מחפש המלצה לסטרימר שמריץ Popcorn Time
שלום לכולם,
אני מחפש סטרימר שמריץ טוב את Popcorn Time ופשוט מאוד להפעלה.
הסטרימר הוא עבור הורי וחשוב שיהיה קל להפעלה.
קראתי את השרשורים בפורום ועדיין לא הצלחתי להבין מה כדאי לי לקנות(Amazon FireTV? ChromeCast? Nexus Player? משהו אחר?)
אשמח אם תעזרו לי.
תודה רבה.
אני מחפש סטרימר שמריץ טוב את Popcorn Time ופשוט מאוד להפעלה.
הסטרימר הוא עבור הורי וחשוב שיהיה קל להפעלה.
קראתי את השרשורים בפורום ועדיין לא הצלחתי להבין מה כדאי לי לקנות(Amazon FireTV? ChromeCast? Nexus Player? משהו אחר?)
אשמח אם תעזרו לי.
תודה רבה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
עד כמה שידוע לי, אף אחד מהם לא מריץ את גירסאות הלינוקס של popcorn time.
כרגע ההמלצה היא ללכת על מיני PC מבוסס מעבד אינטל X86 (מעבד "רגיל") כמו ה-NUC N2820, זוטק CI320 או מחשב של eGlobal (מבוסס מעבד אינטל 1037U, למשל). המחיר - באזור ה-700-1100 ש"ח.
כרגע ההמלצה היא ללכת על מיני PC מבוסס מעבד אינטל X86 (מעבד "רגיל") כמו ה-NUC N2820, זוטק CI320 או מחשב של eGlobal (מבוסס מעבד אינטל 1037U, למשל). המחיר - באזור ה-700-1100 ש"ח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
לא ידעתי שיש להם גירסת אנדרואיד.
אם כך, ייתכן שזה יעבוד על המוצרים הזולים יותר שהזכרת.
עוד מוצר שכדאי מאוד לשקול - CuBox, שגם נמכר עכשיו במבצע לחברי האתר.
אם כך, ייתכן שזה יעבוד על המוצרים הזולים יותר שהזכרת.
עוד מוצר שכדאי מאוד לשקול - CuBox, שגם נמכר עכשיו במבצע לחברי האתר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
לפי XDE ה-popcorn time רץ חלק על amazon fire tv
רק הבעיה היחידה שבשונה מ-XBMC הוא לא יודע לעבוד עם השלט שמגיע עם ה-amazon ולכן צריך להשתמש במקלדת ועכבר
אם הורייך גם רוצים לגלוש אז פיירפוקס בטא יעשה את העבודה עם האמזון וגם בו צריך מקלדת ועכבר.. יש דגם של לוג'יטק מומלץ K400
רק הבעיה היחידה שבשונה מ-XBMC הוא לא יודע לעבוד עם השלט שמגיע עם ה-amazon ולכן צריך להשתמש במקלדת ועכבר
אם הורייך גם רוצים לגלוש אז פיירפוקס בטא יעשה את העבודה עם האמזון וגם בו צריך מקלדת ועכבר.. יש דגם של לוג'יטק מומלץ K400
שווה לנסות להשיג גוגל כרומקאסט ב 35 דולר ולעשות קאסט מהפופקורן טיים ממחשב או ממכשיר נייד
הצלחתי לראות סרט כך ממחשב נייד
אבל זה היה אצל חבר ולא זוכר בדיוק איזה אינטרנט יש לו ועוד כמה פרטים טכניים
בפופקורן טיים אגב אני מצליח לראות סרטים |(ושוב זה לא ממש משנה מה הסטאפ) אבל סדרות תמיד נתקע ואי אפשר להתחיל/להמשיך מנקודה מסוימת אז השאלה מה בדקת בדיוק
אבל זה היה אצל חבר ולא זוכר בדיוק איזה אינטרנט יש לו ועוד כמה פרטים טכניים
בפופקורן טיים אגב אני מצליח לראות סרטים |(ושוב זה לא ממש משנה מה הסטאפ) אבל סדרות תמיד נתקע ואי אפשר להתחיל/להמשיך מנקודה מסוימת אז השאלה מה בדקת בדיוק
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46390
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
הפשטות של הנושא. לא כל האוכלוסיה יודעת להתעסק עם הורדות, אבל מישהו שיגיע ויגדיר חד פעמית Popcorn Time, נשמע הרבה יותר מעשי.
