איך צופים בדיוידי כשיש עידן פלוס?
יש לי עידן פלוס, ויש dvd , איך מעבירים מתוכניות טלוויזיה בעידן פלוס כדי לצפות בדיוידי.
ניסיתי עם השלט של הטלויזיה להעביר TV/VIDEO אבל זה לא עזר, כלומר לא עשה כלום, המשיך להראות את עידן פלוס. יש לי של עידן פלוס של יונדאי אם זה משנה משהו.
ניסיתי עם השלט של הטלויזיה להעביר TV/VIDEO אבל זה לא עזר, כלומר לא עשה כלום, המשיך להראות את עידן פלוס. יש לי של עידן פלוס של יונדאי אם זה משנה משהו.
הצלחתי להעביר ב TV/VIDEO
אבל רואים רק שלג.
אני מניחה שהבעיה היא בDVD.
הטלוויזיה מתחברת רק
1. אנטנה
2. 2 יציאות RCA
חיברתי את הDVD לTV עם אנטנה ועם RCA
העידן + מתחבר לאנטנה יאגי , ולRCA השני
כמובן גם עידן פלוס וגם DVD מחוברים לחשמל.
אני מניחה שהבעיה היא בDVD.
הטלוויזיה מתחברת רק
1. אנטנה
2. 2 יציאות RCA
חיברתי את הDVD לTV עם אנטנה ועם RCA
העידן + מתחבר לאנטנה יאגי , ולRCA השני
כמובן גם עידן פלוס וגם DVD מחוברים לחשמל.
Re: הצלחתי להעביר ב TV/VIDEO
תוודאי שחיברת את ה RCA של הדיודי בצורה תקינה לטלויזיה אדום לאדום לבן ללבן וצהוב לצהוב בטלויזיה ובדיודי גם. ואז את צריכה לשים בטלויזיה ביציאה של הדיודי במקור שידור ולראות את התמונה של הדיודי.·
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
כמו כן תוודאי שבכניסות RCA רשום לך AV1/AV2
נתקלתי בהמון מקרים בהם יש לטלוויזיה כניסה בודדת של AV אשר מפוצלת לשתי יציאות
יש גם מקרים של AV IN ו-AV OUT
אם תתני דגם של טלוויזיה יהיה קל יותר לכוון אותך בחיבורים.
נתקלתי בהמון מקרים בהם יש לטלוויזיה כניסה בודדת של AV אשר מפוצלת לשתי יציאות
יש גם מקרים של AV IN ו-AV OUT
אם תתני דגם של טלוויזיה יהיה קל יותר לכוון אותך בחיבורים.
זה דגם ישן אבי אפילו לא יודעת מה הדגם...
כבר שאלתי קודם אם אפשר לחבר את כל המכשירים לRCA 1 עם מכשיר כמו בתמונה.
מה שהבנתי הוא שבמפצל הזה(או הממתג /המתאם מחקו את המיותר) אני לוחצת שם על משהו כדי להחליט באיזה מהמכשירים שמחוברים לTV אני אשתמש באותו רגע.
האם הבנתי נכון?
כי יש לי עוד וידיאו שאינו מחובר.
מה שהבנתי הוא שבמפצל הזה(או הממתג /המתאם מחקו את המיותר) אני לוחצת שם על משהו כדי להחליט באיזה מהמכשירים שמחוברים לTV אני אשתמש באותו רגע.
האם הבנתי נכון?
כי יש לי עוד וידיאו שאינו מחובר.
@shay7181
אין לי דרך לצלם, אבל הנה תמונה של האפשרויות לDVD (הרבה אפשרויות)|(הוראות מצורפות)
ל TV יש 2 כניסות אדום לבן צהוב.(הוראות מצורפות)
לוידיאו שאינו מחובר כרגע אין אפילו 3 צבעים כמו ל TV,רק 2.
לוידיאו שכרגע אינו מחובר יש מאחור Audio out /Video out
ומלפנים כתוב רק Video Audio והכניסות גם מאחור וגם מלפנים דומים לכניסות בתמונה של הוידאו שצירפתי.
אלא שלוידיאו שיש לי, כבר אין צבעים כמו בתמונה, שניהם נראים לבנים, אולי דהה הצבע?
