
הציעו לי לבחור דגם אחר אם ארצה, והם יבדקו אם יש תוספת וכמה.
התרגלתי לתמונה החלקה של פלזמה, אין להם לתת לי אלא רק LCD.
בגדול אין לי הרבה ברירות. זה לקבל את המסך שלי חזרה עם התקלה (יש כתמים אדומים באמצע,בזמן שהמסך בהיר), או לקבל מסך זהה מחודש או לקחת דגם חדש שזה עדיף.
אני רגיל ל 51 נכון לא אהיה מוכן לרדת ל 48 (החלופית שהביאו היא 47 וזה קטן)
ל50F5500 יש סמארט והיא נראית לי חדישה עם פיצרים מעניינים. השאלה איך האיכות? האם שווה החלפה בעצם על המסך "המיושן" שלי.
אם יש דגם אחר בגודל 50/51 שטוב יותר בטווח מחיר זהה אשמח אם תכתבו.
תודה
אני לא מתלהב מכלום.
פשוט אוטוטו נגמרת לי האחריות למסך, אז עדיף מסך חדש עם אחריות חדשה מאשר לקבל את המסך שלי חזרה ומחר אין לי עם מי לדבר.
הציעו לי 2 דגמים שיתנו ללא עלות ואולי יש עוד כמה דגמים דומים שגם יתנו ללא עלות. פשוט אני לא מכיר את הדגמים ואין לי נסיון עם LCD (תמיד אהבתי פלזמה) לכן שאלתי פה לגבי הדגמים האלה, או המלצה לדגמים אחרים.
זה לא מובן מאליו שיבואן יציע משהו אחר חדש לבחירה. כמובן שכעסתי שהם לא היו בסדר לכן אחראי הציע את הפיתרון הזה.
המטרה היא ששני הצדדים יצאו מרוצים.
פשוט אוטוטו נגמרת לי האחריות למסך, אז עדיף מסך חדש עם אחריות חדשה מאשר לקבל את המסך שלי חזרה ומחר אין לי עם מי לדבר.
הציעו לי 2 דגמים שיתנו ללא עלות ואולי יש עוד כמה דגמים דומים שגם יתנו ללא עלות. פשוט אני לא מכיר את הדגמים ואין לי נסיון עם LCD (תמיד אהבתי פלזמה) לכן שאלתי פה לגבי הדגמים האלה, או המלצה לדגמים אחרים.
זה לא מובן מאליו שיבואן יציע משהו אחר חדש לבחירה. כמובן שכעסתי שהם לא היו בסדר לכן אחראי הציע את הפיתרון הזה.
המטרה היא ששני הצדדים יצאו מרוצים.
פשוט אוטוטו נגמרת לי האחריות למסך, אז עדיף מסך חדש עם אחריות חדשה מאשר לקבל את המסך שלי חזרה
לפי מה שאתה מתאר על שנה אתה צריך מסך חדש , רמת המסך F5500 נמוכה בתמונה .
באחריות שלא מצליחים לתקן נותנים מסך חדש בלי להוסיף כסף .
גם בתוספת שמבקשים זה מחיר של מסך חדש , האחריות שנותנים לך בפועל לא שווה את הנייר ....
אני לא מצליח להבין אותך
מאוד פשוט לא הצליחו לתקן לך את פלזמה 51D550 צריכים לתת לך פלזמה שכן יש להם כמו F5500 ללא עלות
זה משמעות של " אחריות " שהם אחראים לתת לך מסך חלופי שלא ירד מערך שיש לך , שלא לדבר על עוגמת נפש .
זה שיש אנשים / יחצנים באינטרנט שרוצים לפתות אותך לשלם על משהו שמגיע לך חינם , משום מה רק לך לא צורם
יש לך כסף לזרוק , תשלם להם , תודה ושלום , אני סיימתי .......
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
מה לגבי ה-51F5500 ??
זה מסך פלזמה, היורש של ה-D550 וה-E550. לדעתי הם אמורים להיות מסוגלים להציע לך כזה.