אנשים יעדיפו להתפשר על איכות לטובת נוחות.
אנשים יעדיפו להתפשר על איכות לטובת נוחות.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
כנראה שאתה צודק, זיו. רוב הסרטים למשל בפופקורן הם של YIFY שזו אחת הקבוצות הקידוד הגרועות ברשת כיום וזו הפשרה על האיכות. אני מתאר לעצמי שמי שיש לו כאן מערכת סאונד/וידאו רצינית בבית, מתעסק עם הורדות איכותיות של סרטים וסדרות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46390
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
ההבדלים ביו קבוצות הקידוד בלתי נראים לעין לרוב האוכלוסיה, אני מדבר על פשרות עוד יותר גדולות באיכות בשל השימוש בתכנים מקוונים.
כל התוספים הפופולרים שרצים בפורום צפייה ישירה, מעניקים חוויה מאוד נוחה לשימוש ומגוונת מבחינת התכנים וכל הכבוד לצוות המצומצם שמתחזק אותם לטובת הקהילה, אך על מנת להציג וידאו ללא קיטועים, קצב הנתונים בשירותים הללו נמוך ולכן האיכות גם כן. חברי הפורום אשר מתחזקים את התוספים לא אחראים לאיכות הוידאו.
מצד אחד קיבלנו חבילות עצומות של תכנים מקוונים, ערוצי ספורט, ערוצי ילדים, ערוצים זרים ואינספור ערוצים נוספים בכל ז'אנר וטעם, מצד שני - הנוחות הזאת מגיעה עם פשרה באיכות אשר מקובלת על רבים.
חוסר היציבות של Popcorn Time איננו מושך אותי אפילו להמליץ עליו בתור פתרון כלשהו.
כל התוספים הפופולרים שרצים בפורום צפייה ישירה, מעניקים חוויה מאוד נוחה לשימוש ומגוונת מבחינת התכנים וכל הכבוד לצוות המצומצם שמתחזק אותם לטובת הקהילה, אך על מנת להציג וידאו ללא קיטועים, קצב הנתונים בשירותים הללו נמוך ולכן האיכות גם כן. חברי הפורום אשר מתחזקים את התוספים לא אחראים לאיכות הוידאו.
מצד אחד קיבלנו חבילות עצומות של תכנים מקוונים, ערוצי ספורט, ערוצי ילדים, ערוצים זרים ואינספור ערוצים נוספים בכל ז'אנר וטעם, מצד שני - הנוחות הזאת מגיעה עם פשרה באיכות אשר מקובלת על רבים.
חוסר היציבות של Popcorn Time איננו מושך אותי אפילו להמליץ עליו בתור פתרון כלשהו.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
זה שאין הבדלים בקידודים תלוי ב SETUP שיש לך בבית. על מסכים קטנים למשל, אני מסכים שקשה להבדיל בין האיכויות אבל עם TV מעל 60 אינץ או מקרנים יש הבדל גדול. אין מה להשוות קידוד של 1080P מקבוצת YIFY ששוקל אולי 2.5 גיגה ל REMUX ששוקל 20 גיגה.
כנ"ל לגבי האודיו. כל הקידודים בסטרימינג לא קרובים אפילו לתת את המינימום. אני מתאר לעצמי שרובם AC3 או משהו דומה.
כנ"ל לגבי האודיו. כל הקידודים בסטרימינג לא קרובים אפילו לתת את המינימום. אני מתאר לעצמי שרובם AC3 או משהו דומה.
אני צורך כתוביות באנגליתAviBiton כתב:עוד בעיה עם שילוב של פופקורן טיים וכרומקאסט היא בעיית התרגום בעברית.
כאשר עובדים עם קאסט, התרגום לא מוצג כמו שצריך, רק סימנים ורווחים.
בדיוק כפי שהוא מוצג באפליקציית האנדרואיד....
אגב אני מאמין גדול בכרומקאסט - החודש הצטרף ה NBA LEAGUE PASS
עם ה PLEX ואיתו אפשר לעשות דברים יפים
·