חוות דעת על מיני מחשב של אינטל NUK I3
היי
לאחר שקניתי והתקנתי את מערכת ההפעלה 8.1 אני ממש לא מרוצה מאיכות הוידאו של סרטיי MKV , לא רואים ברמה שיש לסטרימר יעודי , יש לי סטרימר של חברת אקסרימר ובו כל סרט רואים באיכות ממש מדהימה , ניסיתי את כל תוכונות לפתיחת קבצי HD , החלפתי כל מיני מערכות הפעלה 8.1 ולא רואה כל שינוי באיכות, לפי דעתי המחשב הזה טוב רק לאינטרנט ולמי שרוצה לשחק מישחקים או להשתמש בטלויזיה שלו כמחשב , אבל לחווית צפיה באיכות של סרט ממש לא וחבל , לזה נשתמש בטרימר יעודי ורגיל.
רוני
לאחר שקניתי והתקנתי את מערכת ההפעלה 8.1 אני ממש לא מרוצה מאיכות הוידאו של סרטיי MKV , לא רואים ברמה שיש לסטרימר יעודי , יש לי סטרימר של חברת אקסרימר ובו כל סרט רואים באיכות ממש מדהימה , ניסיתי את כל תוכונות לפתיחת קבצי HD , החלפתי כל מיני מערכות הפעלה 8.1 ולא רואה כל שינוי באיכות, לפי דעתי המחשב הזה טוב רק לאינטרנט ולמי שרוצה לשחק מישחקים או להשתמש בטלויזיה שלו כמחשב , אבל לחווית צפיה באיכות של סרט ממש לא וחבל , לזה נשתמש בטרימר יעודי ורגיל.
רוני
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
ייתכן וההבדלים נובעים ביון היתר עקב שימוש בהגדרות תמונה שונות בכניסות המסך. המקורות מחוברים ישירות למסך או דרך רסיבר?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מציע שתעשה שוב השוואה עם אותם קטעי וידאו בדיוק ותוודא לפני כן כי הגדרות הוידאו זהות בשני המקורות מבחינת רזולוציה וכי לא נעשו שינויים ידניים בפרמטרים של התמונה. ההבדלים לא יכולים להיות תהומיים כפי שתואר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
במה מתבטאת ה"רמה הגבוהה של סטרימר יעודי"? תמונה חדה יותר? צבעים יפים יותר?
אולי רק עניין של כיול הטלוויזיה?
אולי רק עניין של כיול הטלוויזיה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"