Ascaso Basic + iMini - שאלות של מתחיל

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #41 

אין תרמוסטט בארץ בזול? זה אמור להיות משהו סטנדרטי.
ב 1000 הייתי קונה גאג'ה פיור ביד 2 או משהו דומה
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

PavelSimonovsky
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #42 

@דבוטאנט
אני הצלחתי למוצע רק מספר קטלוגי של אסקסו - של תרמוסטט הזה... אם חייתי יודעה חברת יצרן ומספר קטלוגי של יצרן - בטח זה חייה עולה עשירית

itamars2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2551
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #43 

@PavelSimonovsky
·חיפשת אצל חנויות החלפים בשרשור אתרי הרכישה?

td2w2 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #44 

מצחיק שהשרשור הוקפץ אחרי שנתיים+

בדיוק קראתי מספר תגובות בשרשורים אחרים לגבי בעיות עם המכונה. אני אחרי שנתיים וחצי כמעט עם הAscaso Basic, משתמש בפילטר רזין ובריטה. יצא לי לנקות את המכונה עם איזה חומר נגד אבנית פעם אחת (סתם לצורך מניעה, לא הייתה בעיה מסויימת).

עד לפני כמה ימים הייתי מאוד מרוצה, הייתי אומר שהכל תלוי בסוג הקפה וטריותו, וגם בכמות ששמים בפורטפילטר. אני מתעצל להשתמש במשקל ולמדוד כל פעם לכן לקח לי קצת זמן להתרגל, לרוב הקפה היה יוצא מעולה. (בעיקר ב4-5 ימים הראשונים אחרי הקנייה של הפולים, יש הבדל משמעותי אחרי זה).

בכל אופן, בימים האחרונים אני לא מצליח להוציא שוט נורמלי, למים לוקח 30-40 שניות לזרום החוצה (הרבה יותר מהרגיל) ואפילו ללא קפה בכלל המים זרמו מאוד מאוד לאט. לדעתי אין בעיה בגוף חימום כי המכונה, הידית והכל מרגיש רגיל מבחינת החום.

אני לא זוכר איפה קראתי, לדעתי באיזה פורום באנגלית, אבל היה כתוב שלפעמים מצטברים מים ביציאה למקציף, והם חוסמים את זרימת המים לפורטפילטר. אני לא משתמש בכלל במקציף (אולי פעמיים מאז שיש לי את המכונה) אז זה היה נשמע מעט תמוה, אבל באמת אחרי שהוצאתי קצת מים וקצת אדים מהמקציף הזרימה השתפרה.

עוד לא ניסיתי להכין מאז קפה אבל נראה שיש שיפור באמת. למי שיש בעיה עם קצב זרימת המים אני ממליץ לנסות לפני שניגשים לתיקונים יקרים.

td2w2 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #45 

טוב, לצערי הבעיה לא נעלמת.
נראה שזרימת המים מאוד חלשה, גם ללא קפה ואפילו ללא סלסלה.. (כמה טיפות בכל שנייה. לדעתי פעם הזרם היה קצת יותר חזק מזה)

מישהו יודע מה זה אומר? קשור למשאבה אולי?

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”