יש בגולן טלקום דור רביעי LTE
-
jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
אני מחובר לגולן טלקום.
בסריקת רשתות במכשיר (תומך LTE) מופיעה לי רשת LTE של GOLAN.
האם צריך לפנות אליהם בשביל להתחבר אליה?
[עדכון כותרת. נכון ל 15.12.2014]
בסריקת רשתות במכשיר (תומך LTE) מופיעה לי רשת LTE של GOLAN.
האם צריך לפנות אליהם בשביל להתחבר אליה?
[עדכון כותרת. נכון ל 15.12.2014]
נערך לאחרונה על ידי jagheadg ב 15/12/2014 9:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
האם תוכל לצרף צילומי מסך ואולי אפילו לפרסם בפייסבוק כדי שכולם ייראו ויידעו שיש תמיכה בכך?
לדעתי אפשר להצטרף עצמאית אבל יותר טוב שתתקשר שנציגים יכירו זאת ולא יוכלו להתכחש לעניין להבא..
לדעתי אפשר להצטרף עצמאית אבל יותר טוב שתתקשר שנציגים יכירו זאת ולא יוכלו להתכחש לעניין להבא..
- ArielAberjil
- חבר ותיק

הוא אמר שהוא רואה LTE של גולן,לא של סלקום.HT-Assaf כתב:אין תמיכה כרגע, זה הרשת LTE של סלקום ואי אפשר להתחבר אליה.
אני גם ראיתי במכשיר תומך שהרשת מופיעה, אבל בגולן הרשתות של סלקום מופיעות כגולן.
ברגע שגולן וסלקום יחתמו על הסכם כנראה תוכל לגלוש ברשת הזאת....
וגולן חתמו עם סלקום ופלאפון על הסכם דור 4(אחרי שהוט מובייל תעבור לפרטנר וההסכם של הוט מובייל-פלאפון מסתיים בסוף 2014).
זה כנראה משהו חדש.
אני הייתי לקוח של גולן טלקום כשהתחדשתי בG3, לא היה LTE וחשבתי שזה בגלל שבהרבה פלאפונים G3 מחו"ל צריך לעשות כל מיני רוטים ורומים וכל מיני דברים כאלה בשביל לאפשר LTE, אך ברגע שעברתי ל012 הופיע לי הLTE אוטומטית.
לאחר מכן נודע לי שבכלל אין בעיה להפעיל את הLTE בG3 שמיובאים מארה"ב כמו במקרה שלי, הבעיה קיימת רק באלה שבאים מאירופה, כך שזה היה בגלל שלגולן לא היה אופציה לLTE.
אני הייתי לקוח של גולן טלקום כשהתחדשתי בG3, לא היה LTE וחשבתי שזה בגלל שבהרבה פלאפונים G3 מחו"ל צריך לעשות כל מיני רוטים ורומים וכל מיני דברים כאלה בשביל לאפשר LTE, אך ברגע שעברתי ל012 הופיע לי הLTE אוטומטית.
לאחר מכן נודע לי שבכלל אין בעיה להפעיל את הLTE בG3 שמיובאים מארה"ב כמו במקרה שלי, הבעיה קיימת רק באלה שבאים מאירופה, כך שזה היה בגלל שלגולן לא היה אופציה לLTE.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

גולן השיקה היום את החבילה שלה,חבל שלא עדכנו את הפוסט.
20 ג'יגה לבעלי דור 4(התחשבות ראויה כנגד הזלילה שיש בחבילת הגלישה בדור 4)
הוט מובייל נותרה היחידה ללא דור 4.בושה לדעתי ואני מאמין שכאן הלחץ יעשה את שלו כאשר היה להם נוח לא להשיק כל עוד המתחרה גולן לא השיקה
(כפי שלכתחילה בחבילות הסלולר המחיר היה גבוהה יותר לפי מה שקראתי ורק כשגולן השיקו,הוט מובייל תמחרה נמוך יותר את חבילת הסלולר)
20 ג'יגה לבעלי דור 4(התחשבות ראויה כנגד הזלילה שיש בחבילת הגלישה בדור 4)
הוט מובייל נותרה היחידה ללא דור 4.בושה לדעתי ואני מאמין שכאן הלחץ יעשה את שלו כאשר היה להם נוח לא להשיק כל עוד המתחרה גולן לא השיקה
(כפי שלכתחילה בחבילות הסלולר המחיר היה גבוהה יותר לפי מה שקראתי ורק כשגולן השיקו,הוט מובייל תמחרה נמוך יותר את חבילת הסלולר)
- Aviv943
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 610
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
גולן בנתיין לא עדכנו את המכשירים וחושבים שהמכשירים יקבלו לבד LTE.
בחלקם זה עובד, ברובם זה לא.
אני בעל 5 קווים של גולן בבית ובאף אחד מהם אין אופציה ל LTE עד שגולן יעדכנו את המכשירים.
זה תקף לגבי סמסונג ולגבי LG, לפחות ב G3 זה ככה.
גולן צריכים לשלוח עדכון לרונליייט שיעדכנו את המכשירים שלהם. כרגע הסים של גולן לא נתמך בדור הרביעי במכשירים של LG, ללא רוט.
בחלקם זה עובד, ברובם זה לא.
אני בעל 5 קווים של גולן בבית ובאף אחד מהם אין אופציה ל LTE עד שגולן יעדכנו את המכשירים.
זה תקף לגבי סמסונג ולגבי LG, לפחות ב G3 זה ככה.
גולן צריכים לשלוח עדכון לרונליייט שיעדכנו את המכשירים שלהם. כרגע הסים של גולן לא נתמך בדור הרביעי במכשירים של LG, ללא רוט.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אני עם סוני אקספריה Z בגולן טלקום ומופיע לי על המסך LTE, אך בחלק קטן מהזמן, רוב הזמן הטלפון נמצא במצב דור 3 - 3.5.