אוזיות IN EAR מול אוזניות סגורות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
gaitech פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
לא מזמן רכשתי את הנוט 4, ואתמול היה לי קצת זמן פנוי וחיברתי את האוזניות IN EAR שהיו מצורפות.
לצערי ולשמחתי (אני חובב מוזיקה מושבע, בעיקר אלקטרונית) הופתעתי מאוד מהצליל המתקבל מאוזניות מהסוג הנ"ל.
לצערי, כי זה טלטל את כל תפיסת העולם שלי,
ולשמחתי כי גיליתי עולם חדש יחסית, זה מרגיש לי כמו הזרקת צליל לתוך האוזן והפירוט של הצלילים הרבה יותר טוב.
עד היום השתמשתי בסנהייזר HD 205 פשוטות יחסית, אבל עם אטימה לא רעה. (הכל יחסי למחיר כמובן).
השאלה שלי היא אם יש אוזניות סגורות שיכולות לתת מענה או יותר נכון חוויית שמיעה יותר קרובה לאוזניות IN EAR?
ועל איזה אוזניות סגורות הייתם ממליצים בטווח מחיר באיזור ה- 800 ש"ח, והאם יש טעם להשקיע סכום גבוה באוזניות IN-EAR?
חשוב לי מאוד:
1) באס וטרייבל טובים.
2) אטימה טובה באוזניות סגורות ונוחות באוזניות IN EAR.

בהזנה רציפה של מעל חצי שעה האוזניות IN EAR התחילו להציק לי.

תודה מראש.

gaitech פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

בוקר טוב,
למישהו יש איזה כיוון לתת לי?

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #3 

אני באופן אישי מעדיף IEM על סגורות. ההמלצות שלי ל IEM נוחות וטובות בסדר גודל של מחיר כזה (אמנם קצת יותר אבל עדיין) הם הסנהייזר IE80. יש עוד דגמים שונים של Hybrid, בעיקר מיצרנים סינים וכאלה שנחשבים ממש טובים אבל הם שוקלים לא מעט לעומת ה IE80 שממש לא מורגשות על האוזן.
סגורות, ההמלצה לפי מחיר (שוב, שלי) היא: WS99, NAD HP50, P7.

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #4 

האיזון שאתה מתאר הינו קשה במיוחד להשגה:
אוזניה סגורה(אטומה)+נוחה להאזנות ארוכות+נשמעת טוב

ככל שהאוזנייה הסגורה תהיה נוחה\ככה היא תאטום פחות, וככל שהיא תאטום יותר היא תהיה פחות נוחה (לוחצת ומחממת את האוזן).

אני מבין את הדעה שלך לגבי חוסר הנוחות בIEM ואני יכול להגיד שגם אני עד האוזניות האחרונות החזקתי בה. אממה גיליתי שעם התאמת הTIPS, ובמיוחד שימוש בTIPS מFOAM מגיעים לנוחות מעולה.

ספיציפית לבקשתך (אוזניות IEM נוחות שמתאימות למוזיקה אלקטרונות) אני אמליץ על VSOINC GR07 BASS EDITION שמגיעות גם עם אטמי FOAM, מספקות באס מהודק מאוד מתאימות לז'אנר שלך.

באתר http://www.lendmeurears.com הן עולות כרגע 163 דולר(כולל משלוח) אבל השמועות אומרות שהמחירים הולכים לרדת לאיזור ה100.

בהצלחה!

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #5 

DUNU DN-1000

gaitech פותח השרשור
סמל אישי של משתמש