שלום , רכשנו טלויזיה SONY 65W955 צריך עזרה בכתוביות
-
DanielHamoy
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עד היום בכל הבית יש לנו את ה LG SMART TV והכל רץ מעולה דרך התוכנת סטרים PLEX MEDIA SERVER
עכשיו הבעייה שבסוני הוא כן למעשה מזהה את הPLEX והסרטים . (הוא גם מריץ אותם מעולה)
אבל אין לי כתוביות בעברית , לא מבין למה רק באנגלית יש לי שם אופציה , כל התפריט בעברית.
אולי מישהו יוכל לעזור לי?
הדגם -
http://www.isfar.co.il/?CategoryID=673&ArticleID=2398
תודה
עכשיו הבעייה שבסוני הוא כן למעשה מזהה את הPLEX והסרטים . (הוא גם מריץ אותם מעולה)
אבל אין לי כתוביות בעברית , לא מבין למה רק באנגלית יש לי שם אופציה , כל התפריט בעברית.
אולי מישהו יוכל לעזור לי?
הדגם -
http://www.isfar.co.il/?CategoryID=673&ArticleID=2398
תודה
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
היי
תחליף את PLEX ב SERVIO
ותגדיר את הכתוביות HEB
בהצלחה =]
תחליף את PLEX ב SERVIO
ותגדיר את הכתוביות HEB
בהצלחה =]
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
זה ה"טריק" לכתוביות בעברית במסכי סוני?
כי אצלי ב- LG לדוגמא, אמרו לי להוסיף את ה- HEB לכתוביות מה שגרם למסך לא לזהות אותן בכלל.
(בלי heb הכתוביות עולות, אבל יישור הפיסוק לשמאל ולא לימין)
כי אצלי ב- LG לדוגמא, אמרו לי להוסיף את ה- HEB לכתוביות מה שגרם למסך לא לזהות אותן בכלל.
(בלי heb הכתוביות עולות, אבל יישור הפיסוק לשמאל ולא לימין)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
פעם ראשונה אני שומע על שתי השיטות האלה
בדקתי עכשיו בסוני W828 (גם להגדיר HEB בSERVIIO וגם לשנות שם הקובץ) לא עובד
עד כמה שאני יודע מסכי סוני לא תומכים בכתוביות דרך DLNA, כותבים את זה בכל מקום
כשמפעלים קובץ אין בכלל אופציות לכתוביות, זה לא שזה ג'יבריש או משהו. פשוט מראה שאין כתוביות
בדקתי עכשיו בסוני W828 (גם להגדיר HEB בSERVIIO וגם לשנות שם הקובץ) לא עובד
עד כמה שאני יודע מסכי סוני לא תומכים בכתוביות דרך DLNA, כותבים את זה בכל מקום
כשמפעלים קובץ אין בכלל אופציות לכתוביות, זה לא שזה ג'יבריש או משהו. פשוט מראה שאין כתוביות
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

במקרה הספציפי הזה של הזרמה של DLNA ברשת הביתית עם מסכי סוני מחייב שימוש בתוכנה חיצונית כמו PLEX או SERVIO
אבל כדי לקבל תמיכה בDLNA כולל כתוביות חייבים את SERVIO ספציפית שיודע להשתיל את הקובץ הנפרד בזמן אמת ולשלוח אותם כיחידה אחת...
המערכת שלהם בכל נושא השיתוף מאוד יציבה ומלאה פיצ'רים מעניינים נוספים
אבל כדי לקבל תמיכה בDLNA כולל כתוביות חייבים את SERVIO ספציפית שיודע להשתיל את הקובץ הנפרד בזמן אמת ולשלוח אותם כיחידה אחת...
המערכת שלהם בכל נושא השיתוף מאוד יציבה ומלאה פיצ'רים מעניינים נוספים
בדקתי הרגע שוב ובאמת עדכנו כנראה SERVIIO ועכשיו יש כתוביות. הבעיה רק שכשמריצים סרט קדימה הכל נתקע
עדיין עדיף להשתמש בMKVmerge שאיתו הכל עובד פיקס
אולי עם פלקס זה אחרת, אני אבדוק איזה יום. פשוט לא אוהב את פלקס אז מבחינתי עדיף כבר להצמיד עם MKVmerge
זה מה שעשיתי בSERVIIO
[img2=600x441]http://img540.imageshack.us/img540/7084/ym8dZV.jpg[/img2]
אולי עם פלקס זה אחרת, אני אבדוק איזה יום. פשוט לא אוהב את פלקס אז מבחינתי עדיף כבר להצמיד עם MKVmerge
זה מה שעשיתי בSERVIIO
[img2=600x441]http://img540.imageshack.us/img540/7084/ym8dZV.jpg[/img2]
-
DanielHamoy
- חבר שרק התחיל

