מילה טובה ל "יעל פתרונות משולבים", חברת שירות של DELL (מחלקת מחשבים ני
-
JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מחשב האישי שלי DELL INSPIRON הפסיק לעבוד ביום שישי האחרון כאשר נשאר חודש לסיום תקופת אחריות בת 3 שנים.
לאחר בדיקת קטנה שלי ושל הטכנאי מחשבים שלי שלא הניבה תוצאות התקשרתי לשירות ביום ראשון בבוקר, קבעתי ביקור טכנאי להיום בצהריים משעה 14:00 עד 18:00...
בשעה 13:00 התקשר הטכנאי שאל אם הוא יכול להגיע.
אישרתי לו הגעה ולאחר כ10 דק' הוא הגיע, החליף לוח אם ותוך 20 דקות המחשב חזר לחיים.
כל הכבוד על השירות של "יעל פתרונות משולבים" כחלק מקבוצת "יעל תוכנה" שהם גם בין היתר לקוחות שלי.
המשך יום נעים.
לאחר בדיקת קטנה שלי ושל הטכנאי מחשבים שלי שלא הניבה תוצאות התקשרתי לשירות ביום ראשון בבוקר, קבעתי ביקור טכנאי להיום בצהריים משעה 14:00 עד 18:00...
בשעה 13:00 התקשר הטכנאי שאל אם הוא יכול להגיע.
אישרתי לו הגעה ולאחר כ10 דק' הוא הגיע, החליף לוח אם ותוך 20 דקות המחשב חזר לחיים.
כל הכבוד על השירות של "יעל פתרונות משולבים" כחלק מקבוצת "יעל תוכנה" שהם גם בין היתר לקוחות שלי.
המשך יום נעים.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני חושב שאפשר לקחת את זה לכיוון אחר: זה יוצר פרסום חיובי בפלטפורמה טובה. שאחרים גם יקחו לעצמם לעשות תחרות מי נותן שירות טוב יותר.
אני מסכים עם הנקודה שהועלתה על ידי toxin ו mp3lll,', אבל עדיין עושה טוב לקרוא דברים כאלו פעם בכמה זמן.
אני מסכים עם הנקודה שהועלתה על ידי toxin ו mp3lll,', אבל עדיין עושה טוב לקרוא דברים כאלו פעם בכמה זמן.
Vocare Ad Regnum
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זה בדיוק כמו שהולכי רגל בישראל מסמנים לך תודה על זה שאתה עוצר להם במעבר חצייה למרות שאתה מחויב לעשות כך לפי החוק.
בכל זאת אני חושב שכדאי שיהיו גם איזכורים לנותני שירות טובים - במיוחד לאור העובדה שזה דבר לא מספיק נפוץ בארץ
בכל זאת אני חושב שכדאי שיהיו גם איזכורים לנותני שירות טובים - במיוחד לאור העובדה שזה דבר לא מספיק נפוץ בארץ
ל-DELL יש לא מעט מעבדות שירות וגם אני הצטרכתי לפני הרבה שנים (6-7) להשתמש בשירות הזה.oris74 כתב:זה בדיוק כמו שהולכי רגל בישראל מסמנים לך תודה על זה שאתה עוצר להם במעבר חצייה למרות שאתה מחויב לעשות כך לפי החוק.
בכל זאת אני חושב שכדאי שיהיו גם איזכורים לנותני שירות טובים - במיוחד לאור העובדה שזה דבר לא מספיק נפוץ בארץ...
רכשתי מסך 22' ש"ריצד" נסעתי לאחת המעבדות לאחר תיאום איתם. למחרת כבר הודיעו לי לבוא ולקחת מסך אחר (אותו דגם , אותו איכות)
נהניתי לקבל מהם את השירות.
אגב לעסק שלי רכשתי לא מעט ניידים של DELL ,לנובו , HP , IBM (הישנים והטובים) . בינתיים ה-DELL שרכשתי הם הכי אמינים.
אגב URIS - לגבי הערת המעבר חציה
נהג לא מחויב לעצור להולך רגל שעומד במעבר חציה. אם הולך הרגל התחיל לחצות אז חייב הנהג לעצור.
כשנהג מתקרב למעבר חצייה הוא מחוייב להאט את נסיעתו ולשים לב .
אבל יותר מפחיד זה כשאתה עוצר במעבר חציה להולך רגל והרכב שמשמאלך ממשיך לנסוע - סכנת נפשות .
·לא מדוייק. בפרשנות המעשית לחוק אין חובה לעצור עבור הולך רגל שאולי מתכוון לחצות (גם אם אתה בטוח שהוא מעוניין לעשות זאת). יש חובה לנהוג בזהירות למקרה שהוא יחליט לחצות, ובמידה והחל לחצות בפועל (אפילו אם רק הוריד רגל אחת לכביש), יש כבר חובה לעצור.oris74 כתב:זה בדיוק כמו שהולכי רגל בישראל מסמנים לך תודה על זה שאתה עוצר להם במעבר חצייה למרות שאתה מחויב לעשות כך לפי החוק.
בכל זאת אני חושב שכדאי שיהיו גם איזכורים לנותני שירות טובים - במיוחד לאור העובדה שזה דבר לא מספיק נפוץ בארץ...
לכן, עצירה עבור הולך רגל שטרם החל חצייה היא בהחלט מחווה, שיש אגב לעשותה בזהירות, על מנת למנוע התנגשות בך מאחור או חלילה דריסה של הולך הרגל ע"י רכב בנתיב השני (אם יש שני נתיבים לאותו כיוון כמובן).
ואני בהחלט מסכים עם החלק השני של דבריך, ולא רק במילים. מבחינתי, חוויית שירות טובה הופכת את היבואן/יצרן למועדף אוטומטית על פני האחרים, וההיפך - חוויית שירות אחת גרועה תפסול מבחינתי את נותן השירות לעד.
כך, לעולם לא ארכוש מוצרים של יבואני הטלוויזיה של סמסונג ושל יבואני המוצרים הלבנים של LG, ותמיד אתן עדיפות למוצרים של BSH ולוג'יטק.
את מה שחסכו עליי נותני השירות הרעים, הם כבר הפסידו מזמן (רק ממני ומהקרובים לי) ואת מה ש"שילמו" נותני השירות הטובים, הם גם כבר הרוויחו מזמן בחזרה.
לצערי, רוב הציבור בישראל הרבה יותר מוכוון מחיר מאשר שירות, ולכן אנחנו ממשיכים לראות מכירות שיא של יבואנים בעייתיים.