50F5500 זה LCD. זה מה שהם הציעו לי בעצם ללא עלות.
חוץ מהפיצרים הנחמדים שיש לו, איך איכות התמונה?
אחרי שהתרגלתי (והייתי מרוצה) מה 51D550 הוא יהיה לי טוב?
ראיתי גם
55F6400 שזול יותר מה H
55F6203
איך הם?
האחראית צריכה תשובה כמה שיותר מהר...
חוץ מהפיצרים הנחמדים שיש לו, איך איכות התמונה?
אחרי שהתרגלתי (והייתי מרוצה) מה 51D550 הוא יהיה לי טוב?
ראיתי גם
55F6400 שזול יותר מה H
55F6203
איך הם?
האחראית צריכה תשובה כמה שיותר מהר...
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
אני הייתי הולך על 6400 בלי לחשוב בכלל. גם אם המסך קטן יותר.
היה לי דגם H5500 והוא מסך טוב עם איכות תמונה טובה אבל - וזה אבל גדול - הוא מסך 60HZ אמיתי (120HZ מזויף סמסונג קוראים לזה CMR) עם מנגנון החלקת תמונה ממש לא טוב. בכדורגל הכדור נמרח כל בעיטה מהירה.
לשמחתי הסכימו להחליף לי (בתוספת תשלום כמובן) לדגם 6400 שהוא 120HZ אמיתי ושם אין את התופעה הזאת של מריחות. וחוץ מזה שהוא מגיע עם שלט מדהים (באמת מדהים) ותלת מימד.
בהצלחה.
היה לי דגם H5500 והוא מסך טוב עם איכות תמונה טובה אבל - וזה אבל גדול - הוא מסך 60HZ אמיתי (120HZ מזויף סמסונג קוראים לזה CMR) עם מנגנון החלקת תמונה ממש לא טוב. בכדורגל הכדור נמרח כל בעיטה מהירה.
לשמחתי הסכימו להחליף לי (בתוספת תשלום כמובן) לדגם 6400 שהוא 120HZ אמיתי ושם אין את התופעה הזאת של מריחות. וחוץ מזה שהוא מגיע עם שלט מדהים (באמת מדהים) ותלת מימד.
בהצלחה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
טל_הפקות,
הוא התכוון ל- PS51F5500 ולא למה שרשמת. זו הפלזמה האחרונה שסמסונג ייצרו שקרובה לתחליף מקביל למסך שהתקלקל לך. לפי דיונים אחרים דומים לשלך שפתחו פה בחודשים האחרונים, כבר אין אותה במלאי אם אני לא טועה. אולי עוד אפשר איכשהו להשיג אותה מתצוגה/עודפים, אך לא חושב שיש כאלו חדשות. לגבי ה- LCD שהציעו לך, ה- 50F5500, אתה תצטרך להחליף בעצמך אם הוא מתאים לך או לא. כפי שאתה כבר יודע, זה אופי תמונה שונה לגמרי ממה שהיה לך והתקלקל.
לדעתי האישית, מדובר סה"כ במסך סביר. ואם מכניסים למשוואה הזו שאין לסמליין יותר מידי ברירה (מפני שמה לעשות, היצרן הפסיק לייצר מסכי פלזמה) אז זה נכון לעתה המסך המקביל (פלוס מינוס) למסך שהתקלקל לך. ממליץ לך לגשת לתצוגה של חנות שמציגה אותו ולהתרשם בעצמך אם הוא נראה לך או לא. תביא איתך תכנים שאתה מכיר בדיסק און קי, בקש את השלט שלו ושב עליו איזה עשר דקות להתרשם. הכי פשוט.
