אחרי שקראתי רבות בנושא, אני מוכרח להודות שאני לא לגמרי מבין איך זה עובד, ואשמח לקבל עצות:
מה הדרישות להקרנת תכני HDTV ממחשב לטלוויזית LCD?
יש לי טלוויזיה של Sharp 32'' שמוגדרת כ- HD Ready. אני מבין שטלוויזיה זאת מותאמת להקרנת 720p בלבד, נכון?
ב- TV ישנה כניסת HDMI. חשבתי לקנות כבל DVI - HDMI על מנת לחבר את המחשב ל- TV.
אם הבנתי נכון, זה אמור להספיק להקרנת HDTV מהמחשב ב- TV.
אבל, לפי הספר של ה- TV ה- PC Compatibility chart מראה שהרזולוציה הכי גבוהה מהמחשב היא 1024X768. האם זה אומר שבפועל לא אוכל לראות ב- HDTV מהמחשב?
כרטיס המסך הנוכחי שלי, Radeon 9600 גם לא מראה רזולוציה גבוהה מזאת עבור המסך המשני (ה- TV). אני אמור לקבל שבוע הבא מחשב חזק יותר עם כרטיס Radeon X1600. האם זה אמור לפתור את הבעיה?
האם ניתן לראות תכני HDTV באמצעות החיבור הנוכחי שלי בין המחשב לטלוויזיה - S-Video?
תודה מראש
עדי
הקרנת HDTV ממחשב לטלוויזית LCD
S-video לא תומך ברזולוציות גבוהות.
ההערה של הטלוויזיה על כניסת ה-PC מתייחסת לכניסת ה-VGA האנלוגית.
כניסת ה-HDMI דיגיטלית ואמורה לתמוך גם ב- 1080*1920.
כל כרטיס מודרני יכול להגיע לרזולוציות האלה אלא אם מנגנים סרט בקידוד "כבד" - אז כבר צריך מפרט חזק במיוחד.
וודא שהטלוויזיה וכרטיס המסך מתואמים מבחינת HDCP - אם הטלוויזיה דורשת HDCP אז הכרטיס חייב לדעת לספק את הקידוד הזה אחרת לא יעבוד...
ההערה של הטלוויזיה על כניסת ה-PC מתייחסת לכניסת ה-VGA האנלוגית.
כניסת ה-HDMI דיגיטלית ואמורה לתמוך גם ב- 1080*1920.
כל כרטיס מודרני יכול להגיע לרזולוציות האלה אלא אם מנגנים סרט בקידוד "כבד" - אז כבר צריך מפרט חזק במיוחד.
וודא שהטלוויזיה וכרטיס המסך מתואמים מבחינת HDCP - אם הטלוויזיה דורשת HDCP אז הכרטיס חייב לדעת לספק את הקידוד הזה אחרת לא יעבוד...
תודה על התגובה. הרזולוציה של ה- TV היא 1366X768. משיטוט בפורום אני מבין שאני אוכל להציג עליה גם 1080i אבל יהיה downscaling?
לגבי HDCP, אני מבין שזה רלוונטי רק עם התכנים משתמשים ב- HDCP, לא? אם זה תוכן חופשי אז זה לא אמור לשנות אם הטלוויזיה תומכת בזה והכרטיס מסך לא?
הטלוויזיה משתמשת ב- HDCP וה- Radeon מוגדרת כ- HDCP Ready, למרות שהכרטיס שאני אקבל הוא של GEcube, אז אני לא ממש בטוח מה יהיה שם.
לגבי HDCP, אני מבין שזה רלוונטי רק עם התכנים משתמשים ב- HDCP, לא? אם זה תוכן חופשי אז זה לא אמור לשנות אם הטלוויזיה תומכת בזה והכרטיס מסך לא?
הטלוויזיה משתמשת ב- HDCP וה- Radeon מוגדרת כ- HDCP Ready, למרות שהכרטיס שאני אקבל הוא של GEcube, אז אני לא ממש בטוח מה יהיה שם.