הזמנה מהאתר handtec
- עזי
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
לא יודע לגבי הטלפונים שאתה רוצה להזמין. תבדוק את המחיר כולל המשלוח (לאחר הורדת המע"מ הבריטי) וכמה תאלץ להוסיף אם יתפס במכס ורק אז תשווה למחיר ולנוחות שבקנייה בארץ.
אני בדקתי לגבי טלפון אחר וגם אם הוא היה נתפס במכס, עדיין היה עולה לי פחות מקנייה בארץ. שתי קניות שביצעתי מהם עברו חלק בדואר והחיסכון היה גדול אף יותר.
אני בדקתי לגבי טלפון אחר וגם אם הוא היה נתפס במכס, עדיין היה עולה לי פחות מקנייה בארץ. שתי קניות שביצעתי מהם עברו חלק בדואר והחיסכון היה גדול אף יותר.
- עזי
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
המס הישראלי הכולל על רכישת טלפון סלולרי בחו"ל הוא 35.7% על המחיר כולל המשלוח.
אני רכשתי מהם Moto G ונקסוס 5. אני לא יודע אם זה יתרון לגבי המכס, אבל החבילות שלהם הגיעו ארוזות עם המון "פצפצים" ולא נראו כמו חבילה שמכילה טלפון סלולרי.
אני רכשתי מהם Moto G ונקסוס 5. אני לא יודע אם זה יתרון לגבי המכס, אבל החבילות שלהם הגיעו ארוזות עם המון "פצפצים" ולא נראו כמו חבילה שמכילה טלפון סלולרי.
יעבוד בישראל על רשת פלאפון? אחלה מחיר בלי המס של בריטניה http://www.handtec.co.uk/lg-g3-16gb-tit ... 6netn.html
אני שוקל להזמין כי אמרת שהזמנת שניים ושניהם לא נתפסו במכס ושזה נראה גם לא כמו מכשיר טלפון.
אני שוקל להזמין כי אמרת שהזמנת שניים ושניהם לא נתפסו במכס ושזה נראה גם לא כמו מכשיר טלפון.