חיבור PS2 בקומפוננט
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכולם ,
לפני מספר ימים קיבלתי מארה"ב כבל קומפוננט ל PS2.
כשאני מחבר את הPS לא רואים שום תמונה. (לLCD של טושיבה WL58)
בהגדרות המכשיר עצמו אין יותר מידי מה לשנות וכך גם בהגדרות בתוך המשחקים (לכל היותר בחירה בין 50 ל 60 H).
האם מישהו יודע מה צריך לעשות ע"מ לחבר את הPS באמצעות הקומפוננט ?
לפני מספר ימים קיבלתי מארה"ב כבל קומפוננט ל PS2.
כשאני מחבר את הPS לא רואים שום תמונה. (לLCD של טושיבה WL58)
בהגדרות המכשיר עצמו אין יותר מידי מה לשנות וכך גם בהגדרות בתוך המשחקים (לכל היותר בחירה בין 50 ל 60 H).
האם מישהו יודע מה צריך לעשות ע"מ לחבר את הPS באמצעות הקומפוננט ?
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

E-BAY
בכלל , מומלץ (לטעמי לפחות) לרכוש את כל הכבלים/מתאמים וכו' בחו"ל. הפרשי המחירים די גדולים לעומת הארץ.
בגלל המחיר הנמוך לא משלמים מס , השילוח לרוב בחינם או בעלות מינימלית (כי בסה"כ זה לא תופס נפח או בעל משקל חריג).
מה שכן - חשוב לדעת ב100% מה אתה מזמין - אחרת אתה עלול להישאר עם אביזרים לא מתאימים.
בכלל , מומלץ (לטעמי לפחות) לרכוש את כל הכבלים/מתאמים וכו' בחו"ל. הפרשי המחירים די גדולים לעומת הארץ.
בגלל המחיר הנמוך לא משלמים מס , השילוח לרוב בחינם או בעלות מינימלית (כי בסה"כ זה לא תופס נפח או בעל משקל חריג).
מה שכן - חשוב לדעת ב100% מה אתה מזמין - אחרת אתה עלול להישאר עם אביזרים לא מתאימים.
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

tk4ever ,
RCA הוא לא השיטה אלא סוג של כבל.
בקומפוזיט כל המידע עובר בכבל אחד (כל האותות נדחסים לכדי סיגנל אחד) - אמצעי התצוגה (CRT , פלזמה , LCD , מקרן..) מפענח את המידע ו"פורס" אותו מחדש ..(חיבור יחיד בצבע צהוב)
קומפוננט היא שיטה הרבה יותר מתקדמת ואיכותית , בגדול , האותות מופרדים כך שיש פחות המרות ועיוות בדרך (חיבור משולש..)
חפש באתר , יש מאמרים מקיפים על שיטות שידור וחיבורים.
בקומפוזיט כל המידע עובר בכבל אחד (כל האותות נדחסים לכדי סיגנל אחד) - אמצעי התצוגה (CRT , פלזמה , LCD , מקרן..) מפענח את המידע ו"פורס" אותו מחדש ..(חיבור יחיד בצבע צהוב)
קומפוננט היא שיטה הרבה יותר מתקדמת ואיכותית , בגדול , האותות מופרדים כך שיש פחות המרות ועיוות בדרך (חיבור משולש..)
חפש באתר , יש מאמרים מקיפים על שיטות שידור וחיבורים.
חיפשת אבל לא מצאתי... אתה יכול לעזור לי בלמצוא מידע על זה? תכלס אני תמיד משתמש בCRT שלי עם RCA... האם הוא יהיה איכותי גם לפלזמה או שכדאי לי להכין את עצמי ולקנות כמה כבלים? כי אין לי בעיה לקנות... על מה אתה ממליץ?siboni כתב:tk4ever ,
חפש באתר , יש מאמרים מקיפים על שיטות שידור וחיבורים....
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

קומפוננט הרבה יותר טוב מקומפוזיט - אם יש לך חיבור כזה בטלוויזיה לך על זה..
לגבי מידע - תריץ באתר חיפוש במאמרים עם המילים קומפוננט או חיבורי וידאו או כל מיני מילות חיפוש קשורות.. (אפשר גם בגוגל יש המון מידע 0 רק צריך לשלוף אותו..)
לגבי חיבור לפלזמה - עדיף שתקנה אחת עם חיבור HDMI (וכמובן שיהיה לך DVD עם חיבור תואם) ואז תשיג 2 מטרות :
1. אות הוידאו + אודיו יועברו על כבל אחד בלבד
2. איכות דיגיטלית מעולה - חוסך המרות כפולות ותומך ב HD...
בהצלחה..
לגבי מידע - תריץ באתר חיפוש במאמרים עם המילים קומפוננט או חיבורי וידאו או כל מיני מילות חיפוש קשורות.. (אפשר גם בגוגל יש המון מידע 0 רק צריך לשלוף אותו..)
לגבי חיבור לפלזמה - עדיף שתקנה אחת עם חיבור HDMI (וכמובן שיהיה לך DVD עם חיבור תואם) ואז תשיג 2 מטרות :
1. אות הוידאו + אודיו יועברו על כבל אחד בלבד
2. איכות דיגיטלית מעולה - חוסך המרות כפולות ותומך ב HD...
בהצלחה..
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
לרסיבר יש הרבה כניסות וידאו (כמו וידאו, DVD, TV ועוד...), הכניסות האלה יכולות להיות פשוטות כמו composite, יותר טובות כמו SVHS, וכמובן גם COMPONENT ו HDMI ברסיברים החדישים.ומזה למתג את האותות וידאו?...
לכל רסיבר יציאות וידאו אותן מחברים לטלוויזיה (לכל סוג של כניסה יש יציאה אחת), כלומר במידה ויש לך 3 כניסות SVHS, תהיה לרסיבר שלך יציאת SVHS אחת. את היציאה הזו מחברים לטלוויזיה ואז בעזרת הרסיבר אתה יכול למתג 3 כניסות וידאו שונות מסוג SVHS.
אתה יכול לראות לפי האתר הזה נראה לי
http://www.comparestoreprices.co.uk/aud ... x5032v.asp
יש בו קומפוזית ו2 יציאות כאלה... זה טוב?
http://www.comparestoreprices.co.uk/aud ... x5032v.asp
יש בו קומפוזית ו2 יציאות כאלה... זה טוב?