קניית טלוויזיה ועזרים נוספים על מנת לחבר באופן אלחוטי לנייד
כבר שנים שאני צופה בסרטים וסדרות על הנייד שלי (dell N7110) ונהנה מאוד מחיפוש הכתוביות האוטומטי של BSPLAYER.
לאחרונה קצתי מצפייה על מסך ה 17" ואני מעוניין לשדרג את החוויה ולצפות בתכנים על גבי טלוויזיה אמיתית אותה ארכוש (צפייה ממרחק של 3 מטרים)
מקריאה ראשונית יצאתי מבולבל מאוד הבנתי שישנן אפשרויות שונות לחיבור אלחוטי בין נייד לטלוויזיה (סטרימר, PLEX, WIDI ועוד) אך לא ירדתי לדקויות ההבדלים בין האפשרויות השונות.
משום שאני מבולבל מאוד החלטתי להיעזר בכם חברי הפורום המנוסים והיקרים
איזה טלוויזיה מומלץ לקנות ? חכמה ? טיפשה+ סטרימר ? אחר?
מה הדרך האלגנטית והיעילה ביותר לצפות בסדרות וכתוביות המאוכסנים בנייד על גבי הטלוויזיה ללא שימוש בכבלים?
האם ניתן יהיה לצפות גם בסטרימיניג מאתר מאקו וכדומה על גבי הטלוויזיה ?
תקציב - עד 5000 ש"ח כולל כל חומרה נוספת הנדרשת עבור החיבור האלחוטי עם הנייד
תודה
לאחרונה קצתי מצפייה על מסך ה 17" ואני מעוניין לשדרג את החוויה ולצפות בתכנים על גבי טלוויזיה אמיתית אותה ארכוש (צפייה ממרחק של 3 מטרים)
מקריאה ראשונית יצאתי מבולבל מאוד הבנתי שישנן אפשרויות שונות לחיבור אלחוטי בין נייד לטלוויזיה (סטרימר, PLEX, WIDI ועוד) אך לא ירדתי לדקויות ההבדלים בין האפשרויות השונות.
מה הדרך האלגנטית והיעילה ביותר לצפות בסדרות וכתוביות המאוכסנים בנייד על גבי הטלוויזיה ללא שימוש בכבלים?
תודה
לדעתי דברים כמו Miracast/Mirroring/WiDi לא רלוונטיים לצפיה רצינית כי הם מורידים איכות, ואולי גם סובלים לפעמים מבעיות.
מעבר לזה יש חיבור רשת אלחוטי, ושימוש באפשרויות נגן שעל המסך כדי להפעיל קבצים מהרשת המקומית. אפשרויות הניגון שבמסכים לא גמישות כמו תוכנות על מחשב, כך שאתה צריך לבדוק במסכים שמעניינים אותך אם זה פועל בצורה מספקת מבחינתך.
סטרימר הוא כנראה אפשרות גמישה יותר שגם יכולה להתחבר לרשת אלחוטית. אין לי ניסיון איתם.
עוד אפשרות היא לשים מחשב שמחובר באופן קבוע למסך.
ואתה יכול גם לחבר את המחשב הנייד שלך עם כבל כשאתה רוצה לעשות משהו. זה לא מסובך עם HDMI: כבל אחד לאודיו+וידאו, ואפשר לחבר או לנתק כשהמחשב או המסך כבר דולקים.
מעבר לזה יש חיבור רשת אלחוטי, ושימוש באפשרויות נגן שעל המסך כדי להפעיל קבצים מהרשת המקומית. אפשרויות הניגון שבמסכים לא גמישות כמו תוכנות על מחשב, כך שאתה צריך לבדוק במסכים שמעניינים אותך אם זה פועל בצורה מספקת מבחינתך.
סטרימר הוא כנראה אפשרות גמישה יותר שגם יכולה להתחבר לרשת אלחוטית. אין לי ניסיון איתם.
עוד אפשרות היא לשים מחשב שמחובר באופן קבוע למסך.
ואתה יכול גם לחבר את המחשב הנייד שלך עם כבל כשאתה רוצה לעשות משהו. זה לא מסובך עם HDMI: כבל אחד לאודיו+וידאו, ואפשר לחבר או לנתק כשהמחשב או המסך כבר דולקים.
לגבי איכות צפייה - אני מודה שלא כל כך חשוב לי לצפות באיכות בלוריי העיקר שלא יהיו קפיצות ותקיעות במהלך הצפייה ושהכתוביות יעבדו כמו שצריך.
אם אני מבין נכון - דעתך שהטכנולוגיה לצפייה דרך רשת אלחוטית מהמחשב אינה בשלה עדיין ועדיף לחבר את הטלוויזיה לסטרימר ושהסטרימר יתקשר באופן אלחוטי עם הנייד?
האם יש סטרימרים קטנים שמתחברים לטלוויזיה ב USB ?
אם אני מבין נכון - דעתך שהטכנולוגיה לצפייה דרך רשת אלחוטית מהמחשב אינה בשלה עדיין ועדיף לחבר את הטלוויזיה לסטרימר ושהסטרימר יתקשר באופן אלחוטי עם הנייד?
האם יש סטרימרים קטנים שמתחברים לטלוויזיה ב USB ?
אם הנגן שעל המסך מספק אותך, לא אמורה להיות בעיה שהמסך יקרא קבצים מרשת אלחוטית ויפעיל אותם. חיבור אלחוטי כזה כן בשל.
Miracast וכו' זה משהו אחר. זה לא נועד להעברת קבצים, אלא ישירות את מה שאמור להיות מוצג על המסך (וידאו/אודיו דחוס). הממשק במקרה הזה הוא של המכשיר המשדר, לא של המסך.
לדעתי סטרימרים מוציאים בעיקר HDMI, אחרת מה הטעם?
Miracast וכו' זה משהו אחר. זה לא נועד להעברת קבצים, אלא ישירות את מה שאמור להיות מוצג על המסך (וידאו/אודיו דחוס). הממשק במקרה הזה הוא של המכשיר המשדר, לא של המסך.
לדעתי סטרימרים מוציאים בעיקר HDMI, אחרת מה הטעם?
הדרך הנפוצה היא DLNAroyruho כתב:כבר שנים שאני צופה בסרטים וסדרות על הנייד שלי (dell N7110) ונהנה מאוד מחיפוש הכתוביות האוטומטי של BSPLAYER.
תודה...
איכות החיבור תלוייה במרחק מהראוטר ובמהירות האינטרנט. עדיף לחבר הרד דיסק אם לא רוצים תקיעות.
אם יש אפליקציה של מאקו בטלוויזיה תוכל לצפות במאקו.
·