מקלדת ועכבר למתכנת
אחרי שהמקלדת הנוכחית שלי מראה סימני גסיסה (האות F מסרבת להלחץ) הגיע הזמן להתחדש במקלדת חדשה.
אני מתכנת אז אני מחפש מקלדת נוחה וגדולה.
על הדרך נחליף גם את העכבר הפשוט שלי במשהו קצת יותר מתקדם.
אין לי צורך בסט אלחוטי.
תקציב: 300-400 ש"ח לסט
יש משהו מומלץ בתקציב הזה +-?
תודה
אני מתכנת אז אני מחפש מקלדת נוחה וגדולה.
על הדרך נחליף גם את העכבר הפשוט שלי במשהו קצת יותר מתקדם.
אין לי צורך בסט אלחוטי.
תקציב: 300-400 ש"ח לסט
יש משהו מומלץ בתקציב הזה +-?
תודה
בדרך כלל ברוב החברות קונים את המקלדות הפשוטות החוטיות של DELL או Microsoft. ועכברים פשוטים גם כן.
אני לא רואה בעיה עם המקלדות הרגילות מחברה ממותגת, מתכנת בדרך כלל לא יושב ומשפריץ קוד בקצב מטורף.
אבל בנוגע לעכבר לפי דעתי צריך קצת יותר להשקיע, לדוגמא בעבודה אני עם עכבר גיימינג חוטי של לוגיטק כבר כמה שנים, מאז שהיה לי כאב ביד בשימוש בעכבר מיקרוסופט פשוט ואין בעיות.
אני לא רואה בעיה עם המקלדות הרגילות מחברה ממותגת, מתכנת בדרך כלל לא יושב ומשפריץ קוד בקצב מטורף.
אבל בנוגע לעכבר לפי דעתי צריך קצת יותר להשקיע, לדוגמא בעבודה אני עם עכבר גיימינג חוטי של לוגיטק כבר כמה שנים, מאז שהיה לי כאב ביד בשימוש בעכבר מיקרוסופט פשוט ואין בעיות.
לדעתי עכבר נוח שיהיה אלחוטי, מקלדת לא ממש משנה.
אם התקציב פחות מוגבל מקלדות מכניות נוחות יותר, למשל das. יש מבצעים על מקלדות מכניות בארה"ב אבל עם משלוח יצא קרוב ל- 400 ש"ח.
בעכברים אני אוהב את לוגיטק עם מקשים נוספים. מקצה קיצורי מקשים וזה עוזר לעשות הרבה יותר ובמהירות עם העכבר. היה לי כבר שנים g700 שהחלפתי ל g700s, מיקום כפתורים נוספים נוח מאוד. מחזיק שנה שנתיים בעבודה של יותר מ 12 שעות ביום.
אם התקציב פחות מוגבל מקלדות מכניות נוחות יותר, למשל das. יש מבצעים על מקלדות מכניות בארה"ב אבל עם משלוח יצא קרוב ל- 400 ש"ח.
בעכברים אני אוהב את לוגיטק עם מקשים נוספים. מקצה קיצורי מקשים וזה עוזר לעשות הרבה יותר ובמהירות עם העכבר. היה לי כבר שנים g700 שהחלפתי ל g700s, מיקום כפתורים נוספים נוח מאוד. מחזיק שנה שנתיים בעבודה של יותר מ 12 שעות ביום.
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
·תודה אני אעקוב אחריו, אולי המחיר יתכווץ עוד קצת.OhadG כתב:Logitech Performance MX
http://www.amazon.com/Logitech-Wireless ... ormance+mx...
אמזון גם שולחים לארץ את המוצר אז עוד יותר טוב