מסגרת תמונות שמתעדכנת מהרשת?
שלום,
אני רוצה ליצור מעין מסגרת תמונות דיגיטלית שמתעדכנת ONLINE מהרשת
המטרה היא: אני ואחי רוצים לצלם את הנכדים וכשנעלה את זה לרשת / שרת מחשב מסויים יהיה איזשהו טאבלט שמקושר אלחוטית ויציג את התמונות החדשות
למרות שאני מעדיף ממש מסך גדול אני מניח שזה אפשרי עם משהו כמו raspberry ip ?
אני רוצה ליצור מעין מסגרת תמונות דיגיטלית שמתעדכנת ONLINE מהרשת
המטרה היא: אני ואחי רוצים לצלם את הנכדים וכשנעלה את זה לרשת / שרת מחשב מסויים יהיה איזשהו טאבלט שמקושר אלחוטית ויציג את התמונות החדשות
למרות שאני מעדיף ממש מסך גדול אני מניח שזה אפשרי עם משהו כמו raspberry ip ?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אתה צריך מכשיר\מסגרת אלחוטית שתומך בWIFI
ואז תגדיר לו תיקייה משותפת מהרשת הביתית, Pictures לדוגמא.... ואז כל תמונה שתוסיף לתיקיה הזאתי תוקרן במסגרת הדיגיטלית
כמו-כן אתה יכול לשים אותה בתוך תיקיית דרופבוקס למשל, ואז מכל מחשב או סמארטפון עם גישה לדרופבוקס תוכל להוסיף תמונות.
אם זו מסגרת דיגיטלית - חפש בגוגל אחת תומכת WIFI
אם זה טאבלט, חפש איזושהי אפליקציה פונקציה להצגת שקופיות בלופ מתוך תיקייה, עדיפות מתוך תיקיית הדרופבוקס שכן היא מתעדכנת...
צריך לשחק עם זה קצת, לא בלתי אפשרי
ואז תגדיר לו תיקייה משותפת מהרשת הביתית, Pictures לדוגמא.... ואז כל תמונה שתוסיף לתיקיה הזאתי תוקרן במסגרת הדיגיטלית
כמו-כן אתה יכול לשים אותה בתוך תיקיית דרופבוקס למשל, ואז מכל מחשב או סמארטפון עם גישה לדרופבוקס תוכל להוסיף תמונות.
אם זו מסגרת דיגיטלית - חפש בגוגל אחת תומכת WIFI
אם זה טאבלט, חפש איזושהי אפליקציה פונקציה להצגת שקופיות בלופ מתוך תיקייה, עדיפות מתוך תיקיית הדרופבוקס שכן היא מתעדכנת...
צריך לשחק עם זה קצת, לא בלתי אפשרי
לא יודע אם זה הפורום....
בד"כ מסגרות דיגיטליות קטנות מאוד ויחסית מאוד יקרות - אני גם לא בטוח שכבר מייצירם כאלו עם WIFI
בלי קשר הייתי רוצה לקחת מסך גדול יחסית ולאו דווקה מסך בגודל 10 אינץ
ההורים שלי לא הכי טכנולוגיים שיש והייתי שמח שכשנעלה תמונות הן יופיעו ישר ומבלי שהם יצטרכו להיכנס לתפריטים שונים או דברים כמו DROPBOX
ואם יש אפשרות שכל התמונות שנמצאות בתיקייה יתעדכנו ON-LINE ויוצגו כמו במעין מצגת שמעבירה תמונות
ההורים שלי לא הכי טכנולוגיים שיש והייתי שמח שכשנעלה תמונות הן יופיעו ישר ומבלי שהם יצטרכו להיכנס לתפריטים שונים או דברים כמו DROPBOX
ואם יש אפשרות שכל התמונות שנמצאות בתיקייה יתעדכנו ON-LINE ויוצגו כמו במעין מצגת שמעבירה תמונות
נערך לאחרונה על ידי lalzar ב 26/11/2014 14:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
בד"כ מסגרות דיגיטליות קטנות מאוד ויחסית מאוד יקרות - אני גם לא בטוח שכבר מייצירם כאלו עם WIFI
נערך לאחרונה על ידי lalzar ב 26/11/2014 14:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
giladl - אם אני משתמש באנדרואיד סטיק יש איזושהי תכנה/ אפליקציה שמתעדכנת אוטומטית מהרשת ומציגה את כל התמונות בצורת מצגת?
כלומר שהתכנה תיכנס פעם ביומיים לספרייה וברגע שיש תמונות חדשות היא תכניס את זה למאגר שלה ותציג את כל התמונות במעין מצגת שמציגה כל תמונה למספר שניות?
כלומר שהתכנה תיכנס פעם ביומיים לספרייה וברגע שיש תמונות חדשות היא תכניס את זה למאגר שלה ותציג את כל התמונות במעין מצגת שמציגה כל תמונה למספר שניות?
giladl - אם אני משתמש באנדרואיד סטיק יש איזושהי תכנה/ אפליקציה שמתעדכנת אוטומטית מהרשת ומציגה את כל התמונות בצורת מצגת?
אם אתה משתמש ב xbmc
יש לך תוסף של דרופבוקס ו flicker ואחרים שיכולים להציג תמונות ב tv כמצגת
וגם זה עובד עם רספברי פיי
יש לך תוסף של דרופבוקס ו flicker ואחרים שיכולים להציג תמונות ב tv כמצגת
וגם זה עובד עם רספברי פיי
תבדוק את האפליקציה הזו
https://play.google.com/store/apps/deta ... owEX&hl=en
היא אמורה לתמוך ב- slide show משירותי ענן כמו Google+ Picasa Dropbox GoogleDrive Bing OneDrive.
אתה לא אמור לעדכן שם דבר רק להוסיף תמונות לענן.
בהצלחה
https://play.google.com/store/apps/deta ... owEX&hl=en
היא אמורה לתמוך ב- slide show משירותי ענן כמו Google+ Picasa Dropbox GoogleDrive Bing OneDrive.
אתה לא אמור לעדכן שם דבר רק להוסיף תמונות לענן.
בהצלחה
- tomer953
- חבר מכור קשה

על איזה מסך אתה רוצה? טלויזיה?
Pi משתמש בxbmc אז תנסה קודם על על המחשב בבית ליצור הצגת שקופיות דרך xbmc מתיקיה משותפת בדרופבוקס
לדעתי אפשרי
אפ עובד, אז תעשה אותה תצורה על xbmc
Pi משתמש בxbmc אז תנסה קודם על על המחשב בבית ליצור הצגת שקופיות דרך xbmc מתיקיה משותפת בדרופבוקס
לדעתי אפשרי
אפ עובד, אז תעשה אותה תצורה על xbmc
- tomer953
- חבר מכור קשה

כן
לנסות על כל מחשב שמריץ xbmc ואם זה עובד אז pi מריץ xbmc יעשה את אותו הדבר
לנסות על כל מחשב שמריץ xbmc ואם זה עובד אז pi מריץ xbmc יעשה את אותו הדבר
- tomer953