אין לי דרך לצלם, אבל הנה תמונה של האפשרויות לDVD (הרבה אפשרויות)|(הוראות מצורפות)
ל TV יש 2 כניסות אדום לבן צהוב.(הוראות מצורפות)
לוידיאו שאינו מחובר כרגע אין אפילו 3 צבעים כמו ל TV,רק 2.
לוידיאו שכרגע אינו מחובר יש מאחור Audio out /Video out
ומלפנים כתוב רק Video Audio והכניסות גם מאחור וגם מלפנים דומים לכניסות בתמונה של הוידאו שצירפתי.
אלא שלוידיאו שיש לי, כבר אין צבעים כמו בתמונה, שניהם נראים לבנים, אולי דהה הצבע?
-
- DVD
-
- TV
-
- חיבורים וידיאו דומה לוידיאו בתמונה המצורפת
אני מתחיל להבין אותך: יש לך טלויזה ממש אבל ממש ישנה.... לפי מה שצירפת בטלויזה יש לך רק INPUT אחד כלומר אפשרות לכניסת רק DEVICE אחד.
את באמת זקוקה למפצל מהסוג שאותה את מציעה.....
אבל סתם שאלה ואני סקרן איזה טלויזה יש לך? מה הגודל? האם זה CRT ישנה (טלויזיות שפורפרת) לא כדאי לרכוש טלויזה יותר חדשה,,,, אם יש לך טלויזה ישנה כלכך כבר הדגמים הזולים שיש היום יעשו את העבודה בצורה מצויינת בטוח שיותר טוב מהטלויזה הישנה. ב1400 ש"ח את יכולה להשיג 40 אינץ
ב800 ש"ח 32 אינץ....
את באמת זקוקה למפצל מהסוג שאותה את מציעה.....
אבל סתם שאלה ואני סקרן איזה טלויזה יש לך? מה הגודל? האם זה CRT ישנה (טלויזיות שפורפרת) לא כדאי לרכוש טלויזה יותר חדשה,,,, אם יש לך טלויזה ישנה כלכך כבר הדגמים הזולים שיש היום יעשו את העבודה בצורה מצויינת בטוח שיותר טוב מהטלויזה הישנה. ב1400 ש"ח את יכולה להשיג 40 אינץ
ב800 ש"ח 32 אינץ....
- benny123
- חבר מכור קשה

כמו שחשבתי מהתחלה...
אפשר לצאת מכל זה ללא מתאמים כלשהם
יש לוידיאו וגם לדיוידי שלך חיבורי RF IN/RF OUT
הייתי משרשר כבל אנטנה מהוידיאו לדיוידי ואז לטלוויזיה עצמה
את הממיר DVBT מחבר ישירות ב-RCA ושלום על ישראל.
שימי לב שאיכות התמונה של ה-RF נחותה מ-CVBS שזה RCA (/קומפוזיט) אבל אפשר עוד לשחק בחיבורים ולקמבן משהו מעבר
יש מצב שבוידיאו שלך יש AV IN ו-AV OUT ואז אפשרות שנייה:
לחבר דיוידי באנטנה למסך ישירות
לחבר ממיר לוידיאו ב-AV IN של הוידיאו ומה-AV OUT להוציא כבל RCA ל-AV IN של המסך
אפשר לצאת מכל זה ללא מתאמים כלשהם
יש לוידיאו וגם לדיוידי שלך חיבורי RF IN/RF OUT
הייתי משרשר כבל אנטנה מהוידיאו לדיוידי ואז לטלוויזיה עצמה
את הממיר DVBT מחבר ישירות ב-RCA ושלום על ישראל.
שימי לב שאיכות התמונה של ה-RF נחותה מ-CVBS שזה RCA (/קומפוזיט) אבל אפשר עוד לשחק בחיבורים ולקמבן משהו מעבר
יש מצב שבוידיאו שלך יש AV IN ו-AV OUT ואז אפשרות שנייה:
לחבר דיוידי באנטנה למסך ישירות
לחבר ממיר לוידיאו ב-AV IN של הוידיאו ומה-AV OUT להוציא כבל RCA ל-AV IN של המסך
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
·shay7181 כתב:היא רוצה לחבר גם את העידן + .... הכול אפשרי אבל נראה לי יותר מידי השקעה בשביל טלויזה כלכך ישנה.... במחיר של כלום אתה קונה טלויזה חדשה......
