ישהו שמע או התנסה עם Imp?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
boazzz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי,

מישהו שמע או התנסה עם Imp? מדובר במחשב קומפקטי וזול.

הנה כתבה טרייה מהיום (כולל סרטון קצר שמציג את המיזם).

אני בדיוק בחיפושים אחרי סטרימר נורמלי, אחרי ששרפתי את ה-sidewinder הישן והטוב שלי. לצערי קניתי Xtreamer 4 (מבוסס האנדרויד) והוא מוצר גרוע לטעמי. לא ברור לי איך שיחררו מוצר עם ממשק משתמש גרוע כזה ובאגים בלי סוף, כולל ב- XBMC שעליו. למזלי יכולתי לתת אותו לקרובה שהוא התאים לה.

ברור שהיום אפשר כבר להשיג מחשבים שמסוגלים לנגן סרטים אבל להיות כבר מחשבים של ממש מעבר לכך, ונראה שזה מחשב שכזה. אגב, בתור משתמש לינוקס משנת 1996, הדבר האחרון שמטריד אותי בו זו מערכת ההפעלה :-)

החומרה עושה רושם טוב. אני לא צריך לנגן סרטי תלת מימד (אם בכלל אגיע לזה אי פעם - כבר אוכל לקנות מכשיר אחר עד אז). נכון לעכשיו אני צריך רק נגן HD ועם זה מגיע עם מחשב לכל דבר ועניין עוד יותר טוב. מפרט החומרה.

מה אתם אומרים?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46353
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5074 פעמים

שליחה #2 

המחשב המדובר לא אופטימלי עבור שימוש כ- HTPC אשר דורש פענוח בחומרה ותוכנה ייעודית לכך. ה- CuBox-i עליו דיברנו רבות סביר להניח שיעניק פתרון טוב יותר. גם יש זוג מודעות שלו בלוחות, אז זה פתרון זול יחסית, גמיש מבחינת תוכנה והכי חשוב - מוכח כבר.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #3 

_אור_
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6
נתן תודות: 0

יש מוצר ויש מוצר

שליחה #4 

ראשית אבקש לציין - חס וחלילה לא מזלזל ב - CuBox. מכשיר נחמד מאוד שאני בטוח שיעבוד אחלה.

לגבי imp, זהו מחשב לפני שהוא מדיה סנטר ונותן פתרון הרבה יותר כולל מאשר קופסא לשים ליד הטלויזיה. תבדקו בדף הקמפיין באינדיגוגו - סטרימר ומדיה סנטר זה חלק קטן ממה שהוא מציע. לגבי הרצת Kodi / XBMC, החברה מפתחת GUI חדש (ממשק עיצובי חדש) כשKodi הוא הבסיס שלה. מי שמכיר את Kodi יודע שיש כל כך הרבה יכולות עם עיצוב ממשק שממש לא מעביר את היכולות האלה וחבל. אימפ לוקח את הבסיס החזק הזה ומעצב אותו מחדש - משאיר את מה שרוצים ומוציא את מה שלא רוצים ואת הכל עושה נגיש, ברור ויפה.

אז למעשה ההערה שלי היא - חברים יש המון קופסאות שמשמשות כמדיה סנטר. מחשב לכל דבר, שמשלב בתוכו את היכולות האלה, מונגשות ומעוצבות, זה אימפ.

עוד דבר קטן, תחשבו טוב מה חברת אפל עשתה בעצם לטלפונים. היא הנגישה, עיצבה ויצרה מכשירים מרשימים (וחבל שכל כך סגורים). אימפ מנסה לתת שכבה נוספת מעל התוכנה 'העירומה' כביכול ולתת את האקסטרה. אני לא מכיר עוד קופסא שעושה את הנ"ל.

_אור_
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #5 

@boazzz
המכשיר לחלוטין נועד לתפקד כHTPC ובנוסף כמחשב לכל דבר.

boazzz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 4 פעמים

כבר הלכתי על האימפ

שליחה #6 

כן, גם אני אהבתי את המחשביות של האימפ וזה קרץ לי יותר. כמו שאמרתי, צרכיי ניגון המדיה שלי צנועים ומסתכמים בניגון סרטי HD, לא יותר לא תלת ממד, לא ערוצי מוזיקה מעבר לסטריאו, גם לא מחר, מבחינת המכשיר הזה) ולכן אני לא צריך קופסה שהיא אופטימלית לדברים 'מעבר'. אני די בטוח שרמת החומרה באימפ תענה על צרכיי.
כבונוס, אני מקבל מחשב לכל דבר ועניין וזה בונוס רציני מבחינתי.
בקיצור, שמחתי לשמוע את הפידבקים שהיו כאן, ובשרשורים אחרי, אבל אני כבר הצטרפתי כ'תומך' בפרויקט האימפ.

אגב, אור, נשמע שאתה קשור למיזם האימפ. אם כן, מן הראוי היה שתציין זאת.

_אור_
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #7 

מקבל את ההערה, מתנצל ומעכשיו אעשה זאת. חשבתי שההסתייגות בשורה הראשונה מספיקה אבל אני לחלוטין מבין שלא.

צודק לחלוטין ואדאג לעשות זאת.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”