איפה אני מוצא Q7 למכירה? ועם ההנחה של חנוכה?
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
ב 7 ימים יש פרסום על מבצע בשקם אלקטריק - שהמחירים של הפלזמות/ LCD ללא מע"מ.
כתוב ש Q7 50" עולה 19390 ב 10 תש'
לא כתוב כמה ה 42"
אבל יש עוד TV במבצע...
כתוב ש Q7 50" עולה 19390 ב 10 תש'
לא כתוב כמה ה 42"
אבל יש עוד TV במבצע...
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
יש לי שאלה
לפני כמה זמן שרציתי לקנות טלויזיה וראיתי טלויזית SAMSUNG בתצוגה אז שאלתי את המוכר כמה היא עולה וזה והוא אמר שאם כבר אני משקיע כדאי לקחת סוני למה SAMSUNG לא מחזיקות הרבה זמן... והבעיה היא שאני אם אני קונה זה לעוד איזה 15 שנה... אפילו יותר... מה אתם אומרים SAMSUNG באמת ככה לא אמינה כמו שהמוכר אמר?
זה שהיא מצוינת באיכות אני יודע... אבל מה בדבר האמינות לאורך זמן? היא מחזיקה?
יענו אני לא אצטרך כל הזמן לתקן אותה? ועוד שאלה... מישהו אמר לי שפלזמות עובדות על גז או משהו כזה ושצריך כל כמה שנים להחליף... עכשיו דבר ראשון... זה נכון? דבר שני כל כמה זמן אם בכלל צריך להחליף?
יענו אני לא אצטרך כל הזמן לתקן אותה? ועוד שאלה... מישהו אמר לי שפלזמות עובדות על גז או משהו כזה ושצריך כל כמה שנים להחליף... עכשיו דבר ראשון... זה נכון? דבר שני כל כמה זמן אם בכלל צריך להחליף?
טחחח בהתחלה כשקראתי את התגובה שלך התחלתי לצחוק.... חחח
אני הולך יום ראשון לשקם אלקטריק אבל הבעיה היא שאולי לא יהיה להם בתצוגה את ה42... ואני לא רוצה לקנות 50...
בכל מקרה אם לא יהיה להם בתצוגה אני אלך לשקם אחר... חוץ מזה מה לגבי השאלה השניה שלי?
אני הולך יום ראשון לשקם אלקטריק אבל הבעיה היא שאולי לא יהיה להם בתצוגה את ה42... ואני לא רוצה לקנות 50...
בכל מקרה אם לא יהיה להם בתצוגה אני אלך לשקם אחר... חוץ מזה מה לגבי השאלה השניה שלי?
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
מה שאולי פחות מצחיק זה שבתור חבר חדש היית יכול לפחות לטרוח ולקרוא את ה*עצות למעוניינים לרכוש מסך "דק"* שמופיע ישר בהתחלה
באמת? כי תכלס עשיתי ת'קטע של המע''מ לגבי ה42 בשקם אלקטריק... לפי מה שהבנתי זה 17 אחוז... אז המחיר אמור לצאת בסביבות 11 וחצי עם תשלומים... אז ביום ראשון אני אשאל אותם בקשר למזומן אם הם מסכימים להוריד ל10 וחצי או קצת פחות מ11 כי תכלס הם יותר אמינים מחנות בת''א
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
קודם כל מע"מ זה לא 17% אלא 15.5%.
דבר שני מומלץ לבדוק אם זה היבואן הרישמי - נדמה סם לין
דבר אחרון ראיתי את זה במוסף 7 ימים.
11.5 זה מחיר נהדר אם זה באמת של היבואן
בהצלחה
דבר שני מומלץ לבדוק אם זה היבואן הרישמי - נדמה סם לין
דבר אחרון ראיתי את זה במוסף 7 ימים.
11.5 זה מחיר נהדר אם זה באמת של היבואן
בהצלחה
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
המממ היבואן
היבואן זה לא אלמ? דרך אגב 11.5K זה באמת מחיר מצוין?
ו3 שנים אחריות זה על הכול? יענו גם אם פתאום המסך לא עובד? ועוד שאלה לאלה שיש להם ת'מסך שמעתי שהמסך יכול לעשות עידכון לFIRMWARE... עכשיו זה באמת כזה נחוץ? כאילו זה משפר איזה משהו במסך?
ו3 שנים אחריות זה על הכול? יענו גם אם פתאום המסך לא עובד? ועוד שאלה לאלה שיש להם ת'מסך שמעתי שהמסך יכול לעשות עידכון לFIRMWARE... עכשיו זה באמת כזה נחוץ? כאילו זה משפר איזה משהו במסך?