שרשור הסכינים הרישמי של HT

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4287
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 475 פעמים

שליחה #61 

molvy כתב:@Mad-Dog
·
אלו סכינים מהסדרה הנחותה (הלוגו בשחור) שלהם.

יש פה הטעייה כי במודעה הם שמים את הלוגו האדום והסכין המוצע הוא עם הלוגו השחור
...
·תוכל להסביר איך אתה יודע שהסכיר היא מסדרה הנחותה? כמו כן לקשר אותי עם ציטוט שמסביר מה ההבדלים?
לא ראיתי באתרים השונים (אתרי צרכנות, איביי, אמזון וכו' איזכור לסדרה פשוטה ואו טובה יותר) ...

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #62 

of1978 כתב:כשמידי פעם אני בטעות עובר על האצבע עם סכין פושטית ונחתך קלות או שלא,
ישר אני חושב מה היה קורה לו זו היתה סכין שף ואז המחשבה לקנות אחת איכותית יורדת שוב מהפרק.
...
·

בד"כ נחתכים מסכין פושטית בגלל שהיא לא חדה, ומחליקה מהדבר אותו רוצים לחתוך לכיוון האצבע.
סכין חדה פשוט לא תחליק, סיכוי נמוך יותר לפציעה. אם תוריד אותה ישירות על האצבע, כמובן לא יעזור שום דבר.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #63 

אני חושב שנחתכתי בפעם האחרונה לפני כשנה וגם אז זה היה כי שיחקתי אותה רמבו וניסיתי לחתוך מנגו מקולף ביד במקום על קרש (מנגו חלק מאוד). בעבודה על קרש חיתוך לא רואה סיבה להחתך מסכין
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #64 

Nemesis כתב:
...
...
·

בד"כ נחתכים מסכין פושטית בגלל שהיא לא חדה, ומחליקה מהדבר אותו רוצים לחתוך לכיוון האצבע.
סכין חדה פשוט לא תחליק, סיכוי נמוך יותר לפציעה. אם תוריד אותה ישירות על האצבע, כמובן לא יעזור שום דבר.
...
·יש בזה משהו :-)
שאלה כללית- למשתמש מתחיל האם כדאי לקנות סכין משוננת או לא? האם זה קריטי או נוחות בקטנה?
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #65 

לחדד סכין משוננת קשה עד בלתי אפשרי. סכין רגילה שמחודדת טוב תעשה עבודה לא פחות טובה ממשוננת. אפילו בחיתוך לחם

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #66 

shuali כתב:אני חושב שנחתכתי בפעם האחרונה לפני כשנה וגם אז זה היה כי שיחקתי אותה רמבו וניסיתי לחתוך מנגו מקולף ביד במקום על קרש (מנגו חלק מאוד). בעבודה על קרש חיתוך לא רואה סיבה להחתך מסכין
...
אם מדברים על מנגו וסכין חדה, הבעיה בחיתוך מנגו בסכין חדה היא שהגלעין לא עושה רושם על הסכין והיא עוברת דרכו ואז יש צורך להפריד את שאריות הגלעין מהמנגו דבר שלוקח זמן מיותר, עדיף סכין פשוטה ולא חדה :) (הומור, כן...)

ירון

molvy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #67 

@Mad-Dog
·
המחירים מספרים את הסיפור המלא. סכינים עם לוגו אדום עולים כמעט כפול מסכינים עם הלוגו השחור.

הייתי בגרמניה בחנות המפעל של צווילינג ושם הם סיפרו לי שההבדל בטיב ואיכות הפלדה.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4287
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 475 פעמים

שליחה #68 

molvy כתב:@Mad-Dog
·
המחירים מספרים את הסיפור המלא. סכינים עם לוגו אדום עולים כמעט כפול מסכינים עם הלוגו השחור.

הייתי בגרמניה בחנות המפעל של צווילינג ושם הם סיפרו לי שההבדל בטיב ואיכות הפלדה.
...
·אז שצף אותנו, מה ההבדל? ואשמח לקישור שמסביר את ההבדלים או בכלל קישור למכירה של אדום או שחור, לא רואה דבר כזה .
אשמח ללמוד יותר...

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”