רמקולים open baffle ?
מתלבט בקניית רמקולים.
ברשותי זוג רמקולים של System Audio שבאופן כללי עונים על הצרכים מלבד העובדה שהם כבדים ביותר.
הייתי רוצה לבדוק אלטרנטיבות במשקל נמוך יותר.
נתקלתי בקונספט של רמקולים ״פתוחים״ (open baffle)
האם היה למישהו נסיון עם סוג זה? המשקל אמור להיות מופחת מחוסר תיבה, אבל מה לגבי הסאונד?
תודה
ברשותי זוג רמקולים של System Audio שבאופן כללי עונים על הצרכים מלבד העובדה שהם כבדים ביותר.
הייתי רוצה לבדוק אלטרנטיבות במשקל נמוך יותר.
נתקלתי בקונספט של רמקולים ״פתוחים״ (open baffle)
האם היה למישהו נסיון עם סוג זה? המשקל אמור להיות מופחת מחוסר תיבה, אבל מה לגבי הסאונד?
תודה
מה כל כך מפריע לך במשקל של התיבה? הרי הרמקול יושב על הרצפה ואתה לא מתנייד איתו.
·אני סטודנט, ועובר דירות לעתים תחופות יחסית.HazooM כתב:מה כל כך מפריע לך במשקל של התיבה? הרי הרמקול יושב על הרצפה ואתה לא מתנייד איתו....
אבל השאלה היתה בנוגע לאיכות הסאונד המתקבל בשיטה הזו... האם הרמה מספקת?
במקרה הזה רמקולים OB לא יעזרו לך. אמנם אין להם בדר"כ "תיבה" אבל לרוב יש להם דרייברים גדולים סטייל 15 אינץ', ככה שמשקל וגודל הם עדיין בעיה.אני סטודנט, ועובר דירות לעתים תחופות יחסית...
עד שתאזין לא תדע, רק קח בחשבון שבכדי להפיק בסים נורמלים הרמקולים צריכים להיות גדולים למדי.אבל השאלה היתה בנוגע לאיכות הסאונד המתקבל בשיטה הזו... האם הרמה מספקת?...
·יצא לי להקשיב לרמקולים מסוג זה, וזוהי ממש חוויה.yehudaa כתב:האמת לא יצא לי לשמוע אבל מסיפורי אחרים נראה שיש בעיה לעשות באס ברמה סבירה בתכנון הזה ....
האלמנטים גדולים כפי שצויין מעלה, על מנת לאפשר את תנועת האויר הנדרשת.
הבאסים "אודיופילים": פאנצ'ים ולא מהדהדים למרות הגברת הווליום עד למקסימום - פשוט מכיוון שאין תיבה שלוכדת את הבאס. חשוב למקם אותם כמטר מקיר אחורי על מנת לאפשר לקיר להיות ההחזר האחורי של האלמנטים.
זהו ללא ספק אטרקציה ויזואלית. קיימים המון ורסיות בעולם ה- DIY.