הוא התכוון ל- PS51F5500 ולא למה שרשמת. זו הפלזמה האחרונה שסמסונג ייצרו שקרובה לתחליף מקביל למסך שהתקלקל לך. לפי דיונים אחרים דומים לשלך שפתחו פה בחודשים האחרונים, כבר אין אותה במלאי אם אני לא טועה. אולי עוד אפשר איכשהו להשיג אותה מתצוגה/עודפים, אך לא חושב שיש כאלו חדשות. לגבי ה- LCD שהציעו לך, ה- 50F5500, אתה תצטרך להחליף בעצמך אם הוא מתאים לך או לא. כפי שאתה כבר יודע, זה אופי תמונה שונה לגמרי ממה שהיה לך והתקלקל.
לדעתי האישית, מדובר סה"כ במסך סביר. ואם מכניסים למשוואה הזו שאין לסמליין יותר מידי ברירה (מפני שמה לעשות, היצרן הפסיק לייצר מסכי פלזמה) אז זה נכון לעתה המסך המקביל (פלוס מינוס) למסך שהתקלקל לך. ממליץ לך לגשת לתצוגה של חנות שמציגה אותו ולהתרשם בעצמך אם הוא נראה לך או לא. תביא איתך תכנים שאתה מכיר בדיסק און קי, בקש את השלט שלו ושב עליו איזה עשר דקות להתרשם. הכי פשוט.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
6400 הכוונה 48H6400? זה קטן ועדיף 50. מה כבר ההבדל בינה לבין ה 50F5500?kleinimrod כתב:אני הייתי הולך על 6400 בלי לחשוב בכלל. גם אם המסך קטן יותר.
בהצלחה....
האחראית התקשרה שוב, כנראה שהם ממש לחוצים לסיים איתי.
האופציות הם-
50F5500 ללא תוספת+ חדשה עם 3 שנים אחריות.
55H6400 תוספת של 2600 אחרי הנחה- אין סיכוי שאני אוסיף.
או דגם פלזמה מיושן 51E550 , שלא רלוונטי מבחינתי.
אז נשארתי עם האופציה של 50F5500. יש לו פיצרים נחמדים, אבל נשאל- יש בו משהו רע שאני ארגיש?
תודה
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
רשמתי לך מה ההבדל.
כאן יש לך ביקורת:
http://www.rtings.com/reviews/tv/lcd-led/samsung/f5500
אם אתה לא מבין גדול ולא רוצה להיכנס לפרטים הקטנים - 5500 מסך טוב.
זה גם תלוי במה אתה צופה הכי הרבה (טלויזיה/סרטים מהמחשב/משחקי וידאו)
כאן יש לך ביקורת:
http://www.rtings.com/reviews/tv/lcd-led/samsung/f5500
אם אתה לא מבין גדול ולא רוצה להיכנס לפרטים הקטנים - 5500 מסך טוב.
זה גם תלוי במה אתה צופה הכי הרבה (טלויזיה/סרטים מהמחשב/משחקי וידאו)
ה51D550 שלי שהתקלקלה הייתה תלת מימד. התלהבות של רגע.... לא יצא לי פעם אחת לראות בזה באמת חוץ מהתלהבות בהתחלה שהורדתי כמה טריילרים. סתם גימיק....
לפי הביקורת באתר הזה היא דיי טובה אני רואה, חיסרון יחיד זה זווית צפיה אבל לא רלוונטי מבחינתי, יש לי רק ספה אחת ארוכה מול.
חיסרון נוסף שראיתי זה חיבורים בצד השני מאחורה, ואצטרך להוסיף חיווט חדש ואולי לחצוב קצת.
באופן אישי אני כמעט לא צופה בטלוויזיה... הרוב האישה והילדה
לפי הביקורת באתר הזה היא דיי טובה אני רואה, חיסרון יחיד זה זווית צפיה אבל לא רלוונטי מבחינתי, יש לי רק ספה אחת ארוכה מול.
חיסרון נוסף שראיתי זה חיבורים בצד השני מאחורה, ואצטרך להוסיף חיווט חדש ואולי לחצוב קצת.
באופן אישי אני כמעט לא צופה בטלוויזיה... הרוב האישה והילדה