חזרתי רק עכשיו מהעבודה , אני מחר אנסה והעדכן
תודה רבה!!
תודה רבה!!
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

היי
ראיתי את התגובה שלך לגבי הSERVIO
אם הוא נתקע לך בהרצה קדימה זה כבר עניין של רשת בבית
אני ממליץ בחום במידה ואתה משתמש בראוטר של בזק - להחליף אותו - תשתמש בראוטר שלהם כמודם בלבד
כבה את יכולת הWIFI שלו
ורכוש ראוטר איכותי יותר בסגנון של LINKSYS או אסוס ותן להם לנהל לך את הרשת האלחוטית בבית
במידה והראוטר קרוב למסך עדיף כמובן לחבר כבל רשת פיזי מהראוטר למסך ישירות
אם זה עדיין לא מספק אותך - אז כנראה שהשדרוג הבא יהיה סטרימר ייעודי להזרמת סרטים ברשת הביתית
בהצלחה
ראיתי את התגובה שלך לגבי הSERVIO
אם הוא נתקע לך בהרצה קדימה זה כבר עניין של רשת בבית
אני ממליץ בחום במידה ואתה משתמש בראוטר של בזק - להחליף אותו - תשתמש בראוטר שלהם כמודם בלבד
כבה את יכולת הWIFI שלו
ורכוש ראוטר איכותי יותר בסגנון של LINKSYS או אסוס ותן להם לנהל לך את הרשת האלחוטית בבית
במידה והראוטר קרוב למסך עדיף כמובן לחבר כבל רשת פיזי מהראוטר למסך ישירות
אם זה עדיין לא מספק אותך - אז כנראה שהשדרוג הבא יהיה סטרימר ייעודי להזרמת סרטים ברשת הביתית
בהצלחה
תודה אבל אין לי באמת צורך בזה ורק רציתי לבדוק אם זה באמת עובד עם כתוביות דרך סרביו. אין שום בעיה אצלי ברשת ביתית ואני גם מחובר מיום שקיבלתי את המסך עם כבל רשת גם למחשב וגם למסך של סוני(לא בwifi). הכל עובד מעולה ובלי שום תקיעות ורק כשהגדרתי כתוביות דרך סרביו זה נתקע. קראתי גם בכמה פורומים שנתקע ככה בסוני. דרך אגב מקודם כשבדקתי בפעם ראשונה כתבתי שלא עובד ולא שמתי לב שהיו אותם הגדרות אז בהתחלה לא הבנתי מה הבעיה כי הרי בסוף זה כן עבד, אז הבעיה הייתה שהפעלתי סדרה שהיא לא בmkv אלא בavi (שגם תמיד עבדה לי בלי בעיה דרך dlna של סוני) אז מסתבר שאם ההגדרה הזאת של כתוביות מופעלת בסרביו, avi בכלל לא עובד
-
DanielHamoy
- חבר שרק התחיל

טוב אחרי הבדיקות השיטה התוספת HEB בסוף לא עוזרת. הוא אומר שאין כתוביות.scsa כתב:בדקתי הרגע שוב ובאמת עדכנו כנראה SERVIIO ועכשיו יש כתוביות. הבעיה רק שכשמריצים סרט קדימה הכל נתקע
זה מה שעשיתי בSERVIIO
[img2=600x441]http://img540.imageshack.us/img540/7084/ym8dZV.jpg[/img2]...
עכשיו הSERVIIO כן נתמך בסוני ואפילו מציג את התמונות של הסרטים (מה שהפלקס לא) אבל אני עוד לא מבין בתוכנה והוא לא מראה לי תרגום גם ב LG וגם בסוני אפשר הסבר ?
·
-
DanielHamoy
- חבר שרק התחיל

אני שוקל לרכוש את ה MINIX NEO X8 ולפתור את כל הבלאגן הזה.