כל אחד והמושגים שלו ל "השקעה".
למי שחבל להוציא 1000 ש"ח על טלויזיה, ומבקש הסבר מה הדרך היותר זולה להשיג מה שהוא מבקש, גם אם זה לא ברור לו בהתחלה, וגם אם האיכות לא תהיה כמו במוצר חדש.
אז ייקח קצת זמן להבין, ובסוף זה יעבוד והוא (היא) ייהנה.
לפעמים שווה להתאמץ ולחבר למשל כמו ש- @benny123 הציע. זה עולה הרבה פחות מ- 1000 ש"ח
לא לכולם זה "מחיר של כלום" כהגדרתך...
- benny123
- חבר מכור קשה

המשתמשת באה לבקש עזרה לא הצעת מחיר לטלוויזיה
אם רצתה לקנות טלוויזיה לא הייתה באה לפה מלכתחילה לבקש עזרה בהתקנה
מניסיון עם טלוויזיות כאלו הן מחזיקות נהדר גם 20 שנה וכבודן במקומן גם אם הפסיקו לייצרן
בכל אופן אביבית222 יש לנו את כל הפרטים בכדי לסייע לך, רק תבקשי עזרה אם את מסתבכת.
מניסיון עם טלוויזיות כאלו הן מחזיקות נהדר גם 20 שנה וכבודן במקומן גם אם הפסיקו לייצרן
בכל אופן אביבית222 יש לנו את כל הפרטים בכדי לסייע לך, רק תבקשי עזרה אם את מסתבכת.
Amir64
"כל אחד והמושגים שלו ל "השקעה".
למי שחבל להוציא 1000 ש"ח על טלויזיה, ומבקש הסבר מה הדרך היותר זולה להשיג מה שהוא מבקש, גם אם זה לא ברור לו בהתחלה, וגם אם האיכות לא תהיה כמו במוצר חדש.
לפעמים שווה להתאמץ ולחבר למשל כמו ש- benny123 הציע. זה עולה הרבה פחות מ- 1000 ש"ח
לא לכולם זה "מחיר של כלום" כהגדרתך..."
benny123
"המשתמשת באה לבקש עזרה לא הצעת מחיר לטלוויזיה
מניסיון עם טלוויזיות כאלו הן מחזיקות נהדר גם 20 שנה וכבודן במקומן גם אם הפסיקו לייצרן [חיוך]"
יפה כתבתם.
"כל אחד והמושגים שלו ל "השקעה".
לפעמים שווה להתאמץ ולחבר למשל כמו ש- benny123 הציע. זה עולה הרבה פחות מ- 1000 ש"ח
לא לכולם זה "מחיר של כלום" כהגדרתך..."
benny123
"המשתמשת באה לבקש עזרה לא הצעת מחיר לטלוויזיה
מניסיון עם טלוויזיות כאלו הן מחזיקות נהדר גם 20 שנה וכבודן במקומן גם אם הפסיקו לייצרן [חיוך]"
יפה כתבתם.
·לפי מה שאני זוכר שיש יציאה של 3 ויש רק חיבור של 2 אז תעשי ככה: צהוב ב 3 זה VIDEO ואותו תחברי לVIDEOאביבית222 כתב:@benny123
א.המון תודה.
ב.·איזה כבל להשתמש לוידיאו שיש לו רק 2 צבעים, לא שלושה.
ויש עוד בעיה שהדיוידי יכול גם להקליט, אבל פעלתי לפי ההוראות והוא לא מקליט....
תקחי בשלושה את הLEFT לדעתי אדום ותחברי לAUDIO בזוג
·אני חושבת לנסות את כל האפשרויות שהצעתם פלוס המפצל שחשבתי בהתחלה עד שאצליח. לא נצליח , נחזור לשאול פה.shay7181 כתב:·לפי מה שאני זוכר שיש יציאה של 3 ויש רק חיבור של 2 אז תעשי ככה: צהוב ב 3 זה VIDEO ואותו תחברי לVIDEO......
תקחי בשלושה את הLEFT לדעתי אדום ותחברי לAUDIO בזוג...