או שזו בעיה בכתובת שלי?
כאשר אני מנסה לבצע הזמנה, לאחר מספר מסכים מופיעה לי שגיאה לפיה לא ניתן לשלוח לכתובת שהוזנה. מה שבעבר לא היה קורה.
האם אתם כן יכולים?
EyalDay כתב:או שזו בעיה בכתובת שלי?
כאשר אני מנסה לבצע הזמנה, לאחר מספר מסכים מופיעה לי שגיאה לפיה לא ניתן לשלוח לכתובת שהוזנה. מה שבעבר לא היה קורה.
האם אתם כן יכולים?
אייל
...
·לא הכל ניתן להזמין משם זה משתנה ממוצר למוצר ומזמן לזמן
EyalDay כתב:או שזו בעיה בכתובת שלי?
האם אתם כן יכולים?
אייל
...
אכן לא ניתן להזמין את זה יותר . כבר לא שולחים אותו לארץ. אבל שים לב יצא משהו חדש w1070+ באותו עמוד קנייה שאותו שולחים לארץ פשוט משהו יותר משופר וטיפה יותר יקר
·
אכן לא ניתן להזמין את זה יותר . כבר לא שולחים אותו לארץ. אבל שים לב יצא משהו חדש w1070+ באותו עמוד קנייה שאותו שולחים לארץ פשוט משהו יותר משופר וטיפה יותר יקר
·
...
נראה לי שאתה צודק ואפשרי להזמין את הדגם המשופר לארץ.
אגב, האם יש מקרן בטווח המחירים הזה שהייתם ממליצים עליו יותר עבור תמונה יחסית גדולה, 150 אינצ וצפונה?
או שזה אומר להעלות מחיר משמעותית?
לי יש את האפסון 2000, באותה רמת מחיר.
גם אני הייתי באותה התלבטות לפני הרכישה ולאחר קריאה מעמיקה באינטרנט החלטתי ללכת על האפסון.
אחת הסיבות העיקריות היא הרגישות שלי ל rbe.
יחד עם זאת, ברמת המחיר הזאת כל מקרן הינו רצף של פשרות.
EyalDay כתב:@dondi
·האם האפסון 2000 מתאים יותר לתמונה גדולה מה BENQ 1070?
...
אני מודה שאני חלש בנושא הזום. אני יודע שהוא פותח תמונה מאד גדולה ממרחקים יחסית קצרים.
לפני שקניתי אותו קראתי בפורומים שאנשים ״מתלוננים״ שהם היו צריכים להתקין את המקרן באמצע הסלון כי אין לו זום גדול.
יש לאפסון מחשבון מרחקים באתר שלהם שיכול לתת לך מושג עד כמה התמונה יכולה להיות גדולה מכל מרחק שתבחר
תודה רבה. הזמנתי עכשיו BenQ W1080ST+ מאמזון איטליה. המקרן אמור להגיע תוך 2 עד 4 ימים ולעלות 4600 ש"ח כולל משלוח ומיסים. מקווה שלא אתקל בהפתעות לא נעימות...
boren כתב:תודה רבה. הזמנתי עכשיו BenQ W1080ST+ מאמזון איטליה. המקרן אמור להגיע תוך 2 עד 4 ימים ולעלות 4600 ש"ח כולל משלוח ומיסים. מקווה שלא אתקל בהפתעות לא נעימות...
...
·
תתחדש
מאמזון יכולות להיות רק הפתעות נעימות, כמו החזר כספי כתוצאה מחיוב מיסים נמוך, ממה ששילמת.