שלום!
שני מסכים מאותה הסדרה:
UE50H6400
UE55H6400
דבר ראשון: האם אפשר להשיג מסך 60 אינץ' מאותה הסדרה, כאן בארץ, מחיפוש קצר באינטרנט מצאתי רק בחו"ל, אבל אולי אפשר להשיג בארץ ואני לא יודע, אז בבקשה אם אתה יודעים תפנו אותי למקום הנכון.
עכשיו, צפיתי במסך 50 אינץ' והייתי מרוצה, אם אני אקנה את ה- 55 אינץ', האם הכל ייראה אותו הדבר רק בגדול יותר, או שזה שהם מאותה סדרה לא מחייב שהם מציגים תמונה זהה?
ובמידה ושני המסכים זהים, רק בגודל שונה, זה הגיוני שלוקחים תוספת של 1800 ש"ח אך ורק על תוספת של 5 אינץ' בגודל המסך ללא כל שיפור אחר, זה לא מחיר מופקע? (אינני מתלונן, אני שואל בכנות).
הנה מסך ה- 55 אינץ' בזאפ:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=878007
האם 6123 ש"ח זה המחיר הכי נמוך שאפשר להשיג, או שיש איזו חנות שאתם יודעים עליה שמוכרת את המסך בזול יותר, אם כן, האם אתם יכולים להפנות אותי אליה?
בתודה מראש, מתן.
עזרה| רכישת מסך 50-60 אינץ'
lenso, תודה, לא חשבתי על זה שה- 5 אינץ' הללו הם בעצם שטח פנים גדול יחסית, כלומר, השטח שמתווסף למסך 50 אינץ' הוא גדול יותר מאשר הקפיצה ממסך 20 אינץ' למסך 25 אינץ', זה נשמע מובן מאליו, אך לא חשבתי על כך עד שקראתי את התגובה שלך.
אף אחד לא יכול לענות לי על האם יש שינוי כלשהו במסך 55, או שזה אותו המסך כמו ה- 50, רק ב- 55 אינץ'?
עזבו את השאלות האחרות, זו השאלה שהכי קריטית לי. פשוט אם מדובר באותו המסך רק ב- 55 אינץ', אז אני קונה אותו עוד היום, אין לי מה להתלבט, ראיתי את ה- 50 ואהבתי, וזה גם מתאים לי מבחינה תקציבית, העסקה סגורה, רק מחכה ליודעי דבר שיאשרו שאכן מדובר באותו המסך רק בגרסת 55 אינץ'.
בתודה מראש, מתן.
אף אחד לא יכול לענות לי על האם יש שינוי כלשהו במסך 55, או שזה אותו המסך כמו ה- 50, רק ב- 55 אינץ'?
עזבו את השאלות האחרות, זו השאלה שהכי קריטית לי. פשוט אם מדובר באותו המסך רק ב- 55 אינץ', אז אני קונה אותו עוד היום, אין לי מה להתלבט, ראיתי את ה- 50 ואהבתי, וזה גם מתאים לי מבחינה תקציבית, העסקה סגורה, רק מחכה ליודעי דבר שיאשרו שאכן מדובר באותו המסך רק בגרסת 55 אינץ'.
בתודה מראש, מתן.
מעל 50" יש יותר מיסים.
לא בטוח שה-55" נראה בדיוק כמו ה-50". אמור להיות דומה, אבל פרקטית נראה שליצרנים, ובמיוחד סמסונג, יש נטיה להשתמש לפעמים בפנלים מסוג שונה בגדלים שונים של אותו דגם. מעבר לזה, יש לי הרושם שככל שאתה עולה בגודל המסך יש יותר סיכוי לבעיות אחידות, זליגת אור בקצוות, וכו', אבל אולי זה לא מטריד את רוב האנשים. זה פחות משנה לצפיה שאינה בחושך.
לא בטוח שה-55" נראה בדיוק כמו ה-50". אמור להיות דומה, אבל פרקטית נראה שליצרנים, ובמיוחד סמסונג, יש נטיה להשתמש לפעמים בפנלים מסוג שונה בגדלים שונים של אותו דגם. מעבר לזה, יש לי הרושם שככל שאתה עולה בגודל המסך יש יותר סיכוי לבעיות אחידות, זליגת אור בקצוות, וכו', אבל אולי זה לא מטריד את רוב האנשים. זה פחות משנה לצפיה שאינה בחושך.